keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Huulille hoitoa

Kävi vihdoin niin mukavasti piiiiitkästä aikaa, että sain yhden huulirasvan loppumaan!!

Se olikin tämä jo monta kuukautta lopuillaan ollut Dermosilin Lip Care ja viimein tuli se päivä, kun en enää saanut omin voimin mitään puristettua tuubista :D.
Päätin, että eiköhän tämä ole hintansa jo haukkunut. Tätä ei enää tämän näköisessä tuubissa olekaan ja en tiedä, onko ulkokuoren lisäksi myös sisältö muuttunut.
Tämä oli kyllä oikein kelpo rasva, ei herättänyt mitään isompia intohimoja, mutta ei tätä tarvinnut olla 5 minuutin välein lisäämässäkään (lisäsin ehkä 1½h välein).
En tiedä, tykkäänkö enemmän tällaisista tuubeista, puikoista vai purkeista, jokaisella on omat hyvät ja huonot puolensa :). Tässä nyt oli huonona puolena juurikin se, että loppuvaiheessa oli vaikeaa saada viimeisiä tippoja pois.
Voisin kuitenkin uudemmankin kerran Dermolta kokeilla huulirasvoja, pitäisi vaan ehkä varastoja saada hieman vähemmäksi ensin :D.

Nyt on täällä kämpillä olohuoneessa käytössä tämän näköinen huulirasva :D. Hyvin saa selvän, mitä se on...

... mutta olen silti erittäin tarkoin perillä siitä, mitä olen aikoinaan tilannut ja tuo rasva on tämä Avonin Avon Care-sarjan Vitamin E Lip Balm, joka tuli myyntiin 2.jaksossa 2010 :D. Eli oon tilannut itselleni tämän jossain vaiheessa vuonna 2010, joten parempi ottaa "jo" nyt tämä käyttöön (vaikka varmasti löytyy muitakin yhtä vanhoja rasvoja tuolta :p).


Tällaista siis tällä kertaa tänne, muuta on turha alkaa höpisemään, kun mitään ei ole tapahtunut :D. Töissä käyty ja jumpassa käyty, that's it :p. Ja tainnut talvi tulla, sillä aamulla oli jo pakkasta, kun lähdin pyöräilemään töihin, hyrrr...
Noh mutta, jatketaanpas taas huomenna!!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit