maanantai 9. syyskuuta 2013

Vielä lisää tavaraa...

Ei tilanne onneksi kovin toivoton ole, vaikka näitä tulevia tuotteita on tässä ollut muutama peräjälkeen :D.
Tänään sain töissä sitten OrioNetshopin tilaukseni, siihenkin siis hairahduin sitten...

Tällaiselta se siis näytti, ei mielestäni älyttömän paha, vai?? :D
No joo, on tässä vielä muuan purkki tulossa Oriflamelta ja Dermosililtä, mutta loppumistenkin osalta näyttää toivottavasti vielä paremmalle, kunhan kunnolla vauhtiin pääsee :).
Mutta nyt muutama (teko)syy tähän tilaukseen...
Sebamedin puhdistusta oon pyöritellyt mielessäni siitä asti, kun kokeilin minikokoisen pullon tätä ja näköjään reilun vuoden maltoin mieleni, ennen kuin annoin mielihalulle periksi :D. Ja sain taistella itseni kanssa, etten tilannut 400ml pumppupulloa, otin nyt vain tämän 200ml pullon! Hyvä minä \o/!! Mutta nyt on hyvä testata, miten tämä toimii talvella kasvojen ja kropan pesussa!
Favoran tuotteet oli kyllä täysin mielitekoja, mutta olivat löytö-/poistotarjouksessa, niin pakko oli tilaisuus hyödyntää! Tosin tuo jätettävä suihke tuli tarpeeseen, kun talveksi mulla olekaan mitään sähköisyyden poistajaa hiuksille, ainoastaan se kesäsuihke on nyt käytössä...
Kasvovesi on tullut testailtua minikokoisena ja todettua hyväksi, niin piti sitten tarjoushintaan ostaa täysikokoisenakin varastoon :p.

Tässäpä tällainen myöhäisillan pikapostaus, kun meni taas myöhään jumppien, syömisten ym. takia!
Jospa huomenna sitten viimein vuorossa seuraavaa loppunutta :D.
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Oon jo varmaan 10 vuotta käyttänyt meikinputsaukseen Sebamedin sitä toista puhdistusainetta. Ihan paras, parilla tipalla lähtee kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon itsekin käyttänyt joskus nuorempana sitä perus-Sebamedia, mutta tässä oliivissa on mielestäni ainakin parempi tuoksu :D.
   Nytpähän saa kunnolla testata uudelleen tätä oliivi-versiota, kun määrä ei ole yhtä rajallinen tässä 200ml pullossa :).

   Poista

Suositut tekstit