lauantai 28. syyskuuta 2013

Syksyn Kuivattamat

Hellou!
Pahoittelut päivän tauosta, oli vaan melko kökkö olo eilen, että olisin jaksanut alkaa ajattelemaan tai kirjoittamaan postausta. En tiedä, yrittääkö jotain tautia iskeä päälle, kun koko kroppa meinaa enempi tai vähempi olla jotenkin tukossa :/. Jospa se tästä taas ylös päin lähtisi menemään!!
Eilen myös rahoitusasiat selvisi toistaiseksi, tosin ykkösohjaajani siunauksen vielä tarvitsee, mutta onnistuessaan olisi sitten maaliskuuhun asti taas rahoitus varmaa kakkosohjaajani projektirahoituksesta! Täytyy kyllä sanoa, että melkoista vuoristorataa tämä homma on :p. Täytyy kyllä olla tosi onnellinen, että mulla on kaksi ohjaajaa tässä projektissa, muuten mikään ei olisi ollenkaan varmaa...

Mutta otsikon aiheeseen eli kosmetiikan pariin!!
Ensimmäisenä vuorossa olisi Tylymuijalta aikanaan kirjojen mukana extrana saamistani luomiväreistä tämä Goshin Special Eye Shadow Selection sävyssä 001 Modern Gupsy.
Tätä kokeilin parina päivänä, mutta en saanut omaan mieleeni tarpeeksi helposti ja tarpeeksi paljon pigmenttiä irti :/. Joutui työstämään melko kauan saadakseni haluamani vahvuisen värin ja arkiaamuisin se on turhan työlästä mulle.
Niinpä päätin, että laitan tämän kiertoon vaikka seuraavaan arvontaan extra-tuotteena.
Harmittaa, kun sävyt olisivat olleet todella ihania tässä :/.

Toinen tuote on sitten Avonin luomiväri, Eye Radiance Eyeshadow sävyssä Dewey Moss.
Huomasin yksi aamu, kun olin tätä laittamassa, että tämä oli aikalailla kuivunut. Ei tätä saanut enää kunnolla levitettyä luomille :(. Pakko siis tämäkin oli heittää pois...
Tämäkin pysyi hyvin luomillani UDPP:n avulla ja kun tämän päälle laittoi vielä jotain vihreää "jauhemaista" luomiväriä, niin pysyivät hyvin paikallaan. Näistä Eye Radiance-väreistä mulla on enää violetti jäljellä. Saa nähdä, onko sekin jo kuivahtanut...

Viimeisenä tälle päivää olisi toinenkin kuivunut/jänkkiintynyt tuote ja se oli tämä Avonin Nail Experts-sarjan 24K Gold Strength kynsiä vahvistava hoito.
Tämä oli kynsillä kirkas ja kiiltävä lakka, jossa oli ihan hentoisia, liekö ihan aitoja 24 karaatin kultahippuja ;). Itse pidän näistä kirkkaista lakoista, kun ei ole niin väliä, miten paljon menee kynsinauhoille lakkaa, varsinkin kun en pysty kovin hyvin vammani takia lakkaamaan vasenta kättäni.
Mutta vahvistuksesta en voi mennä sanomaan juuta tai jaata, sillä poikkeuksetta tämä lähti jo muutamassa tunnissa liuskoina irti -.-
Silti tuntui, että parempi jotain laittaa kynsille suojaksi välillä, kun labrassa ne auttamatta menee ihan järkyttävään kuntoon. Nyt tosin on vain tuota tietokoneella istumista ja sekvenssien lukemista, niin kädet pysyy paremmassa kunnossa, kun pystyy niitä rasvailemaankin paremmin.
Mutta en hankkisi tätä enää uudelleen, jos olisi myynnissä vielä. On kuitenkin tullut ostettua Avonilta pari muuta hoitoa jo tässä ja lisäksi olisi Oriflamelta yksi vahvistava hoito käytössä :). Sitä pitääkin alkaa seuraavana käyttää pois, jospa se ei ehtisi jankkiintua!

Mutta pitäisi alkaa pärstää laittamaan tässä illan päälle ihmisen näköiseksi ja miettimään vaatteita. Ollaan nimittäin menossa katsomaan piiiiitkästä aikaa Poisonblackia Teatrialle <3.

Tässä vielä Neffin lauantai-terkut teille!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Täällä jotain samaa pöpöä liikenteessä. Voimat veks.. Mutta jospa se tästä helpottaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä aika ihmeellinen olo :/
   Liekö sitten yhtenä syynä tuo yhtäkkinen kylmeneminen, kroppa mennyt ihan sekasin :D.

   Poista
 2. Ihan ekaks tietty Neffille terkut. Viethän. Varmasti?
  Ja luomivärejäkö on muitakin kuin Lumene.. ! Voi, milloin sä järjestät sitä arvontaa..tällä kertaa ei saa mennä meiltä ohi, tuu vaikka blogiin isosti huikkaamaan jooko!
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron Neffille terkut ja rapsutan vielä päälle ^_^.
   Kyllähän noita luomivärejä monelta merkiltä löytyy ;).
   Minä alan tässä taas miettiä ja kerätä seuraavaa arvontaa varten juttuja, ajankohtaa en vielä tiedä :D.
   Mutta lupaan kyllä tulla huikkaamaan siitä, kun päätän taas sellaisen sopivana ajankohtana järjestää :D !!

   Poista

Suositut tekstit