maanantai 23. syyskuuta 2013

Miniä ja Normia

Yllättäen onkin käynyt tässä sillä tavalla, että loppuneita on melko runsaasti... Näin ollen on pakko osa esitellä parin tuotteen pompseissa :).

Vihdoin ja viimein tämä Dermosilin Red Orange Deo Roll-on dödö loppui ja tässähän oli tavaraa ihan liikaa, 75ml :D.
Purkin ulkonäkökin on ehtinyt tässä ajassa muuttua erilaiseksi...
Noh, tuoksu oli omaan mieleeni tosi mukava, ihan se makea punainen appelsiini. Hieman kyllä ehdin tässä ajassa myös tuoksuun kyllästyä ;).
Tehoiltaan oli mulle sopiva, ei mielestäni normaalina työpäivänä pettänyt, jumppia ei nyt tietysti kestänyt :).
Ainoa mikä tässä kuitenkin häiritsi, oli jumalattoman jäykkä pallo!! Se ei meinannut millään liikkua mihinkään suuntaan :/. En tiedä, oliko tuon suhteen osunut maanantai-kappale, vai onko se näissä aina noin jäykkä...
Kaiken kaikkiaan ihan jees dödö, mutta aion pitää tästä kyllä jonkin aikaa taukoa :).

Nyt on käyttöön lähtenyt seuraava roll-on Avonilta ja tämä onkin ainoa karvankasvua hidastavan roll-onin lisäksi, varastot on siis käytetty.
Saisin siis luvan ostaa varastoon jotain uutta :D.

Toinen loppunut oli Toukokuun 2013 Livboxista tullut 20ml minikokoinen Laveran Basis Sensitiv Hand Cream käsivoide.
Tykkäsin tosi paljon tästä koosta, erittäin kätevä kuljettaa mukana kassissa tällainen minituubi :). Tehot olivat myös tässä ihan kohtuulliset ainakin kesän ajan ja mukavan pehmeiksi jätti kädet, eikä tullut sellaista selkeää "kalvoa" niihin.
Ainoa mikä tässä mätti, oli tuoksu. Se oli todella voimakas eikä oma nenäni pitänyt siitä yhtään :(. Joku merellisen yrttinen juttu tässä oli, tarkemmin en osaa selittää... En pitänyt yhtään siitä!
Sen takia en aio ainakaan tätä ostaa lisää, mutta mielenkiinnolla testaan 2012 kesällä Helsingistä ostamaani appelsiinin tuoksuisen käsivoiteen :).

Tällaista siis tällä erää, huomenna sitten luvassa Plussailua Avonin malliin!
Miumoi <3


4 kommenttia:

 1. Mulla on tuon Dermon Red Orange-sarjan käsirasvaa ja se tuoksu on kyllä ihana. Pitäskin ottaa se taas esille ja käyttöön kun nyt syksyn kunniaksi mun kädet kuivuu tosi helposti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieninä määrinä tuo tuoksu on kyllä omaankin mieleen todella paljon, mutta hyvin herkästi itse meinaan siihen kyllästyä liikaa tuoksuteltuani :). Nyt siis täytyy pieni paussi taas pitää tästä tuoksusta.
   Mullakin kyllä syksyllä ja talvella käsivoidetta kuluu!!

   Poista
 2. Mullahan oli kans tuo dödö ja tykkäsin tuoksusta, mutta liian iso pullo se oli ja lopulta heitinki sen roskiin kun oli niin vanha =D Mä en muista oikkuiliko pallo mulla, ilmeisesti ei kummemmin kun ei oo jääny mieleen.

  Tuo Laveran käsivoide oli kyllä muuten hyvä, mutta tuoksu ei oikein ollu minunkaan makuun. Vähän aikaa sitten käytin minikokoisen Laveran appelsiinisen käsivoiteen ja sen tuoksu oli huomattavasti parempi-vaikkakin olin vähän havaitsevinani siinä sellaista luomukosmetiikkamaista aromia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samoilla linjoilla siis näytetään molemmat olevan näiden tuotteiden osalta :D.
   Ja mulla on nyt varmaan samainen appelsiini-käsivoide 50ml koossa odottamassa käyttöä :D.

   Poista

Suositut tekstit