tiistai 10. syyskuuta 2013

Aamu-Iltaputsari Kulutettu

Jumittavaa iltaa!
Niska-hartiaseutu taas jumiutunut makiasti, kun pari päivää kököttänyt koneella apurahahakemuksia tehden... Tänään se sitten pitkästä aikaa migreenikin iski, niin piti odottamani Combatkin perua illalta :(. Onneksi lääkkeet ja tunnin unet töistä tultua hieman auttoi, mutta väsynyttä menoa meinaa edelleen olla :/.
Siispä nyt tulee pikainen katsaus seuraavaan loppuneeseen:

Sainpas muutama päivä takaperin vihdoin käytettyä tämän muutaman vuoden lähinnä matkakäytössä olleen Avonin Solutions-sarjan Total Radiance AM Refreshing Day Cleanser / PM Makeup Removing Night Cleanser kasvojen puhdistusaineen.
Tässä oli siis kahdessa 100ml pullossa aamuksi ja illaksi omat putsarit.
Aamupuhdistus oli valkeaa, helmiäisen hohtoista geeliä ja iltapuhdistus oranssinkeltaista läpinäkyvää geeliä.
Pidin kyllä todella paljon aikanaan tästä aamu- ja iltajutut yhdessä ideasta, harmi etteivät ne ehtineet kovin kauaa olla myynnissä ennen kuin koko Solutions-sarja uudistettiin :/.
Mutta tämä kyllä hoiti asiansa ihan kunnialla! Aamuputsari pesi kuivattamatta ihoa, iltaversion jälkeen iho jäi hitusen narskuvaksi, mutta kasvovesilappu oli sen jälkeen kiitettävän puhdas. Käytin tosin tätäkin kaksoispuhdistuksen tapaan voidemaisemman/maitomaisemman putsarin jälkeen eli pelitti sitenkin hyvin.
Hyvä mieli tästä jäi, mutta nyt on aika siirtyä uusiin seikkailuihin seuraavien puhdistusten kanssa :).

Mulla on ollut iltaisin samaan aikaan suihkukäytössä Biothermin 400ml jättipönikkä Biosource-puhdistusmaitoa sekaiholle sekä Avonin Naturals-sarjan 3in1-puhdistus, mutta nyt ne siirtyy siis jokailtaiseksi rutiiniksi.
Aamukäyttöön otin sitten MP:ltä saamani minikokoisen Mario Badescun puhdistusgeelin, jota käytin jo Turkissa ollessamme.
Badescusta saattaa tulla juttua jo ensi kuussa, kun todennäköisesti saan sen jo silloin käytettyä :).

Mutta nyt suuntaan suihkuun ja rentoutumaan, että jaksaa taas huomenna koneen ääressä töissä istua...
Huomenna onneksi nähdään taas R:n kanssa, kun menen kyläilemään :). Saapa nähdä, kuinka isoksi poitsu on jo tässä reilun 2-3 viikon aikana kasvanut :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit