maanantai 2. joulukuuta 2013

Joulukuun Ennustukset ja 2.luukun sisältö

Jälleen sitä pitäisi alkaa ennustelemaan, mitä mahdollisesti saisin käytettyä tässä kuussa pois.
Varmasti oman hankaluutensa tuo nuo joulun pyhät, kun ei jaksa meikata ja joulun kun olen äitin luona, niin täällä kämpillä jää sitten purkkeja käyttämättä monen päivän edestä. Parhaani aion silti yrittää :).

Jälleen näitä iänikuisia samoja tuotteita :D.
Nyt en olekaan ihan hirveästi hiuspuuteria käyttänyt, mutta torstaina ainakin tulee laitettua kunnon tökötit hiuksiin työkaverin karonkkaan :).
Jälleen tänään kirosin kaiken maailman läpinäkymättömiä purkkeja, mä haluan nähdä kuinka paljon töhnää on vielä jäljellä!!! Tylsiä tuollaiset, joista ei sitä näe :/.
Noh, palasaippuaa kuluu ja ehkä toivottavasti myös nuo hoitoaineet!

Nämä kroppatuotteet loppuvat ehkä suhteellisen suurella todennäköisyydellä, jos vain ahkera olen :).
Bottega Verde on yllättävän juoksevaa, joten sitä tulee vahingossa holvattua liikaakin ja suihkugeelit ovat niin vähissä, että eiköhän nuo lopu. Kylmägeeliä kuluu kerralla melko vähän, mutta nyt on ollut hartiat niin kipeinä, että sitä on pakko laittaa päivittäin...

Välillä meikkituotteitakin saattaa loppua ja mikä parasta, tällä kertaa ehkä peräti 2 meikkivoidetta!!!
Nestemäinen loppuu ainakin, kun joutuu jo ravistamaan kunnolla jotain ulos saadakseni, mutta puikkoa saa vielä tovin tonkia :D.
Myöskin iänikuinen kulmakynä edelleen kuvissa, katsotaan, miten tässä kuussa käy, riittoisa perkele näyttää olevan :D.
Lisänä on myös sitten hajuvettä, rajauskynää ja kynsihoitoa. Keskiviikko-iltana saakin alkaa lakkailla kynsiä ihan värilakalla... Saapa nähdä, miten siinä käy...

Ja mahdollisesti jotain naamajuttujakin loppuu!
Ilta- ja aamukäytössä olevat putsarit (aamuputsari tulee olemaan rajatapaus), silmämeikinpoistoainetta ja parit seerumit. Vitamin C on aamulla ja Time Freeze illalla käytössä, katsotaan loppuuko sitten kuitenkaan :p.

Mutta sitten olisi jälleen joulukalenterin luukun avausta!
Toisesta luukusta löytyi sitten täysikokoinen 10ml Born Lippy Strawberry huulivoide.
Houkuttelevalta vaikuttaa, mutta täytyy katsoa, avaanko ollenkaan pakkauksesta eli laitanko arvontaan. Muutama muukin huulirasva kalenterista ilmeisesti löytyy, joten kaikkia en varmasti itselläni pidä :).

Katit olivat jälleen yhtä innokkaita oman kalenterinsa suhteen, mutta kyllä tuo minunkin kalenterin sisältö kiinnosti tällä kertaa erittäin paljon. En vastaa mahdollisista hampaan tai kynnen jäljistä tuotteessa, jos se päätyy arvontaan ;D.

Tähän loppuun päätin ottaa kuvaa tämän päivän luomiväri-kokeilusta.
Viime perjantaina jo korkkasin mun ihanan lahjaksi saamani 168 luomivärin paletin (parilla ruskean sävyillä) ja nyt oli sitten vuorossa "Vihreä menninkäinen".
Salamalla otettu vessassa, mutta vähän kontrastia ja tummuutta muokkaamalla sain nuo sävyt suht lähelle oikeaa (ainakin omalla näytölläni). Täytyy sanoa, että laatu on kyllä loistava! Pigmenttiä on reilusti ja väri tarttuu melkein liiankin hyvin siveltimeen, saa siis jopa olla hieman varovainen, ettei liikaa laita :D. Hohtavuus ei johdu ainoastaan salamasta, vaan osa nuista sävyistä ovat oikeasti näin ihanan metallin hohtoisia ^_^. Samoin pysyvyys on aivan huippu, toki alla on mun ikuinen rakkaus Urban Decay Primer Potion <3 sekä hieman voidemainen Avonin mintun värinen luomiväri. Meikannut olen aamulla 7 jälkeen ja tuon kuvan otin 5 jälkeen, kun tulin töistä (ja olin siis myös pyöräillyt pakkasessa reilut 5km suuntaansa), enkä mitenkään korjaillut silmämeikkiä ennen kuvan ottoa.
En tiedä, onko tämä sitten todiste UDPP:n pysyvyydestä vai luomivärin laadusta, mutta olen todella tyytyväinen!! Huomenna jälleen uutta väriä testiin :D.
Voisin melkein yrittää ottaa tähän joulukalenterin yhteyteen kuvan aina päivän meikistä ja käyttää siihen vain tuota 168-palettia jouluun asti :). Teen tuolle paletillekin oman tunnisteen, niin saan itsekin etsiä sieltä vähän vinkkejä myöhemmin sävyjen käytöstä, vaikka en nyt tällä kertaa jaksanut alkaa kuvaamaan paletista käyttämiäni sävyjä (ne olivat yläpaletin 2.rivin 7.sävy ja 4.rivin 11.sävy, vasemmalta oikealle laskettaessa).

Mutta nyt mä lopetan jälleen tämän höpöttelyn :D. Katsotaan, postaanko huomenna muuta kuin luukun sisällön ja meikin, tarkoitus kun olisi päästä taas spinnaamaan illalla ja siellä menee lähemmäs kahdeksaan :).
Miumoi <3

8 kommenttia:

  1. Oih, ootpa upean värin loihtinut luomillesi! ♥ Ihana meikki! Ja vielä ihanampaa kuulla että värit on pigmenttisiä ja hyviä! Mun paletissa on kanssa vähän sitä ongelmaa että tahtoo tulla jopa liikaa väriä siveltimeen.. :'D mut en kyl pidä sitä ollenkaan niin pahana kuin niitä luomivärejä joista ei saa irtoamaan väriä millään! -.-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^_^. Tuo oli kyllä tosi kiva väriyhdistelmä itsenikin mielestä!
      Ja tosiaan parempi että tulee liikaa väriä, kuin että ei tule yhtään! Se on tosi turhauttavaa hinkata värejä, kun ei mitään tartu siveltimeen, vaikka mitä kikkoja yrittää :/.
      Nyt sentään kun tietää, että irtoaa paljon pigmenttiä, niin osaa olla varovaisempi :).

      Poista
  2. Oiskohan munkin pitäny hommata toi samainen joulukalenteri kun jo kahtena ekana päivänä tullu sellaiset tuotteet jotka voisin hyvinkin itelleni kotiuttaa :D

    Ja tosi hyvin kyllä näyttää pysyvän toi luomiväri, jos tosiaan välissä pitkä työpäivä ja useampi kilometri pyöräilyä. Hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tuolla kalenterin takana lukikin, mitä tuo sisältää eli olisit voinut siitä miettiä, olisiko ollut ostamisen arvoinen :). Harmi vain, että kalenteri on jo aikaa sitten myyty loppuun :/.

      Mä kans hieman yllätyin tuosta pysyvyydestä! Toki suurimmaksi osaksi saa kiittää UDPP-pohjustajaa, sillä kyllä pysyy luomiväri kuin luomiväri ojennuksessa!! Oon kuitenkin joistain luomiväreistä huomannut, ettei ne UDPP:nkään kanssa näin hyvin pysy eli kyllä tuo paletti hyvänlaatuinen todellakin on :).

      Poista
  3. Ihana luomiväri :) Pakko jossain vaiheessa hankkia itellekin se paletti :D

    BTW, hartiakipuihin saattaa auttaa piikkimatto. Itselläni hartiat eivät ole jumittaneet päivääkään maton hankkimisen jälkeen (n. kolmeen vuoteen), ennen mattoa jumitus oli päällä 24/7. Kai se on joku pelkoreaktio ;) ei vaan. Säännöllisesti käytän puolisen tuntia päivässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuo oli kyllä kivän sävyinen meikki itsestänikin ^_^.
      ebayn kautta ystäväni oli tuon paletin tilannut eli sieltä vain etsimään :D.

      Joskus olenkin tuota piikkimattoa miettinyt, olisiko siitä mitään hyötyä! Nyt oon viime aikoina yrittänyt kipukoukulla pahimpia jumeja vältellä, kunnes pääsen aloittamaan hieronta-sarjan.
      Miten tuo matto auttaa? Tai siis makaatko kokonaan maton päällä, vai asetteletko sen vain pään alle, yläselän kohdille?? Tuotakin voisi kyllä hierontojen väleihin miettiä vakavasti! :)

      Poista
    2. Omistan kaksi mattoa. Toinen on tyyny, toinen ihan tavallinen matto. Tavallisella matolla maataan selällään, niin että mattoa on alaselästä niskaan (apua, hirveän vaikea selittää) :D aluksi se saattaa tuntua hieman ikävältä (vrt. käsitteisiin "nipistää hieman" tai "tuntuu hyttysenpistolta"), mutta siihen tottuu nopeasti. ;)

      Poista
    3. Aaa, niitäkö on tyynyjäkin :o !!! Enpä olekaan tiennyt tuota!
      Mutta täytyypä joskus tähän asiaan yrittää ajan kanssa perehtyä, kaikkea olen kyllä valmis kokeilemaan, ettei lääkkeitä tarvisi hirveästi syödä ja kivuista kärsiä ja tietysti, että työkyky pysyisi mahdollisimman hyvänä mahdollisimman pitkään :).

      Poista

Suositut tekstit