tiistai 17. syyskuuta 2013

Tupakka-käsivoidetta, ei kiitos!!

Kaiken häsläilyn jälkeen mennäänpä sittenkin suoraan asiaan ja seuraavaan loppujaan :D.

Eli sain käytettyä tämän viime keväänä Hulluilta Päiviltä ostamani Burt's Beesin Honey & Grapeseed Hand Cream käsivoiteen.
Eikö kuulostakin tuo hunaja ja rypäleensiemen ihan hyvältä tuoksulta?? Minusta ainakin kuulosti, vaan harmitti heti ensimmäisellä käyttökerralla, etten tuoksuttanut testeriä ensin...
Tämä siis tuoksu melko makealle, mutta jokin todella tympeä haju tässä oli omaan nenääni, jota en voinut sietää. Mietin ja mietin, mikä todella tuttu haju tässä on ja pyysin myös Mr.Insinöörin tuoksuttelemaan ja sitten se sanoi: tää haisee ihan "piippu"-tupakalle! Sitten tuli mieleen merkkikin; Aroma ja samassa mun verkkokalvoille piirtyi se topan ulkonäkö ja haju, kun äitini poltti kyseistä tupakkaa, kun olin pieni... Hyi olkoon!!
Tämä siis siirtyi ensimmäisen käytön jälkeen jalkavoiteeksi, en vain kestänyt tämän hajua niin lähellä nenääni, kun alkoi vain etoa niin kovasti :(. Burt's Beesin sivuilla tästä on monenlaisia arvosteluja. Osa rakastaa tätä, osa on myös huomannut tuon tupakan tuoksun eli varmaan riippuu myös omista henkilökohtaisista kokemuksista, mihin tuoksun yhdistää.
Jos tuoksua ei ota huomioon, niin olihan tässä kyllä hyvät kosteutus- ja pehmennystehot. Niistä pidin kyllä paljon ja sen takia harmittaakin, etten voinut käsissä tätä enää käyttää :(. Jalkavoiteeksi oli kyllä suht hyvä, mutta siihen olisi tarvinnut enempi vielä tehoja kuitenkin.
Lisäksi voide sotki ja kuivui tuubin suuaukolle melko tehokkaasti, ei siis ollut kovin esteettisen näköinen...
En siis osta enää koskaan tätä kyseistä voidetta, mutta muuta voin kyllä testata, kun kosteustehot olivat hyvät. Jospa minäkin löytäisin itselleni nenääni sopivan tuoksun :).

Katsotaan, kirjoittelenko huomenna. Olen tosiaan aamun ja aamupäivän töissä ja iltapäiväksi ja illaksi siirrytään sitten Edeniin mitokondrio-konferenssiin ja olen kotona siis vasta lähempänä 9 illalla... Avonin tilauskin pitäisi silloin vielä naputella eteenpäin...
Saatan ehkä ehtiä Oriflamen tilaukseni lyhyesti esitellä, jos ei yllätyksiä tule :). Katsotaan, miten käy!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Ei apua :D Ei ole ikinä käynyt mielessä, että käsivoide voisi haista tupakalta. Tosin on niitä pekoninhajuisiakin voiteita, jos kokeilisit niitä seuraavaksi ;)
  -Bella-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta! Olin kyllä niin pettynyt tuohon tuoksuun :/.
   Tai ehkä se olisi tuoksunut hyvältä, jos ei olisi ollut mielleyhtymää siihen tupakkaan...
   Ai on pekonin tuoksuisiakin rasvoja :D?? Voi elämä :D.
   Pekonin tuoksu on toki ihan jees, mutta itse en halua sille tuoksua :D!!

   Poista
  2. Muistaakseni näin sen pekoninhajuisen rasvan Teneriffalla sekatavarakaupassa :D En jostain syystä innostunut ostamaan. Tosin se olis saattanut toimia gigolonkarkottajana :D

   Poista
  3. Voi hyvänen aika, kaikkea ne keksiikin :D.
   Karkottajana olisi varmasti toiminut, ellei sitten gigolo ole pekonin rakastaja ;D.

   Poista

Suositut tekstit