lauantai 17. elokuuta 2013

Sitruksista Buustia Päivään

Heipsan!
Eilisen alkuillan päätin tosiaan pyhittää siihen, että muokkaan loppuun ensimmäisen Turkin postauksen kuvat ja sen sain tehtyä! Näin ollen ajattelin sen sitten huomenna kirjoitella kasaan ja julkaista ^_^. Kuvatulvaa siis luvassa, varautukaa!
Mutta sain eilen taas seuraavan tuotteen loppumaan, joten sen esittely nyt seuraavaksi!

Vuorossa olisi taas käsisaippuaa, tällä kertaa Avonin Senses-sarjan Citrus Burst Awakening Liquid Soap.
Pesutehoiltaan tämä oli ihan peruskauraa; vaahtosi ja pesi hyvin, kädet jäivät hieman kuiviksi niin kuin lähes kaikilla saippuoilla mulla on jäänyt. Ei siinä siis eronnut muista mitenkään.
Mutta tuoksu!!! Voi kiesus, että se oli huumaavan ihanan kesäinen <3.
Siinä tuoksui täsmälleen nuo pullon kyljessäkin kerrotut Sitrus, Mandariini ja Greippi, mukavan makean hedelmäisen sitruksinen siis :). Tämä piristi huomattavasti ankeita aamuja, kun tuntui, ettei mitenkään pääse hereille :D.
Tuoksun takia voisin ostaa vaikka kuinka monta pulloa jemmaan tätä ja tuossa viime Avonin jaksossa mietin vakavissani, tilaisinko tästä jopa 500ml suihkugeelin :D.
Vielä en ole tilaukseen retkahtanut, tarkkailen tilannetta ja tarjouksia silmä kovana ja teen päätöksen sitten niiden jälkeen. Toivottavasti tämä ei nyt aivan heti myynnistä poistuisi, vaikka pahoin pelkään, että nyt kesän mennessä ohi myös tämä häipyy valikoimasta :/. Tämä on mielestäni vieläkin parempi tuoksultaan kuin perusvalikoimassa oleva Tropics!!!
Noh, nyt käsisaippuakäyttöön pääsi seuraavaksi vasta ostamani lähikaupan aarre ja täytyy sanoa, että ehkä mun täytyy välttää sitä lähikauppaa nyt hetken aikaa, ettei tule mitään harkitsematonta tehtyä ;D...

Mutta tosiaan, eilen käytiin siellä leffassakin ja päädyttiin sitten katsomaan Suuri Puhallus (Now you see me).. Olin vähän skeptinen alkuun, mutta kyllähän se kiva ja katsottava elokuva sitten kuitenkin oli! Hauskoja taikatemppuja ainakin (toki eipä ne leffassa yhtä "todellisia" ole). Ehkä pitäisi vielä toistamiseen katsoa, että avautuisi muutama juttu paremmin. Loppu yllätti itseni ihan täysin, mikä oli kuitenkin erittäin positiivista, ei ollut todellakaan ennalta-arvattava, vaikka aluksi niin luulin :D.
Suosittelen sellaiseksi mukavaksi "hömppä"leffaksi :).

Tänään oli sitten taas herätyskello soimassa aamulla :D. Onnekseni sain nukkua 8h yöunet, eikä kissatkaan käyneet herättämässä kesken unien :o. Syynä saattoi tosin olla se, että saivat iltaruuan vasta puoli 12 aikaan kun oltiin kotona, niin nälkä tuli normaalia myöhemmin...
Mutta kävin tosiaan kokeilemassa uuden puolen tunnin LegSolution-tunnin ja olihan se ihan mukava intervalli-jalkatreeni! Sykkeet nousi ja jaloissa kyllä tuntui!
Sitä vain mietin, että matto pitää ottaa ehkä jotenkin avuksi itselleni, kun paljon oltiin myös polvi-lattia-kosketuksessa, niin mun polvissa on nyt ihan jäätävät mustelmat...
Mulla on varmaan niin luiset polvet, sillä ne eivät kestä yhtään olla suorassa kosketuksessa lattiaan. Käy todella kipeää ja ihan hirveät mustelmat tulee :(. Tietääkö kukaan onko olemassa jotain polvien pehmikkeitä??? Suojia taitaa olla, mutta ne on varmaan myös ihan liian kovia mun polville :(.
Tuon jälkeen kun mulla oli hyvin lämmöt päällä, niin kävin tekemässä vielä mun vanhan ½h salitreenin. Lisäilin vain vähän painoja ja kyllähän ne tuntui melkoisesti :D. Pitäisi tosiaan salin puolellakin alkaa käymään oikeasti useammin, että saisi voimaa enemmän yläkroppaan...
Leikittelinkin idealla, että voisi kokeilla lauantai-aamuisin tätä, mutta saa nyt nähdä... Todella mukavasti energiaa antoi ainakin päivään, että ihan yllätyin! Jospa tästä saisi uutta buustia viikonloppuihin... tai sitten ei :p.

Tällaista siis tänne pääosin!
Nyt taidan mennä sohvalle mussuttamaan elokuvista jääneitä Makuunin karkkeja ja rentoutumaan muutenkin. Huomenna sitten varmaan iltasella julkaisen sen Turkin ekan postauksen vihdoin :D.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Eikö teidän jumppasalissa ole pehmeitä (solukumisia tms.) jumppamattoja saatavilla? Ite oon huomannu, että polvien alle tarvitsee joskus taittaa sellainen 2-3 kertaan, ennenkuin kärsii tehdä liikkeet. Kaikilla saleilla, joilla olen käynyt, on tuollaiset "pakolliset" välineet olleet talon puolesta. Ikävää, jos teillä ei ole, kannattaa varmaan kysyä voisiko niitä saada sinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis juu, kyllä on jumppamattoja saatavilla ja se onnistuisi tuossa varmaan alkulämmittelyssä :).
      Tuo itse jumppa vaan on niin nopeatempoista (40 sek välein vaihtuu liikkeet) ym. niin en tiedä, miten niissä liikkeissä sitten onnistuu sen maton kanssa tehdä, kun joutuu sitten seuraavaa liikettä varten siirtämään maton pois edestä :). Siinä mielessä olisi siis omat polvisuojat aika pop tuossa jumpassa ja yleisesti ottaen nopeatempoisissa jumpissa, joissa liikkeet vaihtuu nopeasti :).

      Poista

Suositut tekstit