perjantai 20. syyskuuta 2013

Tämä päivä tuli viimein!!!!

Mä oon tätä päivää odottanut ainakin tämän blogini historian ajan (ellen jopa pidempäänkin) ja nyt se sitten vihdoin ja viimein koitti! Hyvää kannattaa odottaa ja olo on niin sanoinkuvaamattoman helpottunut ja mahtava :D. Nyt mä vihdoin pääsen uusiin seikkailuihin ja kokeiluihin, kun tämä kivi on vierähtänyt pois harteilta painamasta!
No mikäs tämä mahtava juttu sitten on?!

No se, että nyt olen virallisesti saanut tämän muistaakseni vuonna 2009 Hulluilta Päiviltä ostamani 750ml Tigi Dumb Blonde-tweensin lopullisesti käytettyä, kun eilen illalla loppui vihdoin tämä Dumb Blonde Reconstructor Conditioner hoitoaine \o/ !!!!
Tämä on suuri erävoitto tässä ikuisessa varastojen vähennysprosessissa, etten tiedä, miten tätä oikein juhlistaisi :D. Oon niin innoissani, kun voin vihdoin _hyvällä_ omallatunnolla ostaa kokeiluun uusia hoitoaineita (ennenhän olen niitä ostanut erittäin huonoilla fiiliksillä, kun oon tiennyt aina, että tämä jättiläinen täytyisi käyttää ensin pois)!!

No mutta, pari sanaa viimein itse tökötistäkin :D.
Eli ostin nämä, kun mulla oli vaaleaksi värjätyt ja silloin vähän pidemmätkin hiukset kuin nykyisin. Ja kyllähän tämä toimi hyvin silloisiin hiuksiin, yksi pumppaus riitti silottamaan takut hyvinkin lyhyen vaikutusajan jälkeen (kyllähän tässä paljon silikoneja taisi ollakin).
En tiedä, onko hiusten kunto muuttunut ja oliko tämä jo vanhentumaankin päässyt, kun tässä viimeisten vuosien aikana ei meinannut lyhyisiinkään hiuksiin 2 pumppausta riittää, että olisi silottanut takut pois.
Tuoksu oli perus-Tigiä, makeaa. Tosin voitte varmaan uskoa, että hieman alkanut sekin tässä ajan saatossa tökkiä jonkin verran ;D.
Ostaisinko uudelleen? Näitä jättiläisiä EN KOSKAAN ENÄÄ!!! Taitaa 400-500ml olla aivan ehdoton maksimikoko shampoissa ja hoitoaineissa näiden jälkeen... Oon vaan liian kokeilunhaluinen yleensä, että malttaisin koko ajan käyttää samaa tuotetta vuodesta toiseen :).
Joskus ehkä voisin ostaa tätä pienemmässä koossa uudelleen, mutta en todellakaan pitkään aikaan :D.
Nyt siis uusia seikkailuja kohti ja eilen esittelinkin jo uuden hoitoaineen :).
Ja onhan mulla vielä ensimmäisestä hiusmalleilusta saamani hoitoaine myös jäljellä. Kahdella hoitsikalla ja yhdellä Warjottarelta aiemmin saamallani näytteellä nyt mennään, toistaiseksi (ja nyt ei puhuta yhtään niistä "muutamasta" hiusnaamiosta tai jätettävistä hoitoaineista...)!!
Kertokaas tekin, mikä on teillä riemua herättänyt kosmetiikka-loppuminen???

Tänään loppui konferenssi ja olihan tuo kaikkinensa mielenkiintoinen kokemus! Harmi vaan, että tuli siellä kahvia juotua normimaidolla sen verran, että vatsa oli melko kipeä tänään (samoin polvi on ärtynyt tuosta istumisesta), niin jätin suosiolla pumpin pois tältä päivältä, plääääh... :/
Noh, ensi viikolla viimeistään kunnolla taas liikkumaan!
Nyt oon täällä jälleen itsekseni kattien kanssa sunnuntaihin asti ja päätin, että otan pari viinilasillista vaikka tuon hoitoaineen loppumisen kunniaksi :D.
Palataanpa huomenna asiaan, kun nyt loppui päästä ajatukset :p.
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Wow, ihan mahtavaa! Ja onnea! :D

