tiistai 3. syyskuuta 2013

Syyskuulumisia

Nyt kun tässä on taas kuukausi vaihtunut, niin saa taas jonkin aikaa odotella ennen kuin purkkeja alkaa loppua :). Näin ollen ajattelin parit kuvat laitella eiliseltä ja tältä päivältä ja yhden vähän vanhemmankin.

Eilen tosiaan käytiin kummitätini luona poimimassa hieman tyrni-marjoja talveksi ja tulihan niitä 1,5 tunnin poimimisen jälkeen 6 pientä rasiaa (noin 600g), jotka ihan hyvin minulle riittää :). Lisäksi saatiin vastatehtyä tyrnimehua reilu pari litraa mukaan, hitsi että se on hyvää :p.

Lisäksi pihalta löytyi vielä kaunis kukkiva ruusu...

...ja muita kukkia ihanissa ruukuissa :).
Kummitätini on ihan mieletön viherpeukalo!

Sitten kahvittelun jälkeen olikin aika lähteä äitini luo hakemaan katit kotiin.
Äiti vakavissaan sanoi, että Siiri voisi jäädä sinne :D. Siiri ja Misse tulevat ihan hyvin toimeen, mutta Neffi meinaa edelleen olla yksi rasavilli, joka kiusaa kaikkia :p. Ei ne onneksi pahempaa tuhoaa olleet tehneet, pari kertaa Neffi oli oksentanut, kun äiti ei ollut muistanut Missen ruokia ottaa pois saatavilta :p.
Tämä kuva on otettu jo aiemmin kesällä, löytyi sattumalta kännystä, kun siirtelin kuvia koneelle :). Äitin luota otettu kuitenkin :).

Ja tämä ilta menikin kuvan kaltaisissa merkeissä... Piti käydä postista hakemassa kissoille Zooplussan tilaukseni ja ruokaa tuli sellaiset about 36kg kahdessa laatikossa... Luulisin, että pärjäävät noilla vuoden loppuun :p.
Tuossa ei oo läheskään kaikki laatikot. Miamor-laatikkoja jäi kuvasta 6kpl pois ja punaisia Porta 21-tölkkejä oli vielä toiset 6kpl. Vanukasta ja jugurttia oli kumpiakin 6kpl ja pari herkkupussia ehdin myös kaappiin jo pistää.
Kyllä oli Neffi kaverina pöydällä pyörimässä, vaikka puolenkymmentä kertaa häädin sen pöydältä pois...

Että eipäs tänne tämän kummempia! Huomenna taas jumppaamaan, kun tänään ei voinut vielä mennä. Oli pakko tulla kissat ruokkimaan, kun Mr.Insinööri oli puoli 6 aikaan vasta kotona koulusta. Tässä taas pitää aluksi noita iltoja suunnitella tarkemmin, ettei kissat joudu kellon ympäri keskenään olemaan...
Mutta alanpas seuraavana maksamaan laskuja ja budjettisuunnitelmakin odottaa tekijäänsä...
Mites sitä teidän syyskuu on alkanut?
Huomenna laitan ennusteet kehiin tälle kuulle :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit