maanantai 26. elokuuta 2013

Silmä-lotioni

Hellou!!
Taas ollut niin haipakkaa tämä päivä, niin töissä kuin töiden jälkeenkin :D.
Onneksi töissä hommat etenee kuitenkin, joten siellä kaikki ok :). Töistä pitikin sitten kiirehtiä taas Satsille, kun aattelin nyt tänään ja huomenna jumpata tämän viikon edestä, kun loppuviikosta ei sitten kerkiä. Tänään olikin ohjelmassa 45min Sh'Bam, 55min Pilates ja 30min jalkarääkki LegSolution. Tämä oli kyllä hyvä yhdistelmä noin liikunnallisesti, joten maanantait taitaa mennä varmaan tällä kombolla aina, kun pystyn!! Pitkä päivä tulee, mutta jos malttaa sitten jonkun muun illan pitää vapaana jumpista :). Nyt vaan syksyn lukkari näyttää sen verran houkuttelevalta, että saa nähdä, miten malttaa vapaailtoja pitää ;D...
Huomenna olisi sitten luvassa Combat ja Interval Spinning. Käyn kuitenkin töiden jälkeen kotona ja saan kyydin Satsille Mr.Insinööriltä, niin se hieman helpottaa kroppaa. Tuo on muuten mun kropalle melko rankka yhdistelmä, jos pitää pyöräillä se 5km vielä kotiin tuon jälkeen, koettu on muutaman kerran :D.
Seuraava jumppa olisi varattu sunnuntai-illalle, Pumppia :). Sen tosin näkee sitten sunnuntaina, kykeneekö menemään häiden jälkimainingeissa ;). Muuten tulee sitten tietty pyöräiltyä päivittäin se reilut 10km töihin ja kotiin, paitsi perjantaina, kun sen otan töistä vapaata (lomapäiviä kun vielä on) ja menen auttamaan hääpaikan järjestelyssä :).

Tällaista siis luvassa tälle viikkoa tänne! Nyt sitten vielä lyhyesti juttua seuraavasta loppujasta, jonka loppumisesta olen ikionnellinen, tämäkin kun on ollut yksi niitä mun ikuisuustuotteista...

Ja se on siis tämä 150ml Avonin Conditioning Eye Makeup Remover Lotion silmämeikinpoistoemulsio!
Tätä olen aiemminkin jo ehtinyt yhden pullon käyttää, kun sain sen ilmaiseksi ostaessani ripsivärin ja tämän pullon sain sitten ripsivärin kanssa kannustelahjana ostaa 2,90e hintaan. Halusin sen ripsivärin kokeilla tuohon hintaan, niin tämä tuli sitten välttämättömänä pahana mukana...
Tämä ei siis omia silmämeikkejäni puhdistanut kunnolla, ei varsinkaan todella vahvaa iltameikkiä, joissa oli sisärajaukset... Kohtuullisesti puhdisti kuitenkin, jos meikkiä on vain tyyliin ripsiväri ja olet kasvot pessyt ensin (itse pesen kasvot ensin ja samalla aineella yleensä silmiäkin vähän pesen).
Olomuodoltaan tämä oli maitomaista emulsiota, eikä ärsyttänyt ainakaan omia silmiäni. Ainoastaan jos joutui silmän sisäpuolelle, niin näkö sumentui, mutta ei tämä kovin pahasti muuten ärsyttänyt silloinkaan.
En aio tuhlata tähän omia rahojani, enkä voi kyllä kovin suositella muillekaan, paitsi jos käyttää todella vähän ja kevyesti silmämeikkiä, siihen tämä on kyllä ihanteellinen.
Ainoastaan jos tulee entisten pullojen tapaan kaupanpäällisenä, niin silloin täytyy alistua jälleen käyttämään, mutta taidan katsoa nekin kerrat tarkasti :D. Tämä kun kestää ikuisuuden, kun en vaivautunut käyttämään tätä vahvan meikin kanssa eli kovin usein en sitten käyttänyt viikossa tätä...

Nyt lähtisi sitten samanlaiseen käyttöön tämä Yves Rocherin silmämeikin putsari, jonka erehdyin silloin aikoinaan tilaamaan... Aika lailla samaa sarjaa omiin meikkeihini tuon Avonin kanssa :/.
Eli seuraavaa ikuisuustuotetta pukkaa :p.
Mutta nyt alan katsoa Housen loppuun, mitä siitä nyt vielä ehtii katsoa...
Palataan huomenna asiaan!!
Niin ja kiitokset mielipiteistä tuohon edelliseen mekko-ongelmaan, murskavoiton taisi saada EMP:n mekko, kun FB:ssäkin julkaisin tuon ja kaverit oli kaikki yksimielisiä EMP:n mekon puolesta :D.
Pääsee siis sitäkin ulkoiluttamaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Oi, mä kun taas ihan hirmuisesti tykkään tuosta Avonin Conditioning Eye Makeup Remover Lotionista! :D Oon hamstrannu sitä varastoonkin.

  Mun mielestä se putsaa meikin tosi helposti, niin raskaan juhlameikin (silmämeikin) kun tavis päivämeikin. Aikaisemmin putsailin silmämeikkiä Orionin Aqualan L:llä, mutta se ärsytti silmiä.

  Laitan ainetta pumpulilappuun ja pyyhin sillä meikit. Toki ripsarit vaatii kolme erillistä putsukertaa, mutta hyvin lähtee. Ja kuten itsekin huomasit, niin tuo ei ärsytä silmiä.

  Hassua miten erilaisia kokemukset voi olla :D


  Paitsi tuli mieleeni, että jos käytät vedenkestävää ripsaria, niin voi olla että tuo ei sitten toimi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihqan normi ripsaria käytän, mutta jotenki tuntuu että nuo vesiliukoisille tarkoitetut aineet ei puhdista tarpeeksi hyvin mulla (joutuu tosiaan monta vanulappua käyttämään) niin poikkeuksetta käytän sitte vedenkestävälle tarkoitettuja putsareita :). Niitä ku ei yleensä tarvi kuin vain sen yhden lapun :).

   Mutta siis tuo Avonin lotion on kyllä kuuleman mukaan melko suosittu putsari, että monille se on sopiva tuote. Se ei vaan oo minulle sellainen, kun haluan yhdellä vanulapulla selvitä putsauksesta :).

   Poista

Suositut tekstit