torstai 19. syyskuuta 2013

Pienet plussat konferenssin lomassa

Heipä hei taas!
Enpä sitten eilen jaksanutkaan postailla, kun 9 aikaan olin kotona ja sitten piti vielä Avonin tilaus alkaa naputtelemaan eteenpäin (joka lähti taas hieman käsistä omalta osalta....).
Mutta tässäpä tulisi nyt esille mun Oriflamen 12.jakson tilaukseni:

Nature Secrets-sarjan auringonkukka-mustikkahoitoaine, vain ja ainoastaan :p.
Katsotaan, miten tuo 13.jakso lähtee sitten käsistä, muutamia kivoja uutuuksia sieltä(kin) löytyisi... Samoin kuin Avoninkin seuraavasta 13.jaksosta... Tämä syksy tuntuu olevan liian petollista aikaa nyt tilausten suhteen, kun pimeys alkaa tiukentamaan otettaan ja tahtoo sitten jossain muodossa piristystä synkkään elämään, huoh... Toivotaan, että saan järkeni rippeistä uudelleen otteen tässä uutuus-huumassa :D.
Onneksi nuita purkkeja kuitenkin on myös loppunut, vaikka saa nähdä, kuinka paha tilanne on sitten yhteenvedon aikaan, kraaah... Ahdistaa nyt vähän joka suuntaan, tämä syyllisyydentunto ei ole kovin mukava :p.

Mutta joo, konferenssi on ollut tosi mielenkiintoinen kokemus, melkoinen informaatioähky meinaa vain olla :D. Eilinen päivä oli raskaampi, kun aiheet olivat enemmin proteiini-puolella ja ne jutut on päässyt unohtumaan melko tehokkaasti tässä muutaman vuoden aikana... Eilen oli tosiaan lisäksi sellainen yhteiskokoontuminen illalla kaupungintalolla ja kiva oli sielläkin päästä käymään ensimmäistä kertaa koskaan! Kaunis paikka se oli! Siellä oli lapsikuoron esitys ja sitten syötiin hiukopalaa, oli hyvää evästä (salaattia, leipää, jotain suolaista piirakkaa, tilliperunoita ja taivaallista lohta)! Harmittaa, ettei kameraa ollut mukana, kun olisin halunnut muistoksi kuvata sitä kaupungintaloakin :D.
Tänään oli tutumpia aiheita käsittelyssä, yksi syöpäänkin liittyvä luento ja sitten melko paljon kliinistä ja DNA-puolta, joiden kanssa on nyt viime aikoina ollut enempi tekemisissä :). Drosophila melanogaster-esityksiä (Banaanikärpäsillä tehtyjä) oli myös tänään melko paljon, kun Tampereen yliopistossa tutkitaan niitä juttuja ja sieltä oli porukkaa tuolla kiitettävästi. Ne jutut meni aika lailla mun pään yli korkealta ja kovaa :D.
Harmittaa vaan nyt hieman, kun en mennyt illalla konferenssi-illalliselle, kun varattiin pyykkivuorot... Ei sitten tarvinnutkaan käyttää kuin yksi vuoro, niin olisin sinne illalliselle voinut päästäkin... Kökkö... Olisi päässyt kaupunginteatterin Toinen Kerros-ravintolan ruuan testaamaan ja vielä ilmaiseksi... Noh, ei voi mitään!
Huomenna olisi vielä yksi 3 tunnin sessio aamusta ja sitten pitäisi loppupäiväksi suunnistaa töihin ja Pumpissa ajattelin käydä töiden jälkeen, että saa taas kroppaan liikettä, kun istumalihaksia on nyt tullut tarpeeksi harjotettua :).

Postailen sitten iltasella huomenna, kun jälleen vaihteeksi olen kattien kanssa täällä keskenäni viikonlopun :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit