lauantai 3. elokuuta 2013

Qstock 2013: Perjantai

Täällä mökillä ollaan yritetty lämpimästä kelistä nauttia ja puoli 8 aikaan piti tulla sisälle, kun alkoi jo ilta viilentyä :).
Sain sitten tässä muokkailtua muutaman kuvan perjantai-päivältä Qstockista, eli tässäpä niitä tulee!

Lähdettiin kotoa pyöräilemään keskustaan puoli neljän aikaan, että varmasti ehditään ennen PMMP:n keikan alkua sisälle jonottaa. Neljän aikoihin oltiinkin sisään jonottamassa, mutta sisällä oltiin jo yllätykseksemme klo 16.15, niin päätettiin käydä kuuntelemassa ensin J.Karjalaista, kun se oli jo Ranta-lavalla aloittanut. Porukkaa oli siellä jo sen verran, että nähtiin vain screenin kautta keikkaa eli kuvia ei tullut otettua.
Varttia vaille 5 lähdettiin päälavalle päin kävelemään ja bongattiinkin puhelimen avulla MN ja KN hyviltä paikoilta odottelemassa PMMP:tä.

Ja hienon keikan tytöt vetikin!!
Kivoja kuvia sain otettua jopa mun kämäsella pikku-pokkarilla, kun oltiin sen verran edessä :). Tulivat myös siihen ihan yleisön "käteltäväksikin" molemmat, oltiin siis parhaimmillaan parin metrin päässä! Ja pitihän heidän sitten kiipeillä myös niissä sivutolpissa lavarakenteissakin. Siitäkin otin kuvia, mutten tänne viitsi kaikkia kuvia laittaa kuvatilaa viemään :D.

Tää on kyllä aina niin pysäyttävä biisi ja niin oli myös tuolla keikallakin...
Kipeitä muistoja tuo mieleen lapsuudesta... Mutta niiden avulla tiedän ainakin missä omat rajani menee!

Vähän ennen PMMP:n loppua suunnattiin jälleen Ranta-lavalle, kun siellä aloitti Kotiteollisuus.
Ja perinteisen hyvän keikan vetivät, kuten aina mitä oon ne pari kertaa päässyt livenä näkemaan :).
Pitäisi joskus vielä niiden klubikeikalle päästä!

Jälleen lähdettiin hyvissä ajoin päälavalle, kun oli Michael Monroen vuoro ja taas päästiin MN:n ja KN:n avulla hyville paikoille.

Täytyy sanoa, että on kyllä rautainen rokkari ikäisekseen! Ei voi kuin ihmetellä ja ihailla, miten se jaksaa noin paljon "riehua" ja revitellä edelleen lavalla :D. Isot respectit vaan hänelle!!


Michaelin jälkeen lähdettiin Rantalavalle päin kävelemään, vaikkei Anna Puu ollut itselleni pakollinen nähtävä. Olikin sitten hyvä sauma käydä vessassa ranta-alueella, jossa ei tarvinnut kuin muutama minuutti odotella. Vettä käytiin myös hakemassa ennen seuraavaa esiintyjää:

Joka oli lähinnä Mr.Insinöörille pakollinen nähtävä eli Kolmas Nainen.
Kivahan tuo oli nähdä nyt myös livenä, kun biisejä olen kuullut enempi ja vähempi viimeiset 8½ vuotta :D.
Hyvän keikan vetivät ja Mr.Insinöörikin tykkäsi, vaikka Hanhiniemi selvästi humalassa olikin. Muisti kuitenkin sanat sentään :D. Mr.Insinööri kävi kattomassa muutama vuosi takaperin heitä Teatrialla ja silloin oli jäänyt paska maku suuhun, kun olivat olleet tuhannen päissään eikä sanojakaan ollut muistanut :(. Onneksi tämä keikka sitten korvasi sen!

Kolmannen Naisen jälkeen ei ollut mitään pakollista nähtävää, niin käytiin katsomassa Mariska & Pahat Sudet Sirkusteltassa. Oltiin aika lailla takana, niin paljoa ei lavalle nähnyt, mutta kivan kuuloinen Mariska oli myös livenä :).

Ja perjantain pääesiintyjänä olikin sitten Within Temptation!
Hienon shown vetivät ja tuo tausta"video" oli kyllä huikea, siitä näytettiin niin tuollaisia "taustoja" kuin ihan videoitakin :).

Valojen kanssa kikkailu oli myös hienoa jo pimenevässä kesäyössä :).
8½ tuntia oltiin alueella kaiken kaikkiaan ja kroppa oli aika rikki siitä seisomisesta, kävelystä ja taputtamisesta. Tilannetta ei auttanut tieto, että seuraava päivä olisi vielä huomattavasti pidempi :D.
Mutta bändeihin olin erittäin tyytyväinen ja itseni mielestä vessajonot ja vesijono liikkuivat nopeasti... Tai sitten osuimme niihin aina hyvään saumaan :). Anniskelualueella emme edes perjantaina käyneet, eikä me myöskään syöty silloin alueella, kun syötiin kotona ennen lähtöä vähän tukevammin.

Tällainen oli meidän Qstock-päivä perjantaina. Edes tuttuihin ei törmätty kertaakaan koko päivän aikana... Tai yhteen tuttuun törmättiin ja pari tuttua nähtiin vilaukselta, mutta ei ehtinyt käydä juttelemassa, kun bändejä oltiin menossa kattomaan :).
Lauantain postauksen kokeilen ehtiä tehdä huomenna, jos vaan mahdollista :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit