maanantai 10. maaliskuuta 2014

Raparperia, Vaniljaa ja Tyrniä

Mua oikeasti hieman kauhistuttaa tämä yhtäkkinen "suuri" tulleiden tuotteiden määrä yhdellä kertaa ja edelleen tämä jatkuu... Ja yksi paketti on vielä matkallakin :D. Nooh, pian tämä rauhoittuu, hetkeksi :p.
Nyt siis seuraavan tilauksen kimppuun:

Joka oli pitkästä aikaa Dermosililtä.
Näitä tuotteita en laske listoihin, kun eivät ole kosmetiikkatuotteita ja keittiösaippua tulee vaan keittiöön käyttöön sitten kesällä.
Huonetuoksussa ja keittiösaippuassa tuoksuu ilmeisesti Raparperi ja Vanilja, joten ostinpahan kokeiluun. Samoin pitää testata tuota tiskiainetta vaihteluksi ikuiselle Fairylle, vaikka me enää hyvin harvoin käsin edes tiskataan, kun kone on olemassa :). Tuo pullo varmasti kestää hyvin pitkään!

Ja nämä tuotteet tulee sitten listalle eli tuttua ihanaa vanilja sokeri kroppakuorintaa varastoon, ihanan tuoksuista kuorivaa tyrni-suihkugeeliä (tämäkin tulee kroppakuorintoihin listattua) ja uutena kokeiluun Skin Comfort kasvoseerumia, joka tuli nyt päiväkäyttöön ja Lumenen tehohoito siirtyi iltaan :).
Mutta eipä siinä kaikki!

Päätinkin jäädä kotiin kunnolla parantelemaan tautia koko viime viikon ja halusin sitä silmällä pitäen MP:ltä lainaan jotain kevyttä luettavaa (Scarpetta-kirjat ovat vaan välillä liian tieteellisiä ja joutuu liikaa pohtimaan asioita), niin pyysin sitten tämän paljon kohutun Fifty Shades of Grey trilogian.
Ja nämähän on jo luettu :p. Ei tämä sarja varmaan kirjallisuuden Nobelia voita, mutta kyllä mä tästä pidin. Juuri mukavan kevyttä ja viihdyttävää luettavaa, että sai kaikki muut jutut unohtaa näitä kirjoja lukiessa. Eihän tämä  sarja Harlequin-kirjoista eronnut juurikaan muuten kuin tuon huomattavasti suorasukaisemman erotiikan osalta, vaikkakin ensimmäisen kirjan loppu pääsi minut hieman yllättämään. Eli itse tykkäsin kyllä juonestakin, vaikka jatko-osissa tuntuikin välillä jo toistavan itseään.
Oikein kiva lukukokemus kuitenkin kaiken kaikkiaan omasta mielestäni :).

Ja huomenna sitten jatkuu vielä nämä plussa-tuotteet, ellei pian ehdi se viimeinenkin paketti saapua :p.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit