perjantai 9. elokuuta 2013

Viinitarhan Persikoita kropalle

Taas olisi luvassa seuraavaa loppunutta ja se kuuluukin jälleen tuttuun kategoriaan, mitä täällä yleensä kuluu purkki kuukaudessa :).

Ja sehän on tietysti vartalokuorinta ja tällä kertaa kyseinen tuote oli The Body Shopin Vineyard Peach Cream Body Scrub.
Nimensä mukaan tämä erosikin aiemmista käyttämistäni TBS:n kuorinnoista siinä, että tämän koostumus oli sellainen kermainen/voidemainen, jossa kuorivina ainesosina oli ilmeisesti kookoksen kuori ja persikan siemenet, jos oikein incin ymmärsin... Mango- ja Suklaakuorinta olivat enempi sokerikuorinnan tapaisia ja iho jäi "öljyisen" kosteutetuksi. Tätä kuorintaa käytettyäni oli pakko suihkun jälkeen laittaa vähän kosteusvoidetta iholle, kun tämä ei samalla lailla kosteuttanut ihoa.
Samoin tuntui, että tätä piti käyttää enemmän, jotta saisin kunnon karkean kuorintatehon irti.
Tuoksu oli kyllä mukavan persikkainen.
Kaiken kaikkiaan oli kiva kokeilla ja käyttää tämä yksi purkki, mutta en ostaisi uudelleen, vaan kokeilen seuraavalla kerralla jotain muuta tuoksua :).

Kiva, niinhän se oli sitten tänään tullut postilappu, että mun Livbox odottelee postissa, kun ei kotona ollut eilen ketään... Mahtavasti tuo postikin jaetaan ihan mihin aikaan vaan, eilen oli näköjään jaettu vasta puoli 2 aikaan... Noh, en jaksanut lähtä polkemaan tällä kertaa postiin (vaivaista) kolmea kilometriä, niin täytyy odottaa maanantaihin, josko Mr.Insinööri pystyisi hakemaan taas sen mulle...
Täytyy toivoa, että saisin kuitenkin huomenna nukkua vähän pidempään kuin mitä oon viimeiseen pariin viikkoon nukkunut, alkaa taas selvästi univelat painaa ja näin ollen ne myös vaikuttaa mielialaan aika negatiivisesti :/. Valitettavasti tämä taitaa kuitenkin jäädä vain toiveeksi, mikäli kissoilta kysytään... Lisäksi pitäisi jotenkin saada tuo niska-hartiaseutu parempaan kuosiin huomisen aikana, ettei sunnuntaiksi tule mitään yllätyksiä, olisi silloin muutakin tekemistä kuin maata huimauskohtauksen kourissa :p.
Huomenna pitäisi käydä kaupunnilla kaupassa ja sitten suunnittelin, että kävisin varaamassa samalla Jörö-Jukkaan kampaajalle ajan loppukuulle päivän tai pari ennen MN:n häitä, niin voisi olla omatkin hiukset silloin vielä joten kuten kuosissaan ja edustuskelpoiset :D. Täytyy toivoa, että aikoja olisi jäljellä!
Tällaista siis tänne!
Tuossa muuten sain jo aloitettua muokkaamaan ensimmäisen Turkki-postauksen kuvia! Ehkäpä ensi viikon aikana saisin sen eetteriin, jos ei mitään loppuneiden tulvaa yllättäen iske :).
Huomenna kuitenkin vielä yksi loppunut esittelyssä!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit