maanantai 31. maaliskuuta 2014

Äksidenttejä, Ratkaisuja, Korjauksia ja Puhdistuksia

No niin, jospa viimein saan nämä tämän kuun viimeiset loppuneet esiteltyä, eikä enää mitään loppuisi tässä illan aikana :).

Sain vielä kroppakuorinnan tälle kuulle käytettyä ja se oli tämä melko vasta tilaamani 200ml Dermosilin Berry Therapy Sea Buckthorn Exfoliating Shower Gel eli tyrniltä tuoksuva kuoriva suihkugeeli.
Laitoin tämän omiin listoihini kroppakuorintoihin, kun sellaisena tämän käytin ja siksi tämä varmaan kuluikin niin nopeasti.
Kuorintatehot olivat siis ihan liian hellävaraiset omaan makuuni eli jouduin käyttämään tätä tosi paljon, jos halusin paremman tuntuman.
Tykkään kuitenkin tosi paljon tästä tyrnin tuoksusta ja siksi ajattelinkin ensin käyttäväni tätä vain silloin tällöin pikasuihkujen suihkugeelinä, mutta noita kroppakuorintoja tuli tässä kuussa sen verran monta, etten sitten jaksanut alkaa säästelemään :).
Pitää varmaan seuraavan kerran tyytyä käyttämään pikasuihkuissakin kuorintahanskoja ja tyrni-suihkuvoidetta, jota mulla on vielä jäljellä, niin saan tuoksusta nauttia :).

Sitten mulla loppui nopeammin tämä 50ml Helmikuun Livboxista tullut John Frieda-merkin Full Repair Strengthen + Restore Conditioner hoitoaine.
Oon lukenut paljon kehuja tästä merkistä, joten olin todella innoissani, kun boksista tämä hoitis ja shampoo löytyi.
Käytin tätä yhdessä samaisen shampoon kanssa nyt viimeisimpinä päivinä ja levitettäessä tuntui, että silottaisi hyvin hiukset takuista.
Kuitenkin kun tämän pesi pois, niin huomasin takkuja jääneen ihan reippaasti vielä hiuksiin...
Teki siitä huolimatta hiuksista yhdessä shampoon kanssa mukavan pehmeät.
Olin kuitenkin myös huomaavinani, että hiukseni olisivat olleet sähköisemmät näitä käyttäessäni, mutta syitä voi olla muitakin.
Käytän vielä shampoon loppuun, mutta luulen, etten ainakaan tätä hoitoainetta aio ostaa täysikokoisena. Käytössä on ollut silottavampiakin tapauksia.

Ja viimeinen loppunut oli sitten tämä aikanaan Mr.Insinöörin serkulta ostamani, puoleksi käytetty 50ml Clinique Anti-Blemish Solutions Clearing Moisturiser kasvovoide.
Tästä pidin melko paljon, sillä tämä kävi niin päivä- kuin yövoiteeksi. Koostumukseltaan oli suhteellisen juoksevaa emulsiota ja tuoksu oli omaan nenääni ihan mukava, ei herättänyt ihastuksen eikä vihastuksen tunteita.
Välillä tosin tuntui, kun käytin Dermosilin seerumia, tätä ja Dermon mattapintaistavaa voidetta yhdessä aamulla, että olisi ihan hivenen liian kuivaksi tehnyt ihon näin talviaikaan. Meikki kuitenkin levittyi hyvin päälle, eikä lähtenyt rullautumaan pois. Piti otsani myös mattana muutaman tunnin, johon olin tyytyväinen.
Kesäaikaan tämä olisi varmaan lähes täydellinen iholleni, kun se alkaa hieman enemmän rasvoittua.
Jos en omistaisi nykyistä määrää kasvovoiteita ja en olisi näin kokeilunhaluinen kosmetiikka-narkkari, niin voisin kyllä ostaa tätä uudelleen mielelläni, varsinkin nyt kesäaikaan olisi ollut kiva testata, toimiiko millä lailla. Katsotaan sitten, pysynkö tässä päätöksessäni :D.

Tänään aamulla sattui taas se perinteinen eli puuterirasia tippui lavuaariin... Onneksi ei hajonnut tuon pahemmin, mutta tuskin tuo toista tiputtamista enää tulee kestämään. Täytyy toivoa, etten olisi tämän kohdalla enää tällainen rähmäkäpälä :p.

Tällaista siis tänne!
Huomista nyt vain jännittämään, mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään ;D.
Ja huomenna laitan Maaliskuun yhteenvedon myös kehiin!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit