lauantai 7. syyskuuta 2013

Hiekkakivi-saippuaa

Nyt olisikin sitten syyskuun ensimmäisen loppuneen esittelyn vuoro :).

Nyt oli tämän Lushin Sandstone Soapin aika siirtyä jämäpussiin, vaikka ihan kohtuullinen palanen tätä jäikin...
Tässä oli alun perin ohut hiekkakerros yhdellä sivulla, joka mukavasti kuori käsiä, siitä siis pidin.
Mutta tämä kuitenkin turhautti loppuvaiheessa todella paljon; tämä ei nimittäin vaahdonnut omaan makuuni tarpeeksi ja piti kynnellä raastaa liuskoja, että sai sellaisen normisaippuamaisen fiiliksen :(. Siksi päätinkin, että nyt tämä saa lähteä jämäpussiin odottelemaan muiden jämäpalojen kanssa uudelleen sulatusta.
Tuoksu tässä oli pirteän sitruksinen, mistä kyllä tykkäsin, piristi mieltä huomattavasti :).
Tätä ei ole ollut enää aikoihin myynnissä, mutta jos joskus tulee retrona myyntiin, niin tuskin ostan uudelleen, ei täysin valitettavasti vakuuttanut :/.

Nyt on käyttöön lähtenyt sitten tämä samaan aikaan tuon Sandstonen kanssa ostettu (muistaakseni) Lemslip saippua ja tämä on niin ison kokoinen, ettei meinaa käteen mahtua :o !! Saattaapi olla, että leikkaan tämän kahtia jossain vaiheessa, niin saan paremmin käytettyä :).

Tässä vielä pieni esittelyteksti tuosta Lemslipistä, vaikuttaa kivalle!!
Eipäs tänne muuta kummempia kuulu. Sain nukkua peräti vartin yli 8 asti tänään ennen kuin kävin kissat ruokkimassa :D. Sitten oon vaan blogeja yrittänyt lueskella, kaveri kävi pikavisiitillä Avonit hakemassa ja oon yrittänyt jotain pientä suunnitella huomiselle parisuhteen piristykseksi, kun Mr.Insinööri tulee kotiin. Saa nyt sitten nähdä, onnistuuko nekään suunnitelmat, kun sillä olisi siivoustalkoot lennokkikerhon tiloissa alkuillasta eli todennäköisesti lähtee suoraan sinne, kun tänne pääsee... Onpahan edes jotain yritetty, sitten saa itse keksiä jotain seuraavaksi :p.
Mutta palataan taas huomenna, mietin vielä mitä aion postailla seuraavaksi, vaihtoehtoja kun olisi jonkin verran :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit