maanantai 16. syyskuuta 2013

Saksanpähkinä-kermaa??

Hellou!
Tämäpä meni jälleen myöhäiseen, vaikka olinkin 7 aikaan kotona... Mr.Insinööri oli koulussa myöhään (ihania fysiikan labroja :D), niin meni sitten kaupassa käyntikin myöhään ja juuri saatiin syötyä tälle iltaa...
Mutta tässäpä seuraava loppunut törppö lyhyessä esittelyssä:

Tällä kertaa kyseessä on Dermosilin Primo-sarjan Walnut Shower Cream saksanpähkinä-suihkuvoide.
Käytin tätä lähinnä vain kosteuttavan vartalokuorinnan (The Body Shopin tai Primo vaniljan) jälkeen laiskoina iltoina, kun en jaksanut enää suihkun jälkeen rasvata kroppaa ja siinä toimi ihan hyvin.
Yksinään ei kuitenkaan riittänyt kosteuttamaan ihoa niin paljoa, että olisi ilman rasvaamista pärjännyt.
Käytin tätä kerrallaan noin 5-6 pumppausta, joten suht riittoisaa tällä harvalla käytöllä tämä oli, aktiivisemmassa käytössä olisi varmaan sitten loppunut paljon nopeampaa :).
Halusin kuitenkin nauttia kunnolla tämän tuoksusta, sillä olen täysin rakastunut tähän saksanpähkinä-sarjan tuoksuun <3. En tiedä tuoksuuko tämä oikeasti tuolle, mutta ihanan pehmeän makea tuoksu tässä on, joka miellyttää suunnattomasti minua!!
Ihan varmasti aion tätä(kin) ostaa jossain vaiheessa lisää, vielä olisi vartalovoide kokeilematta tästä sarjasta... Käytössä on vielä käsien kuorinta, joten ei tarvitse luopua vielä tästä tuoksusta!

Nythän olen tämän tilalle ostanut käyttöön pari päivää sitten Dermon tilauksen yhteydessä näkyneen Tyrni-suihkuvoiteen ja alkuviikosta OrioNetshopin tilauksen yhteydessä näkyneen Sebamedin Oliivi-puhdistuksen. Niillä pärjäänkin hetken aikaa :).

Mutta nyt katsomaan Housea kera Hopeatoffeen ja Domino-Marabou-suklaan <3.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Nuo saksanpähkinän tuoksuiset on kyllä IHANIA, mullakin saman merkin käsirasva ja kynsinauhavoide. :) Ajattelin aluksi että hyi ei saksanpähkinä voi tuoksua mitenkään hyvälle muttamuttamutta... ensinuuhkaisun jälkeen olin kyllä myyty :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, etten ole ainoa tähän tuoksuun rakastunut ^_^!!

      Poista

Suositut tekstit