tiistai 20. elokuuta 2013

Pehmeyttä ja Sileyttä Pidempään

Hellou!
Jälleen olisi yhden loppuneen esittelyn aika ja sitten taas hetkeksi (toivottavasti vain hetkeksi...) hiljenee niiden suhteen :).
Nyt onkin kyseessä vaihteeksi yksi erittäin pitkän ajan käytössä ollut purkki!

Ja se on tämä Avonin Skin So Soft-sarjan Soft & Smooth Hair Minimising Lotion eli karvankasvua hidastava kroppaemulsio.
Tämä mulla on tosiaan todella hitaasti kulunut, kun käytän näitä vain silloin, kun olen karvat ajellut ja yleensä vain säärille.
Tätä kyllä on edelleen myynnissä, mutta purkin ulkomuoto on ehtinyt tästä muuttua jopa kahteen otteeseen :D. Mielestäni tämän hetken uusin ulkomuoto on kyllä paljon tyylikkäämpi kuin tämä "ikivanha" ;).
Mutta tosiaan, tämän pitäisi jollain tavalla hidastaa karvojen kasvua, mutta en hoksannut (taaskaan) inciä katsoa, että mikä se hillitsevä ainesosa näissä tuotteissa oikein on. En myöskään tehnyt mitään virallista kokeilua, että onko siinä oikeasti perää (eli toiseen sääreen tätä ja toiseen normirasvaa), vaan menen nyt mutu-tuntumalla :). Sen mukaan mielestäni tämä kyllä jonkin verran (päiviä) tuntui hidastavan karvojen kasvua kuin ilman tätä, mutta pitäisi tosiaan tehdä tuo "virallinen" kokeilu joskus sekä näille rasvoille että roll-on dödöille.
Sitä odotellessa aion kyllä tämän mutu-tuntuman perusteella jatkaa näiden tuotteiden käyttöä mielelläni ja seuraavaksi lähtee käyttöön Oriflamen vastaava tuote (taaskaan en purkkia muistanut kuvata...). Yhden pienen miinuksen tässä huomasin, johtuneeko sitten pitkähköstä käyttöiästä... Mutta ihan hirveästi en pystynyt levittämään tätä säärille, sillä alkoi muuten rullautumaan ja murenemaan pois. Maksimissaan käytin ehkä 1e kokoisen läntin per sääri, enempää ei kannattanut käyttää tuon rullautumisen takia.
Omassa käytössäni riittoisuudesta siis plussaa :D.

Tänään oli ihan jees päivä noin muuten.
Palaveri ohjaajan kanssa meni ihan hyvin, vaikka melkoisen informaatio-ähkyn taas sainkin :). Eiköhän sekin ala pikkuhiljaa jäsentyä päässäni oikeisiin paikkoihin ja hommat ala sitten edistyä, loppuvuodesta aletaan sitten artikkeliakin kirjoittelemaan ja suunnittelemaan, kun syksyn aikana saadaan ensimmäiset tulokset kasaan :). Hommaa kyllä on vielä paljon tai siltä se ainakin tuntuu tällä hetkellä... Ehkäpä yllätyn positiivisesti senkin suhteen sitten lopulta :).

Töiden jälkeen käytiin sitten Mr.Insinöörin kanssa kyläilemässä R:n luona.
Vähän ehkä liiankin hyvin pikkuinen käärö käyttäytyi, toki hieman kyllä esitteli äänialojaan, mutta ei ihme kyllä huutanut ollessaan Mr.Insinöörin tai minun sylissä :D. Olin tästä erittäin hämmästynyt varsinkin omalla kohdallani! Siinä se nukkui ihan tyytyväisenä minunkin käsillä sen 10 minuuttia, mitä jaksoin sylissä pidellä :). Ihme lapsi!!
Ja sitä en myöskään jaksa lakata hämmästelemästä, kuinka lähes kaikki tiet tuntuu olevan täällä Oulussa tällä hetkellä auki/kaivettu/tukittu, että joutuu ties mitä mutkia pitkin täällä pyöräilemään... Kotiin kuitenkin sentään päästiin, vaikka välillä mietityttää, eksyykö sitä jonnekin matkan varrelle :p. Ei tee kovin hyvää tällaiselle onnettoman suunnistus- ja hahmotuskyvyn omaavalle :D.

Mutta jälleen tämä teksti näyttää paisuvan, niin parempi viimein lopettaa tämä tähän!
Katsotaan, ehdinkö kirjoitella tai keksinkö jotain postattavaa huomisillaksi, olisi jumppailua taas luvassa :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit