lauantai 22. maaliskuuta 2014

Käsivoiteita kulutettu

Hellou!
Taas pitänyt kiirettä pari päivää, niin päivitellään vasta nyt seuraavia loppuneita. Vielä ei ainakaan esittelyjen suhteen lopu päivät kesken, joten voin pitää tarvittaessa välipäiviä postailusta :).
Mutta tällä kertaa olisi esittelyvuorossa pari käsivoidetta!

Sain loppumaan ensin tämän kotona olohuoneessa käytössä olleen 50ml Lavera Organic Orange & Sea Buckthorn käsirasvan.
Kosteutustehot oli ok, ehkä talvikäyttöön olisi voinut olla vieläkin kosteuttavampi, mutta tämä ainakin imeytyi melko nopeasti, eikä jäänyt lähmäiseksi käsiin.
Tässä voide kerääntyi ja kuivui korkkiin ja tuubin suun ympärille melko runsain määrin eli hieman hukkaan tuntui menevän voidetta, kun joutui paperilla siistimään tuubia.
Tuoksu ei ole tarkoitettu kovin tuoksuherkille, se oli todella voimakas appelsiini ja hieman "kitkerämmän" tuoksuvivahteen toi varmaan tuo tyrni siihen. Se kuitenkin laimeni suht nopeasti levityksen jälkeen, eikä sitten loppupeleissä enää ihan niin hirveästi häirinnyt. Kuitenkin hieman tuntui, että kyllästyin tuoksuun kaikesta huolimatta...
Oon nyt kaksi käsivoidetta kokeillut Laveralta ja melko voimakkaat tuoksut ovat olleet molemmissa. En tämän takia ole varma, aionko ostaa enää ainakaan käsivoiteita kokeiluun, vaikkakin muutama tuoksusarja pitäisi merkiltä vielä kokeilla. Katsotaan :).

Mun oli tarkoitus ottaa seuraavaksi tänne olkkariin käyttöön tämä 50ml Fruttini Cranberry Choc käsivoide, mutta yhden kokeilun jälkeen mun oli siirrettävä tämä jalkavoide-käyttöön... Juttua tästä sitten enemmän, kun loppuu...

Sitten päätin, että käytän nyt tässä kotosalla tuota Lushin Mange Too-hierontapalaa käsiin (samoin kuin sitä Dermosilin talvisalvaa) ja sitten laukussa mukana kulkee Oriflamen Milk & Honey Gold-sarjan käsivoide.

Sitten sain käytettyä myös töissä käytössä olleen 150ml L'Occitane Shea Butter Hand Cream käsivoiteen, jonka olen ottanut käyttöön reilu puoli vuotta sitten :).
Olen positiivisesti yllättynyt, että sain tämän jättituubin näinkin nopeasti käytettyä :o !!
Tämä oli tosiaan erittäin täyteläistä voidetta, mutta silti imeytyi nopeasti käsiin ja sopi loistavasti labrahanskojen alle laitettavaksi. Kädet eivät kärsineet mielestäni niin pahasti, kun tätä levitin käsiin ennen labraan menoa. Kynnet eivät ole samalla lailla katkeilleet nyt, vaikka labrassa on tullut aikaa vietettyä enemmän.
Tuoksu oli suhteellisen neutraali, viime viikot ollut tuo nokka niin tukossa, etten kiinnittänyt siihen tuoksuun enää mitään huomiota :D. Ei ollut kuitenkaan niin häiritsevä kuin tuossa Laverassa.
Ainoa miinus tulee tuosta metallisesta tuubista, meinasi omat sormivoimat loppua kesken loppuvaiheessa, kun ei meinannut mitenkään järkevästi saada taitettua tuota, että saisi mahdollisimman hyvin käytettyä voiteen loppuun.

Tässä vielä sisällystä kun muistin kuvata laatikosta tuon.
Omiin kokemattomiin silmiin vaikuttaa ihan hyvältä sisällöltä, tuo alkuosa ainakin.
Minun iholle tämä sopi ja voisin uudelleenkin ostaa tätä talviajalle töihin tai yökäyttöön.

Nyt on töihin lähtenyt käyttöön tämä Livboxista tullut Favoran käsivoide, joka vaikutti ihan kivalle juurikin tuonne töihin :).
Juttua tulee tästäkin sitten, kun loppuu!
Täällä taas yksikseni olen maanantaihin, kun Mr.Insinöörillä ei oo silloin koulua. Hän lähti sitten tänään kotonaan käymään.
Käytiin eilen leffassa katsomassa Kummeli V, kun Mr.Insinööri halusi.
Minun huumorintaju ei mene täysin yksiin tuon Kummeli-huumorin kanssa, niin en kyllä ihan vakuuttunut.
Yhden kerran naurahdin täysin spontaanisti, että juttu oli oikeasti hauska, mutta muuten se oli vähän sellaista "hohhoijaa"-hymähtelyä. Muutenkin tuntui olevan todella sekava juoni, jota sai yrittää hakemalla hakea, siinä menikin sitten se "aivot narikkaan"-osuus hukkaan.
Mr.Insinööri tykkäsi kyllä sketseistä, mutta sanoi, että olivat ihan liian pitkiksi venytetty.
En itse siis kovinkaan tykännyt, mutta saapahan Mr.Insinööri tulla mun kans katsomaan sitten jotain hömppää :p.

Eipäs tänne tällä erää tämän kummempia, jatketaan taas mahdollisesti huomenna :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Mun on pitänyt jo monta kertaa sanoa kun sulla on ollut noita luonnonkosmetiikan purkkeja, että niiden yleinen ongelma on tuo voimakas tuoksu. Niihin käytetään eteerisiä öljyjä ja valmistajat tuppaa vähän lotraamaan niiden kanssa. Mun oma holy grail tuotteeni on frantsilan ruusupäivävoide ja se tuoksu on niin mummomainen, voimakas jne. Menee viikko ennen kuin tuoksuun tottuu ja se vähän laimenee. :D Mutta parempaa kasvovoidetta meikin alle en vois toivoa niin pakko kai se haisu on vaan kestää. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon kyllä huomannut tuon voimakkaan tuoksun melko monessa tuotteessa, jotka ovat olleet luonnonkosmetiikkaa :D.
   Ruusu, yyyyhh :D. En varmaan kykenisi käyttämään, kun teki tiukkaa jo se Jurliquen minikokoinen kroppavoidekin käyttää :D.

   Poista

Suositut tekstit