sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Ruusuja, Suklaata ja Kaviaaria

Jatketaanpas sitten joidenkin ihmisten ärsyttämistä typerillä postauksilla ;).
Nyt kun oon saanut mahdolliset loppujat esiteltyä, niin jatketaan varastoon tulleilla tuotteilla.
Se on kumma, kun sain kuun ensimmäisenä päivänä useamman tuotteen loppumaan, niin nyt on lyhyen ajan sisään tullut kaikki mun tämän kuun tilaukset ja loppumiset tyrehtyneet kuin seinään :D.

Kävin tiistaina tullessani pikavisiitiltä töistä samalla hakemassa lähikaupasta tämän pienen Avonin 3.jakson tilauksen.
Olin ihan tyytyväinen, että tilaus jäi muuten pieneksi, niin oli pakko hillitä myös omaa tilaustani :).

Ja nämä jutut tulivat sitten itselleni;
- Settinä uusi Naturals-sarjan tuoksu, ruusu-suklaa kroppaemulsio ja -suihke sekä suklaa kroppakuorinta.
- Planet Spa-sarjan musta kaviaari hiusnaamio, joka maksoi alle 4e per mikä tahansa muu kuvastosta tilattu tuote, niin olihan se pakko tilata...
- 10ml Slip Into... Daring EdT suihke, joka oli nettitarjouksessa reilusti alle 3e. Katselin vanhoista postauksista, että olin tykännyt tämän tuoksun näytteestä, niin pitihän tämä tuohon hintaan ottaa :p.
- 5.jakson kuvastonippu ja pieni muistilehtiö magneetilla.

Saa nyt nähdä, mitä pidän tuosta ruusu-suklaa tuoksusta, mutta aina voin suihkeen laittaa vessatuoksuksi ja emulsion jaloille käyttöön, jos en ihastu :). Kuorinta oli aivan huumaavan ihanan tuoksuinen omaan nenääni <3.
Hämmästyin aluksi, kun katsoin seuraavaa 4.jakson kuvastoa ja tuo sarja oli jo siinä viimeistä kertaa, että olipas nopea visiitti tuolla tuoksulla, mutta syy selvisi 5.jakson kuvastossa... Purkkien ulkonäkö nimittäin muuttuu Naturals-sarjassa ja se miellytti kyllä omaa silmääni tosi paljon ^_^ !! Ja siellä tulee myyntiin jälleen hieman jo kaipaamani tuoksu, nimittäin sokeriluumu-vanilja!! Tosin täytyy malttaa olla tilaamatta sitä nyt, kun vanhoja purkkejakaan suihkugeelistä ja kropparasvasta en ole ehtinyt vielä käyttää ;D.

Luvassa olisi vielä parit plussat, ennen kuin pääsen loppuneiden esittelyyn! Täytyy vaan toivoa, ettei nuo alkukuusta loppuneet purkit jääneet ainoiksi, kun nyt on ollut todella hiljaista sen suhteen :/. Onneksi vielä aikaa on!
Palaillaan siis huomenna asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Eksoottiselta kuulostaa tuo luumun tuoksu :) Onko kuinka voimakas?
    Ja kaviaarikin kuulostaa mielenkiintoiselta, ajaako asiansa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä tuoksuttelin nuita vanhempia suihkugeeliä ja kroppaemulsiota, niin voisi tuoksua voimakkaammallekin omaan makuuni. Sellainen mukavan makea tuoksu, ei mielestäni liian äklömakea :).
      Hiusnaamion tuoksu ei ollut kovin herkullinen, mutta yhden käyttökerran perusteella ajaa kyllä tehoiltaan asiansa minun hiuksissa, varsinkin tuohon hintaan nähden, millä sen ostin :).

      Poista

Suositut tekstit