tiistai 6. elokuuta 2013

Lähikaupan Aarre??

Hellou!
Nyt olenkin täällä jo aiemmin kirjoittelemassa. Tarkoitus oli mennä tänään Spinningkiin, mutta pääni/niskani päätti, että aloitetaanpas suloinen jomotus, niin ei tarvitse lähteä rehkimään salille -.-
Täytyy pitää peukkuja, josko huomenna sitten onnistuisi jumppailut...
Muuten tänne ei mitään kummoisempia kuulu. Töissä edelleen koneella istumista sekvenssejä lukien ja päätä pöytään hakaten, jospa ensi viikolla pääsisi vihdoin uusintojen kimppuun... Tänään autoin työkaveria vähän, kun hänellä oli kiire päivä ja sain ensimmäistä kertaa listata ja käsitellä parit tulleet veri- ja limakalvonäytteet. Pahasti en tainnut mokata, vaikkei iso homma ollutkaan ;D. Tulipahan pientä vaihtelua ruudun tuijotteluun!
Ja tämän alkuviikon oon lisäksi vain kytännyt kännykkää ja jännännyt R:n puolesta, kun sillä jakautuminen lähestyy ja jos ei vauva nyt aamuun mennessä tajua itse tulla viimein ulos, niin huomenna se aletaan sitten ilmeisesti avustamaan ulos :D. Liian hyvät oltavat R tehnyt hänelle sinne yksiöön, kun viihtyy vaan siellä :D. Toivottavasti nyt kaikki menee loppuun asti hyvin, peukut pystyssä täällä ollaan :) !!

Mutta ettei tämäkään postaus jäisi vain kuulumisten lörpöttelyksi, niin vihdoin olisi myös kosmetiikka-asiaa, itse asiassa kuukauden ensimmäinen plussa-tuote ;).
Eilen käytiin vähän evästä hakemassa tuosta meidän lähi-"Valintalatosta" ja siellä sitten silmät tarrautuivat laatikkoon, jossa näkyi kivan värisiä pumppupulloja. Arvatkaa, kuka meni käsi ojossa ja silmät kiiluen tutkimaan sitä ;D.
Siellähän oli neljää erilaista nestesaippuaa Gunry-merkiltä (never heard??) ja niitä oli tämän Maito-Mansikan lisäksi Vanilja, Mustikka (en hoksannut sitä katsoa sen tarkemmin, oliko mustikan lisäksi jotain muutakin siinä) ja Vadelma-Raparperi.
Ensin mietin, ottaisinko kaikki tuoksut, kun hintakin oli naurettava 1.49e, mutta sitten jälleen se joskus heräämään päässyt "järjen ääneni" sai minut tarttumaan vain tähän Maito-Mansikkaan...
Oikeutin tämän itselleni sillä "hyvällä" syyllä, että saan tämänkin törpön käytettyä kuitenkin reilusti alle 3kk:ssa, liekö menisi jopa 2 kuukauteen, vaikka onkin 500ml jättiläinen :).
Varmaan otan käyttöön tämän kuun aikana jo, kun saan edellisen pois käytettyä.

Tällaista siis tänne tänään!
Huomenna saattaa tosiaan päivittely mennä jälleen myöhemmäksi tai voi olla, ettei päivitystä tule, kun tuskin ehdin Turkin kuviakaan muokata niin, että niistä voisin seuraavaksi postata... Katsotaan miten käy :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Onnittelut onnistuneesta väistöliikkestä! Oon susta ylpeä! Juurikin tuo halpa hinta on vaikea ohitettava. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D.
   Askel askeleelta tässä opitaan näitä väistöliikkeitä :D.

   Poista

Suositut tekstit