    Mulla oli ennen kylpyamme, joka sitten purettiin pois putkiremontin yhteydessä 3,5 v. sitten. Mähän olin fiksuna tyttönä ostanut ihania kylpyvaahtoja kaappiin, vaikka kylvettyä ei tullut hirveästi. Kuten arvata voi, ainakin kolme korkkaamatonta pulloa jäi käyttämättä kylpyvaahtoina. Pullot oli 400-500 ml, yksi niistä oli sikavanha ja kaksi jotain The Body Shopin joulutuoksuja. Käytin ne suihkugeeleinä ja oli siinä duunia... :D Sain sen vanhimman käytettyä pois joskus viime vapun paikkeilla ja olin aivan suunnattoman onnellinen!!! Otin siitä kuvia ja meinasin laittaa ne blogiini, mutta se sitten jäi... Tiedän tunteen! :D

    Tälläkin hetkellä parhaillaan pari ikuisuustuotetta käytössä ja korkkaamattomiakin kasa....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tää oli kyllä ihan huippu juttu :D.

      Noh, mulla on Avonilta ostettuina "muutama" nuita 500ml kylpyvaahtoja suihkugeeleiksi... :D Eli niissä kyllä hommaa piisaa, mutta onneksi ne voi laittaa aina käsisaippua-käyttöön, kun alkaa kyllästyttää, niin siinä ne kuluu mulla ainaki nopeaa tahtia :D.
      Kyllästymistä ei vaan ole vielä kovinkaan monen kanssa havaittavissa, kun ei ole ehtinyt hirveästi niitä käyttää (käytän aina suurin piirtein saman tuoksuisia suihkugeelejä kuin on kropparasva käytössä)...

      Suihkugeelien kanssa pitäisi kyllä itse alkaa enempi petraamaan, mutta tilannetta ei auta se, että nyt taas Avonille on tullut ihania uutuuksia...
      Mutta niin kuin tekstissä sanoin, tää hoitis oli jo suuri erävoitto ja tästä on hyvä jatkaa ^_^!!

      Poista
  2. Voin kuvitella tuon tunteen! :) Itellä on lyhyehköt hiukset nyt ja 200 ml hoitoainekin kestää yli puoli vuotta. Olisin kusessa, jos ostelisin jotain pumppukanistereja... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en taida kyllä enää erehtyä shampoita/hoitoaineita ostamaan kovin isoissa kanistereissa, 400ml on ehdoton max. minkä ehkä voisin vielä ostaa :D.
      Tosin se Lushin American Cream-hoitis 500g pullossa hieman edelleen houkuttaa, 100g tuntuu turhan pieneltä kuitenkin :D. Ehkä siitäkin katson joskus ,kuinka kauan se 250g pullo kestää, niin voi sitten harkita tuota 500g pönikkää :D

      Poista
  3. Heh, satuttiinpas tänne Blackien kanssa passelisti! OIkein juhlapäivänä :)) Mutta miten niin et ostaisi.. 4 vuotta riittävä pullohan ois tosi kätevä.. Me etitään juurikin pöniköitä :)

    Me taas Balckien kaa tuskaillaan aina liian pian loppuviin aineisiin; molemmilla semmoset kuontalot jotka tarvii aineita ja paljon!! Vaikkei naama ym.rasvoja meillä niin menekään, niin "rasvanpoistoaineita" ja kuontalonhoitoaineta kuluu senkin edestä.
    -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heiii, onpas kiva kuulla teistäkin taas pitkästä aikaa ^_^!!

      En mie nuita idoja pulloja halua enää :D. Niin kuin tuostakin jo huomasi, niijn tehot alkoi loppua kesken ja kun hiusten kuntokin tuntuu vaihtelevan, niin haluan myös useammin kuin 4 vuoden välein vaihtaa tuotteita ;). Tällä hetkellä hiuspohja oli kampaajan mukaan ok, mutta latvat kuivat, niin ei näköjään ollut tämä hoitis tarpeeksi hoitava/kosteuttava... Nyt vaan uusia seikkailuita kohti :).

      Se on hyvä, että teillä toimii isotkin törpöt pitkään, tokihan nuo säästöpakkaukset halvemmaksi tulisi, mutta kun kaikki ei tosiaan sovi kaikille, niin pienemmät purkit ovat tänne tervetulleita tästä eteenpäin :).

      Poista

Suositut tekstit