lauantai 14. syyskuuta 2013

Kuulumisia ja Dermolta taas täytettä varastoon

Heissan!
Eilen tulikin mentyä töistä suoraan kaupunkiin, kun leffa alkoi jo klo 17.15 :). Perinteinen irkkari-pussi piti käydä tietty Makuunista ostamassa myös...
Käytiin katsomassa mun pyynnöstä tosiaan Varjojen Kaupungit-trilogian ensimmäinen osa Luukaupunki, kun kirjat omistan pokkareina kolmatta osaa lukuunottamatta ja tuo kirja oli ihan mukavaa luettavaa. Kyllähän se selväksi kävi, että paljon nuoremmalle kohderyhmälle on tämä(kin) sarja tarkoitettu, mutta täytyy yrittää pysyä nyt ikinuorena ;).
Odotukset oli melko korkealla kirjan perusteella ja täytyy se jälleen sanoa, että melkoinen pettymyshän tuo leffa kirjaan verrattuna oli :(. Olivat muuttaneet niiiiin monta kohtaa tuohon leffaan, että meinasi alkaa ärsyttämään... Jos ei kirjaa ole lukenut, niin silloin menee varmasti ihan mukavana aivot narikkaan-leffana ja kyllähän tuo Mr.Insinöörikin ihan katsottavana sitä piti ja hän ei ole kirjaa lukenut.
Niitä muutamia ärsytyksiä lukuunottamatta itsekin kyllä pidin leffasta ja kyllä omia silmiä myös Jamie Campbell Bowerin esittämä Jace miellytti erittäin paljon :).

Tänään on sitten tullut urakalla siivottua tätä sikolättiä vihdoin ja viimein ja kirjahyllyäkin piti vähän järjestellä, että saisi kaiken tarvittavan sinne paremmin mahtumaan.
Neffinkin kanssa saatiin taistella, kun sillä on ollut mukavia takkuja kainaloissa/vatsanseudulla, niin oli sitten pakolla se harjattava (ja Neffi ei tykkää yhtään harjaamisesta...). Joten kuten se saatiin harjattua sen huutamisen, sähinän, murinan ja sylkemisen ohessa, mutta kainalosta piti yhtä takkua leikata saksilla pienemmäksi, jälleen hirveän huudon, sähinän, murinan ja vastustamisen kera... Ei sinne onneksi enää isoa karvapattia jäänytkään, ainoastaan lähelle ihonrajaa jäi, mutta toivottavasti se edes sen tajuaisi itse pestä ja avata... 
Muuten kyllä Neffi oli heti taas kaveria ja miellyttämässä, kun ruoka-aika oli heti tuon jälkeen :p.
Nyt täällä ollaan itse kukin hiukan väsyneitä tämän päivän jutuista...

Mutta ettei tämäkään postaus jäisi ilman kosmetiikkahöpötystä, niin sain torstai-iltana MP:ltä Dermosilin tilaukseni :).
Ja kyllähän sieltä taas tuli täytettä varastoihin, vaikka yritin kyllä mahdollisimman paljon järjellä miettiä, mitä tarvitsen nyt tässä seuraavaan tilaukseen asti.
Ensiksi huomasin nuo Resistica-kapselit ja ajattelin ottaa ne kokeiluun näin syksylle, josko ei niin helposti saisi nuhaa ja muita tauteja.
Sitten piti myös vanilja-kuorintaa ostaa purkki varastoon, kroppakuorintoja kuluu mulla aina ja tällä hetkellä ei olekaan kuin 3 kuorintaa enää käytössä.
Keittiösaippua-täyttöpussin ostin toisen samanmoisen seuraksi varastoon ja tänään loppuikin vielä yksi sellainen. Näitä en ole kosmetiikkalistalleni listannut, kun käytän tätä vain keittiössä :).
Hiuspuuteri piti myös ostaa varastoon, kun en tiedä yhtään milloin entinen loppuu ja sitä tulee kuitenkin melko usein käytettyä. Ei pääse ainakaan pahimmilleen kesken loppumaan, kun seuraava tilaus on varmaan vasta marras-joulukuussa.
Tyrni-suihkuvoiteen ajattelin ostaa samaisen saksanpähkinän tilalle ja en sitten muistanut tilausta tehdessä, että olin jo OrioNetshopista tilannut sen Sebamedin oliivi-puhdistuksen :D. Noh, käytettyä tulee kumpikin :).
Sitten piti ostaa kokeiluun tuo Shakes-kasvonaamio-juttu. Tuossa oli 2x10g pussia mansikan ja sitruunan tuoksuisena ja 40ml vettä pitää sekoittaa pussi tuossa shakerissa ja läntätä naamaan. Ajattelin, että yritän pienempiin eriin jakaa nuo pussit, kun säilytystä ei valmis naamio Dermon sivujen mukaan kestä. En ala koko pussillista kerralla käyttämään todellakaan naamalleni, kun muutenkin niin vähän mulla menee naamioita kerrallaan...
Viimeinen, 50ml hiuskiinne oli ainoa sellainen "turha/pakko kokella"-tuote ja onpahan nyt matkalle tarvittaessa pienempää kiinnettä :).
Loppupeleissä tämä ei mielestäni ollut ollenkaan paha tilaus ja tällä hetkellä olen hyvin tasapainossa tulleiden ja loppuneiden keskellä :). Vielä olisi toki tulematta Oriflamen ja Avonin tilaukset, mutta Oriflamelta on tulossa vain yksi tuote ja Avonin tilaukseen pystyn vielä järjelläni vaikuttamaan ensi keskiviikkoon asti :D.
Kyllä tämä tästä!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit