maanantai 30. syyskuuta 2013

Viimeiset jäähyväiset kesälle

Nytpä olisi aika esitellä syyskuun viimeiset loppujat :).
Hitsi, niin se on jälleen kuukausi mennyt...

Taas olen tyytyväinen, kun yksi 50ml hajuvesi on vähemmän kaapissa (tämähän oikeuttaa nyt ostamaan hyvällä omalla tunnolla uuden, kun peräti 2 hajuvettä olen saanut tässä kuussa pois käytettyä ;)).
Tämän Oriflamen Miss O Fashion Princess Eau de Toiletten olenkin jo aiemmin esitellyt, aika tarkalleen 2 vuotta sitten :D.
Kauan nämä hajuvedet säilyy, kun tuolloin tämäkin pullo oli vielä puolillaan...
Noh, tosiaan käytin tässä pari viimeistä kuukautta tätä lähinnä vessatuoksuna, kun aloin vähän jo kyllästyä tähän ja kun alkoi olla niin hyvin jo lopuillaan :D.
Muuten tämä kyllä oli oikein kiva tuoksu ja sopi hyvin iholleni, sellainen makean kukkainen. Ei tämäkään täysin perinteinen "minun tuoksuni" ollut, mutta tässä oli jokin juju, joka sai käyttämään tätä näinkin kauan :).
Enää tätä ei taida edes olla myynnissä ja en uudelleen tätä 50ml pulloa ostaisi. Nyt on aika jatkaa taas uusia tuoksuja kohti :).

Nyt olen siirtänyt osittain vessatuoksu-käyttöön tämän todella vanhan Avonin Wish of Happiness EdT:n ja suoraan sanottuna todella haikealla mielellä... Tämä taisi olla ensimmäisiä tilaamiani Avonin tuoksuja, en muista tilasinko silloin Avonia vielä kaverin kautta vai oliko minulla jo omat tunnukset (ne sain vuonna 2008 10.jaksossa...).
Pitikin nyt huvin vuoksi katsoa noita Avonin tilauksia ja vuoden 2009 ekassa tilauksessa näytti olevan 2kpl näitä tuoksuja, mutta jotenkin mulla on sellainen tunne, että itselleni olisi ostanut jo aiemmin tämän... Kun tuntuu, että mulla oli jo tämä, kun erään toisen tuoksun Avonilta sain ja sen sain 2008 viimeisestä jaksosta äidiltä joululahjaksi :D.
Noh, oli miten oli niin kauan tämä on kuitenkin mulla jo ollut, joten varmaan hyvä alkaa nyt myös vessatuoksunakin samalla käyttämään :).

Ja tämän kuun viimeinen loppujakin on jo muutaman vuoden ehtinyt minulla käytössä olla :D. Tämä Avonin Sun+ SPF30 Sun Screen Stick and SPF20 Anti-shine Face Cream oli mulla käytössä viime kesänä jo kolmatta kesää, niin nyt oli aika tämä kuluttaa kokonaan pois. Ensi kesälle on jo uudet voiteet odottamassa :).
Tässä oli tuossa korkissa tosiaan sellainen puikkorasva, mutta yllättäen se korkki sitten otti ja hajosi tuossa jokunen aika taakse päin, niin piti laittaa se jo roskiin. En ihan älyttömästi sitä edes käyttänytkään, muutaman kerran taisin silmien ympärille ja huulille laittaa, mutta se ei meinannut liikkua iholla, niin en sitten jaksanut alkaa hankaamaankaan sitä...
Kasvovoiteesta pidin ja toimi näin syksyllä hyvin meikin allekin. Ei tämä tosin kovin Anti-shine omalla ihollani ollut, kosteutti kuitenkin ja suojasi kyllä vielä tänäkin kesänä kasvoja, jopa siellä Turkissa!
Ei mulla ole tästä pahaa sanottavaa, joten voisin joskus Avonilta niitä uudistuneitakin aurinkosuoja-rasvoja naamalleni kokeilla. Tosin epäilen, että tätä vauhtia ne ehtivät aika moneen kertaan uudistua, ennen kuin pääsen taas niitä testaamaan :D. Kuitenkin pari aurinkosuojallista rasvaa vielä kaapissa odottaa tulevia kesiä :p.

Hieman paremmat fiilikset täällä eiliseen verrattuna on, varsinkin kun luin kommentit, jolloin jälkimmäisen kommentin luettua repesin täysin :D. Sisäpiirivitsit ja ystävät <3.
Töissä ei edelleenkään ole ykkösohjaajaltani tullut varmistusta rahoitussuunnitelmasta eli se vielä myös ahdistaa, mutta jälleen sekvenssejä lukiessa opin uutta ja sain uutta puhtia!
Melkein meinasin kyseisen löydöksen sivuuttaa pelkkänä taustasöherönä, kun en ehtinyt kysyä siitä työkaverilta, mutta onneksi tämä sekvenssien kanssa kokeneempi työkaveri tuli kysymään, mikä mulla oli ongelmana ja näytin löydökseni asenteella, että "tämä on varmaan taustaa, mutta ajattelin kuitenkin varmistaa" ja niinhän siinä kävikin, ettei se välttämättä olekaan taustaa, vaan se oli ihan oikea löydös :D. Se pitää vielä kolmannen kerran varmistaa (tämä homma on yhtä varmistelua varmistusten perään...), mutta jos se on näkyvissä vielä kolmannella yrityksellä, niin työkaveri sanoi sen olevan erittäin mielenkiintoinen tapaus :O. Nobel Prize, Here I Will Come ;D.
No joo, mahtavaa kyllä, että tulee ensimmäiseen artikkeliin sitten ihan oikeasti mielenkiintoisia löydöksiä ja täytyy nyt vaan toivoa, ettei kukaan muu ehdi ensin julkaista mitään samantyyppistä, että uutuusarvo säilyy!!
Kyllä tällainen innostaa taas uudella lailla, kun on tässä päätä hakannut pöytään muutaman viikon ja kuukauden nuiden juttujen kanssa :D.
Jospa nämä asiat tästä suttaantuu ja "taustasöheröitä" löytyisi lisääkin ;).
"Semmosta se on se elämän mäiskytys" :D!!!
Miumoi <3

2 kommenttia:

Suositut tekstit