keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Toiseksi viimeinen Hunajamaito käytetty!!

Vihdoin pääsen aloittamaan loppuneiden esittelyjä, johan tuossa tulikin ihan kiitettävästi purkkeja kaappiin :D.

Kuten otsikkokin jo kertoo, niin sain tällä kertaa vihdoin käytettyä toiseksi viimeisen Oriflamen Milk & Honey Gold-sarjan tuotteen ja viimeisen kropparasvan tästä sarjasta eli Body Cream Luxury Edition.
Mulla on tässä vuosien varrella ollut näitä rasvoja ihan tarpeeksi ja normaali-version olenkin esitellyt jo täällä.
Tämä ei mielestäni juurikaan eronnut normaalista versiosta, tosin tämä ei ilmeisesti ollut käsille tarkoitettu, kun purkissa ei sitä lukenut, niin kuin normi-versiossa :p.
Hyvin tämä edelleen kosteutti ihoa näin talvella (tai siis "talvella), mutta tuoksu on tosissaan alkanut tökkiä :D. Ei mulla aiempiin teksteihin juuri muuta sanottavaa ole...
En todennäköisesti hetkeen tule ostamaan tätä lisää, tosin pakko saada varastoista entisiäkin purkkeja vähenemään ensin :p.
Nyt mulla on enää suihkuvaahto jäljellä tästä sarjasta!!

Tänään sitten pääsin kuin pääsinkin vihdoin jumppaamaan ja sehän oli tietty Combat :D. Ihan huippua oli, vaikka tunsin kuolevani jo alkulämmittelyssä :p.
Selkeästi vaikuttaa vielä tämä tauti ja se, ettei ole 5 viikkoon kroppaa rasittanut juuri mitenkään...
Saa nähdä, miten huomenna kroppa reagoi tämän päiväiseen, kun tuli vielä lisäksi pyöräiltyä tuolla ihan hirveässä vastatuulessa. Hieman jännittää, kun haluaisin kyllä huomenna mennä Pilatekseenkin... Katsotaan, miten käy!
Mutta jatketaanpas huomenna, jos ei mitään yllätyksiä tule!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit