sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Täysin tööt!!

Hellou!
Hengissä ollaan, vaikka pari päivää onkin mennyt hiljaiselossa :D.
Nyt on häät juhlittu ja tanssittu ja josko sitten pikku hiljaa alkaa taas paluu arkeen :).
Häät olivat ihanat, morsian todella kaunis ja sulhanen komea ja kaikki meni mielestäni tosi kivasti, mitä nyt sulhanen innostui saunomaan "muutaman" tunnin ja oudosti se sauna tuntui olevan jonkinlainen musta aukko illalla miehille; aina kun joku lähti hakemaan sinne sulhasta, niin koskaan ei hakijakaan palannut takaisin ;D.
Ja melko hyvin hääpari luotti vieraisiinsa, kun oli ihan poliisiauto ja ambulanssikin odottamassa viereisellä tiellä, kun taksilla lähdettiin ;D.
Mutta joo, kuvia ei jostain kumman syystä tullut hirveästi otettua, mutta laittelen ne muutamat tänne itselleni muistoksi, kunhan saan ensin ne muutamat polttarikuvat myös tänne jossain vaiheessa :).

Nyt vielä viimeisen elokuun loppujan esittelyyn, kun ei ehtinyt aiemmin sitä esitellä!
Se oli sitten tämä Oriflamen Amazonia Calming Face Mist kasvosuihke/-vesi.
Aloin käyttää tätä jo ennen kuin edellinen kasvovesi loppui jumpissa mukana, tämä nimittäin freesasi kasvot melko kivasti, kun jumpan jälkeen hiestä märät ja kuumottavat oli!
Sitten käytin tätä myös ihan vanun kanssa puhdistuksen viimeistelyyn niin aamuisin kuin iltaisinkin ja siinäkin toimi mielestäni oikein mallikkaasti. Ei myöskään kuivattanut ihoani, vaan helpotti kiristystä, jos ehti alkaa ihoa kiristämään. Tuoksu oli myös mieleeni, pidän paljon tuosta passionkukan tuoksusta muutenkin :).
En mä tästä oikein muuta osaa sanoa... Pidin kyllä tästä paljon ja jos joskus vielä ale-sivulla tulee myyntiin, niin voisin hyvin ostaa toisenkin pullon käyttöön :).

Seuraavaksi päätinkin, että otan taas aamu- ja iltakäyttöön eri kasvovedet, vaikka kummassakaan näissä ei pitäisi alkoholia olla (itse kun yleensä tujumpaa kasvovettä käytän iltaisin).
Katson nyt aluksi, onko näissä sinänsä mitään eroa, vai alanko käyttämään toista sitten sekä aamuisin että iltaisin.

Mutta nyt alan taas ottaa rennommin, enkä ajattele mitään!
Sen verran meinaa väsyttää, vaikkei pää olekaan pahasti kipeä :D.
Huomenna pitäisi lähtä vähän tyrni-marjoja poimimaan kummitädin luo ja sitten kissat hakemaan kotiin, joten postailen elokuun yhteenvedon vähän myöhemmin sitten :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit