perjantai 6. syyskuuta 2013

Lisää juttuja varastoihin...

Plussaillaanpas nyt urakalla heti näin alkukuusta :D.
Onneksi suurin osa on ollut minikokoisia tuotteita, eikä nytkään ole esittelyssä ihan älyttömiä kasoja purkkeja (vielä...)!

Jälleen oli myös Avonin paketin haku eilen ja 12.jakson pahvilootan  sisältö näytti tältä. Jälleen tuli tosi pieni tilaus, mikä myös hillitsi omaa tilaustani tehokkaasti :).

Tämän näköinen oli siis oma tilaukseni!
14.jakson kuvastojen lisäksi ostin tarjouslehdestä pienen yliolanlaukun, nykyisten tuotteiden värikartan, muistilappulehtiön magneetilla ja ainoana kosmetiikkatuotteena mukana oli uudistetun Planet Spa-sarjan Heavenly Hydration oliiviöljy-kuumaöljy hoito hiuksille. Mukana oli sitten lisäksi 2 huulipuna-näytettä uudistetusta Ultra Colour-sarjasta, molemmat sävyä Chic. Itselle jätän toisen ja toisen säästän joko jollekin asiakkaalle tai sitten seuraavaa arvontaa varten, täytyy katsoa :).
Ja pakko sanoa, että saattaapi olla tuo 14.jakso varastoja katsoen todella turmiollinen... Niin paljon vaikka ja mitä kivoja tuotteita... Täytyy taas toivoa, ettei muilta tule tilauksia isommin, niin on pakko pitää oma tilaus hillittynä :D. On vain monet tuotteet liiankin hyvässä tarjouksessa...!!!
Nooh, katsotaan miten selviän ensin 13.jaksosta :D.

Sitten vielä yksi tuote, jonka sain toissapäivänä jo:
Se oli tämä 50ml minikokoinen Nivean In-Shower Body Milk suihkussa käytettävä kosteusvoide.
Näitä oli otettavissa testiin Satsilla ainakin Caritasilla. En tiedä, aikovatko ottaa näitä sitten asiakaskäyttöön, kun en hoksannut kysyä, miksi jakoivat näitä testereitä.
Mikäpäs siinä, ilomielin tätä aion kokeilla, kun olen miettinyt ostavanikin tämän kokeiluun :).

Huomenna olisi sitten ensimmäinen loppunut esittelyssä, jospa nuo purkit alkaisi vähentyä pikkuhiljaa!
Muuten olenkin täällä taas kattien kanssa yksin viikonlopun sunnuntaihin asti, kun Mr.Insinööri lähti jälleen kotonaan käymään ja ilmeisesti menee vielä remppa-avuksi.
Oon jo ehtinyt tässä yhden suklaalevyn tuhota ja lisäksi pari viinilasillista kumota :D. Ehkä tämä vielä hauskaksi muuttuu ;D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit