sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Terapiahoitoa hiuksille

Nyt voisi taas alkaa käymään läpi loppuneita hetken aikaa, kun tänään vaihteeksi sain lisää purkkeja käytettyä :).

Tammikuun Livboxissa tuli tämä 20ml minikokoinen Sim-merkin System 4-sarjan Biobotanical Shampoo.
Olin jo Glitz & Glamin blogista lukenut tästä sarjasta positiivista juttua, niin erittäin mielelläni tämän kokeilinkin (seerumia myös). Itselläni on aika ajoin kuiva, todella kutiseva hiuspohja ja hilsettäkin välillä tippuu urakalla, niin tämä oli senkin suhteen hyvä ottaa testiin.
Ja mukava shampoo tämä olikin! Minun pitää pestä hiukset vähintään joka toinen päivä, kun alkaa päänahkaa kutiamaan muuten liiaksi. Joka päivä en halua kuitenkaan pestä, koska sitten tulee rasvoittumista, niin tämä rytmi on suunnilleen sopinut hiuksilleni. Kuivashampoota joutuu hieman jo pesupäivänä aamulla laittamaan.
Mutta tämä kyllä rauhoitti päänahkani, eikä kutinaa esiintynyt seuraavien pesupäivien aikana niin paljon, kun tätä käytin. Tämä myös vaahtosi ja pesi mielestäni ihan hyvin hiukset, mutta teen yleensä kuitenkin kaksi vaahdotusta, kun noita shampoo-pulloja mulla riittää :p. Toisena shampoona on aina hiuspohjalle tarkoitettu shampoo, mutta toinen voi olla jotain muuta. Tällä tavalla lähtee varmasti kaikki liat ja muotoiluaineiden jämät pois.
Tämä myös tuntui hitusen viileältä/kihelmöivältä päänahassa, joten se lienee varmaan sitä verenkierron stimulointia :).
Pidin tästä kyllä sen verran, että voisin ostaa täysikokoisenkin pullon ja itse asiassa minähän ostinkin jo pullon tätä helmikuussa :).

Eipäs mulla tämän kummempaa tällä erää!
Katsotaan, ehdinkö huomenna kirjoittaa, kun ajattelin tehdä vähän pidemmän päivän töissä ja mennä sitten sieltä suoraan pumppiin puoli 7 aikaan :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit