keskiviikko 28. elokuuta 2013

Punapää täällä hei!!!

Hellou taas!
Ja jälleen pahoittelut eilisestä tauosta. Olin kyllä aikeissa postata ja seuraavan loppuneen kuvatkin on valmiina, mutta sain sitten morsiamelta kauniin avunpyynnön, josta en voinut kieltäytyä, niin jätin sitten postaamatta :).
Pitää nimittäin biisilistan kokoamista jatkaa ja tehdä loppuun, kun MN ei ehdi sitä tehdä monien muiden juttujen lisäksi :). Eilen sain sitä aloiteltua ja tänään ajattelin yrittää saada sen loppusuoralle, niin ei huomiselle illalle jää paljoa, kun huomenna pitäisi kissat roudata hoitoon äitini luo viikonlopuksi...
Tekemistä siis on ihan kiitettävästi tässä :). Mutta pari asiaa on jo valmiina; häälahja hääparille sekä omat hiukseni kuosissa!!
Ja siitä ajattelin nyt laittaa kuvat :D.

Tämän näköinen sitä ollaan nyt tällä hetkellä :p.
Suhteellisen kuosissaan hiukset tuossa on, vaikka pyöräilin ihan järkyttävässä vastatuulessa kotiin...
Tuosta näette myös vilahduksen lauantaisesta silmämeikistä, joka mun on tarkoitus tehdä... Täytyy toivoa, että sekin onnistuu sitten.

Tältä näyttää takaapäin...

Tältä näyttää vasemmalta puolelta...

Ja tältä näyttää oikea puoli :).
Alla siis kuparinen pohjaväri ja lisäksi punertavia ja ruskehtavia raitoja muutama seassa.
Jälleen olen tosi tyytyväinen muutokseen!!
Kävin siis taas Jörö-Jukassa Marian käsittelyssä ja kyllä mä nyt oon tainnut löytää sen mun kampaamon ja kampaajan ^_^.
Taas vaan lähtiessä ja kaupungilla kävellessä hymy oli naamalla ja niin se pitäisi aina ollakin kampaajan penkistä lähtiessä!

Tällaista siis tänne! Arki on täällä kunnolla nyt alkanut, kun Mr.Insinöörilläkin alkoi tänään koulu :D. Siellä se saa nyt seuraavat noin 3 vuotta taas istua pitkästä aikaa :).
Mutta nyt täytyy jatkaa muita hommia, kun olisi se biisilistan kokoaminen ja ajattelin tässä ensin Avonin tilauksen laittaa menemään syönnin jälkeen!
Pitäisikö sanoa, että onneksi ei tullut kuin yhdeltä kaverilta pieni tilaus, niin joudun omaakin tilausta hillitsemään, kun en viitsi monella kympillä alkaa tilaamaan alennukset saadakseni :D.
Katsokaa, tässäkin siis jo mulla hyvin edistystä tapahtunut!!!
Miumoi <3

4 kommenttia:

Suositut tekstit