torstai 15. elokuuta 2013

Persikka-tuoksu suihkittu

Hellou!
Kävikin niin mukavasti, että sain kuin sainkin tänään loppumaan yhden tuotteen, ihme kyllä :D.

Kyseessä oli jo aikaa sitten myynnistäkin poistunut Oriflamen The Babes Sweet Peach Eau de Toilette 25ml koossa.
Jeeee, vihdoinkin pitkästä aikaa hajuvettä loppunut ja vähän isommassa koossa :D!!!
Tuo itse pullo oli tuollainen yksinkertainen, mutta näissä oli ilmeisesti jujuna laittaa se tuollaiseen mukana tulevaan, koristeltavaan "tyttö-pidikkeeseen" (vai miksi sitä nyt sanotaan...).
Kuten näkyy, niin en ole jaksanut alkaa nuita värkkäämään :p. Meni hyvin ilmankin!
Itse tuoksusta Fragrantica kertoo näin:

"The composition opens with sparkling juicy peach and orange, followed by floral notes in the heart. Sandalwood and musk in the base give a dose of arrogance to her innocent appearance".

Alkutuoksussa on siis Appelsiini ja Persikka, sydäntuoksussa Kukkia ja pohjatuoksussa Santelipuu ja Myski.
Pidin tuoksusta paljon ja alkutuoksu oli kyllä selkeän hedelmäinen. Tämä ei vaan mielestäni kovin kauaa iholla kestänyt, mikä oli harmillista... Tai noh, tulipahan vähän nopeampaa käytettyä :).
Kiva oli tämä yksi pullo käyttää, mutta ei tätä hirveä ikävä tule, tämän tyyppisiä tuoksuja kyllä löytyy vielä itseltäni muitakin :).

Tänään ollut taas vähän väsynyt päivä, kun vaihteeksi 3 kertaa yöllä heräilin.. En tiedä, mikä mun kroppaa nyt oikein vaivaa, ettei se iltaisin rentoudu yhtään :/...
Noh, nyt on ainakin Combat ja Pumppi takana, niin joskohan se väsyttäisi viimein :D.
Niin ja tänään näin ruokkiksen aikana myös R:n ja hänen suuren pienen poika-vauvansa ^_^.
Melko rauhallinen tapaus kyllä oli, vaikka pari kertaa osasi myös näyttää millainen ääniala hänellä on... Ja toisella kertaa olin vahti-vuorossa, kun R kävi vessassa :D. Jälleen siinä sai muutaman sekunnin paniikissa miettiä, miten tämän saa hiljaiseksi :D. Onneksi se loppui yhtä nopeasti kuin alkoikin sitten :).
Ensi viikolla sitten olisi tarkoitus käydä ihan ajan kanssa kyläilemässä Mr.Insinöörin kanssa R:n luona. Jospa pikku-mies näyttäisi äänialansa myös Mr.Insinöörille silloin, niin saisin olla edelleen rauhassa lapsikyselyiltä ;D.

Mutta nyt lähden jälleen suihkuun ja yritän saada tuota niska-hartiaseutua rentoutumaan noiden jumppien jäljiltä! Katsotaan ehdinkö huomenna kirjoitella, kun EHKÄ lähtään käymään elokuvissa Mr.Insinöörin kanssa, pitäisi vaan päättää ensin, mitä mentäisiin katsomaan :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit