lauantai 29. maaliskuuta 2014

Kuun toiseksi viimeinen sekalainen seurakunta

Heipsan!
Tässä kynsien lakkaamisen ohessa onkin hyvä esitellä toiseksi viimeinen loppujien satsi tälle kuulle, kun Mr.Insinööri on pihalla katsomassa kaverinsa autossa olevaa vikaa :).

Ensin rentouttaviin tunnelmiin tämän Avonin Senses-sarjan My Moment Relaxing Violet, Vanilla & Musk pH Balanced Shower Gel suihkugeelin kanssa.
Tämähän tuli aika vasta myyntiin tässä uudistuneessa muodossa (vanhempi samantyyppinen versio oli All Yours, jonka myös olen omistanut), enkä tajunnut tilatessani, että tuo tuoksu oli tosiaan samankaltainen kuin All Yours- ja tekstissä mainitussa Amore-suihkarissa.
Tuoksui siis orvokilta, vaniljalta ja myskiltä ja varmaan tuon orvokin takia en tästä suihkarista isommin välitä, meni siis käsisaippua-käyttöön.
Jospa vihdoin vastaisuudessa muistaisin tämän ja jätän suosiolla tilaamatta uudelleen :D.

Sitten toinen myös uutuutena ostettu oli Avonin Solutions-sarjan Makeup Removing Eye Pads silmämeikin puhdistuslaput, joita rasiassa oli 30kpl.
Pettymys oli tämäkin... Harmi, etten hoksannut käyttöön ottaessani kääntää lappuja toisin päin sillä päällimmäiset laput olivat melko kuivia ja pohjimmaiset sitten melko märkiä. Ehkä 5-6 lapun jälkeen alkoivat olla kosteampia ja loppuvaiheessa sai sitten ylimääräistä ainetta puristaa lapuista pois.
Kevyen silmämeikin (yhden ripsiväri-kerroksen ja luomilla olevan rajauksen) poisti ihan ok:sti, tosin suurimman osan poistan aina ensin kasvojen pesun yhteydessä, mutta runsaampaa meikkiä (kunnon luomivärit ja sisärajaukset) sai hangata turhan paljon ja ripsien tyveen jäi jämät rajauksista. Tosin ne jämät jää kyllä kaikista putsareista, en tiedä miten se mun Avonin Glimmerstick rajaus on niin pysyvää pesun aikana, ettei mikään sitä täysin ripsirajasta ole poistanut tähän mennessä...
Mutta enihau, en aio näitä ostaa toistamiseen, paremmin toimii mulla 2-faasiset silmämeikki-putsarit.

Tämän erän viimeinen loppuja oli myös Avonin, 75ml Instinct for Her Perfumed Body Spray kroppasuihke.
Tämä ja vartaloemulsio tuli kaupan päälle, kun ostin samaisen parfyymin. En tiedä, miksen koskaan opi, ettei EdP:t ole mua varten! Ovat ihan liian voimakkaita, vaikka tuoksutäplistä ja näytteistä tuoksutellessa olisivatkin kivoja.
Kyllä tämän kroppasuihkeen käytti ihan hyvin, mutta ei tämä(kään) tuoksunut yhtä hyvälle kuin tuoksutäplässä...
Kroppasuihkeita suihkin aina kropalle ja kainaloihin sitten roll-onia.
Ei mulla kyllä työmatkapyöräilyä ja jumppia nämä pidä, pyöräillessäkin hikoilen melkoisesti kropasta ja esim. selkä on aina märkänä. Voimakkaammat hajut ehkä pysyy kurissa, mutta vain paidan vaihto ja suihkussa käynti ehkäisisi sen parhaiten, mikä ei valitettavasti töissä onnistu...
En tätä tuoksua varmaan enää ostaisi, mutta nämä painepakkaukset on melko nopeita käyttää pois.

Seuraavaksi kroppasuihkeeksi on lähtenyt käyttöön muistaakseni 1-2 vuotta sitten ostamani 100ml Miami Party-suihke, joka löytyy minulta myös EdT:nä :).
Tästä sitten tulee taas juttua, kunhan loppuu joskus.
Tänään olisi ohjelmassa jumppailua Piloxingissa ja kaverin luona kyläilyä sen jälkeen :).
Muutenkin ollut jo niin kiva päivä tähän mennessä, tosin oon ollut tässä pari päivää jo erityisen hyvällä tuulella, vaikka esim. tuo nuha ei ole muuttunut juuri suuntaan tai toiseen :D.
Saapa nähdä, kuinka kauan tätä hyvää tuulta vielä kestää :p.
Huomenna esittelen sitten viimeiset loppuneet!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Hahah, pikkasen hymyilytti, tässä kirjoittelen huomista postausta jonka otsikoin 'Sekalainen seurakunta' ja nyt pisti silmään tämä sun postaus ja sen otsikko... =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih :D.
   Samoja ajatuksia ja juttuja siis kummallakin :D.

   Poista

Suositut tekstit