lauantai 10. elokuuta 2013

Voimaa ja Sileyttä Hiuksille

Nyt olisi vuorossa viimeinen tälle erää loppunut purnukka, hyvän alun jälkeen tämäkin sitten tyssäsi :D. Täytyy toivoa, ettei nämä jää ainoiksi loppujiksi tässä kuussa...

Vaihteeksi siis taas hiusjuttua ja se olikin Heinäkuun Livboxista tullut Schwarzkopfin Bonacure Hairtherapy FibreForce Fortifier Treatment 30ml:n kokeilukoossa.
Mielsin tämän siis hiusnaamioksi ja kyllä tämä oli erittäin pätevää ainetta ainakin omalle reuhkalleni!!
Tästä riitti itselläni 4 käyttökertaan, josta olin tyytyväinen myös.
Itselläni on tällä hetkellä jäljellä aika monta hoitoainetta ja naamiota, jotka eivät meinaa kovin tehokkaasti selvittää takkuja tai silottaa, niin tämä oli kyllä mukava kokemus niiden joukossa.
FibreForce todellakin selvitti takut ja silotti hiukseni pesun jälkeen ja kuivinakin hiukset olivat sileän tuntuiset ja varsinkin todella pehmeät, mitä ei ole kovin monella hoitoaineella/naamiolla tullut viime aikoina.
Taaskaan en muistanut sisällystä kuvata, mutta mitä nyt tässä pikaisesti yritin tuota pohjan tekstipränttiä tiirailla, niin silmiini ei osunut ainakaan tutumpia silikoni-yhdisteitä eli kyllä tämä varmaan oikeasti myös jonkin verran hoitaa hiusta, eikä vain pelkästään maskeeraa sitä kivan tuntuiseksi. Joku paremmin tietävä ja tätä käyttänyt voi toki avata tämän sisällystä ilomielin, että oonko täysin hakoteillä tuon hoitavuuden suhteen :) ??
Tästä voittekin varmaan päätellä, että voisin ilosta kirkuen ostaa tätä täysikokoisen purkin uudelleen käyttööni, sen verran tästä pidin :). Ja oikeestaan ihan sama itselleni, vaikka tässä olisikin jotain silikoneja, hiukseni piti tästä eivätkä hapsottaneet samalla lailla mitä yleensä. Mulle kyllä kelpaa :D.
Ootteko käyttäneet tätä (Livboxilaiset etenkin)?? Tykkäsittekö, vai oliko huti tuote omille hiuksillenne??

Olin kyllä tosi iloinen aamulla, kun heräsin 7 jälkeen itse (okei, kroppa vaati päästä vessaan), eikä kissat herättäneet tai riehuneet yöllä \o/. Neffi kyllä istua napotti mun vieressä ja kun huomasi, että heräilin, niin tuli sitten vasta kurisemaan ja puskemaan :D.
Saapa nähdä, miten ensi yö sitten menee, kun pitäisi nyt varsinkin saada nukutuksi, sillä huomenna on tärkeä päivä!
Pitäisi nimittäin tehdä pientä jäynää MN:lle polttareiden muodossa (ja MN tietää kyllä ajankohdan :)) :D. Tämän takia huomenna en sitten postailekaan tänne sattuneesta syystä!
Mukavaa sunnuntaita siis teille, meillä ainakin tulee olemaan (vaikka MN:stä en sitten tiedä ;) ), kjäh kjäh >:) !!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Minun hiuksilleni tuo naamio ei tehnyt oikein mitään ): Toisaalta pitkiin ja paksuihin hiuksiin sitä riitti vain kerraksi, joten ehkä mitään ei yksinkertaisesti ehtinyt tapahtua :D En silti ostaisi isompaa purkkia, on varmasti minun hiuksille sopivampiakin naamioita olemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa olla paljon mahdollista, ettei tuo pieni määrä kunnon pitkiin hiuksiin yksinkertaisesti riitä, että tehoja huomaisi :).
   Mutta etköhän varmasti löydä sinun hiuksille sopivia naamioita! Saitpahan kuitenkin tuotakin kokeilla edes sen yhden kerran :D.
   Itselläni kun on tosi ohuet ja niska-hartiaseudun kohdalle ulottuvat hiukset, niin pieni määrä riitti ja huomasin jo ensimmäisellä kerralla vaikutuksen :).

   Poista
 2. Mä tykkäsin tosta hiusnaamiosta myös kovasti!! Sain myös LivBoxissa, 3 käyttökertaa takana ja 1 vielä edessä eli samaa tahtia mennään. ;) Ajattelin ehkä postatakin Bonacuresta, sillä sain hiukseni viime kuussa aivan jäätävän kuivaan kuntoon, ja kun käytin BC:n kosteuttavaa shampoota ja tätä, niin olin kertalaakista aivan eri ihminen! Tämä todella pelasti ja tekee hiuksista ihanan pehmeät ja hoidetut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla, että oot saanut hiuksesi kuntoon nyt!! Ilmeisesti sun hiuksille tämä BC oli täysin ideaali hoito :D.
   Kyllä tuosta Livboxista on hyötyä välillä paljonkin :).

   Poista

Suositut tekstit