keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Aktiivista Puhdistusta

Seuraavaksi olisi luvassa mini-/näytekokoista loppujaa.

Jälleen yksi kasvonaamio-pussi sai loppunsa ja tällä kertaa se oli Nivean Pure Effect Active Purifying Mask.
Tässä oli siis 2x 7.5ml pakkausta ja kummassakin oli tuotetta noin 3-4 kokeilukertaan omalla käyttömäärälläni, joka mielestäni oli mukavan riittoisa :).
Ja tämä oli kyllä omalle iholleni kiva naamio! Ei jättänyt sellaiseksi narskuvaksi ihoa, vaikka se tuntuikin hieman "napakammalta". Ehkä se oli tuo mattainen tunne sitten :). Tämä ei kuitenkaan kuivattanut ihoani, vaan se jäi suhteellisen pehmeäksi käytön jälkeen. Kasvovesilappuunkaan ei juuri likaa jäänyt pesun jälkeen, joten ehkä tämä omalta osaltaan puhdisti myös ihoa (vaikka olikin ensin käyttänyt 2 pesuainetta ja kuorintaa).
Kaiken kaikkiaan voisin ostaa uudemmankin kerran käyttöön, täytyy tosin nyt ensin seurata, mihin suuntaan iho lähtee ilmojen kylmennyttyä menemään.

Muuten tänne ei mitään sen ihmeellisempää kuulu. Töissä sai suurin piirtein hiuksia repiä tutkimussuunnitelmaa muokatessa, kun 5 sivua piti tiivistää 3 sivuun... Huomiseksi jäi vielä pähkäily saada 10-20riviä tekstiä tiivistettyä pois... Kraaaah... Ehkä tämä tästä jotenkin suttaantuu...
Noh, kävin kuitenkin R:n luona kylässä ja käytiin kävelylenkilläkin ensin :). Olihan poitsu kasvanut ja silmät oli suuret ja ihmettelevät, kun alkanut seurata jo maailmanmenoa :). Kyllä sieltä parit hymytkin tuli, saattaa jonkinmoinen sydäntensärkijä aikanaan tulla ;D.
Mutta jatketaanpas huomenna!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Kiitos kun kävit kylässä! Katsotaan tässä vaikka ensi kuulle jos käytäis kahdestaan jossain syömässä.Olisi itselleni irtiotto tästä arjesta.Ja kyläilehän toistekin ja voin minäkin piipahtaa labralla vaikka kun oon pojan kanssa ulkoilemassa.Kysele perään jos musta ei kuulu vähään aikaan,tahtoo päivät vaan hurahtaa ohitse.:-)-R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva taas nähdä ^_^.
   Ja pitää varmaan parin viikon päähän sopia sitten tapaamista, kun varmaan viimeistään maanantaihin mennessä saan ne Dermosilin-tavarat ja kun ensi viikolla teen Avonin tilauksen, niin paketti on perillä sitä seuraavalla viikolla :).
   Ensi viikon oon melko kiinni töissä, kun on se konferenssi loppuviikosta :).

   Poista
 2. Joo,ja varsinkin tuo syöminen on sovittava lokakuulle ja reilusti ristiäisten jälkeen,sitä ennen tuskin ehtii.mutta tavarat toki tulen hakemaan kun saat ne.:-)-R

  VastaaPoista

Suositut tekstit