maanantai 12. elokuuta 2013

Elokuun Livbox

Heissan!
Eilisestä selvitty hengissä, mitä nyt todella väsyneenä, kun alkuperäinen kotiinlähtöaika venähti 3 tunnilla :D. Nooh, täytyy ottaa univelat sitten ensi yönä takaisin :). Oli kuitenkin erittäin mukava päivä ja morsiankin tuntui tykkäävän meidän pikku jäynistä ;D.
Pistän tänne sitten muutaman yleiskuvan jossain vaiheessa viikkoa, kunhan saan oman kamerani kuvat ajan kanssa katseltua läpi... Sen verran ehdin vilkaista, että aika paljon tärähtäneitä ja epäselviä kuvia oli seassa, ettei ole näköjään vauhdissa kunnolla pysynyt :D.

Mutta tosiaan otsikon aiheeseen!
Mr.Insinööri oli käynyt sitten hakemassa postissa odottaneen Livboksini, kun kauniisti pyysin, josko voisi hakea :).
Enhän minä taaskaan ollut malttanut mieltäni, vaan lauantai-iltana googlettelin tuon boksin ja lueskelin muiden blogeista, mitä tällä kertaa tämä mysteeriboksi sisälsi :D.

Elokuun teemana oli siis arjen luksusta ja värinä violetti.
Ja minun boksini sisälsi:

Greenlandin Apple Body & Massage Oilin (100ml, täysikokoinen).
Mitä muiden blogeista luin, niin toivoin kovasti saavani mangon tuoksuisen, mutta nyt ei käynyt tuuri sen kanssa :). Kolmantena tuoksuvaihtoehtona oli vadelma.
Täytyy katsoa, saisinko Mr.Insinöörin joskus hieromaan, niin saisin siinä testata tätä! Muuten taidan käyttää tämän vain kroppa"rasvana" :). Onneksi oli vain 100ml, niin on mahdollisuudet saada nopeasti loppumaankin :D.

Ahavan Time to Hydrate Essential Day Moisturiser (15ml, minikokoinen).
Kun luin boksin sisältöä Glitz & Glamistä, niin Minna oli tämän kohdalla linkittänyt Sinistä Pintaa-blogiin, jossa oli kerrottu linkkien kera Ahavan tuotteiden olevan joiltain osin peräisin laittomasta siirtokunnasta Länsirannalta.
Luin linkit pikasilmäyksellä, kun en ollut asiasta aiemmin kuullut (Ahava ei hirveän tuttu itselleni ole) ja kieltämättä alkoi kyseinen tuotemerkki mietityttämään.
Aion tieysti tämän kosteusvoiteen käyttää ja kokeilla, mutta pitää miettiä sitten, aionko ostaa itse kyseistä merkkiä, jos on sopiva omalle iholle noin muuten...

Bernard Cassieren Chocolate Anti-stress Peeling (15ml, minikokoinen).
Koskaan en olekaan tästä merkistä kuullut, joten mielenkiinnolla tätä kokeilen :). Ja kun kerran suklaata on, niin mikäs sen parempaa tälle suklaa-addiktille ;D.

Burt's Bees Lip Shine, Blush 020 (14g, täysikokoinen).
Jos Livbokseista alkaa tätä tahtia tulla huulituotteita, niin ei ole pelkoa itselläni, että ne tulisi kovin nopeasti loppumaan :D.
Tämäkin vaikuttaa tosi kivalta eli käyttöön lähtee jossain vaiheessa :).

Viimeisenä Clarinsin Gentle Foaming Cleanser (20ml, minikokoinen). Vaihtoehtona oli Vichyn 50ml vaahtopuhdistus.
Olen joskus lukenut näistä Clarinsin putsareista Sensaistin blogista ja miettinyt, että jotain näistä olisi kiva päästä kokeilemaan ja nyt toiveisiini vastattiin :). Tosin yhtä lailla olisi ollut kiva kokeilla tuota Vichyn versiotakin :).
Tämä on vain herättänyt keskustelua Livboxin FB-sivuilla, sillä bokseissa oli tästä tämä 20ml tai huomattavasti isompi 75ml tuubi, kuulemma oli tapahtunut jonkin logistinen virhe, jolle eivät voineet mitään...
Tässä tapauksessa olisi voinut tämän pienemmän tuotteen saaneille laittaa mukaan edes jonkin ylimääräisen tuotteen kompensaatioksi, kuitenkin 55ml on iso ero :/. Jospa he tästäkin ottavat jälleen opikseen!!
Itseäni ei näin vähennysprojektin näkökulmasta haittaa tämä pienempi koko, mutta taloudellisesta näkökulmasta katsoen olisi ollut kiva saada suurin piirtein saman verran tavaraa kuin nuo isomman tuotteen saaneet saivat.
Noh, ehkä parempi onni ensi kerralla :).

Kaiken kaikkiaan olin jälleen erittäin tyytyväinen sisältöön, taas uusia merkkejä ja juttuja sain kokeiluun :). Syyskuuta odotellen sitten :D.
Huomenna tulee sitten lisää plussia, kun hain tänään Avoninkin paketin ;).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit