tiistai 18. maaliskuuta 2014

Näytteitä tullut ja jotain loppunutkin

Heissan!
Eilinen meni kuin menikin sen verran myöhään, etten alkanut enää kirjoitella, tosin enpä mä nytkään kovin aikaisessa ole :D.
Käytiin veljeni nuorimmaisen pojan synttäreillä piipahtamassa ja sitten kaupassa, niin siinä meni oma aikansa :).

Mutta nyt on taas purkkeja vähän loppunut ja yksi on ollut jälleen erittäin tuttu tuote, josta en kuvaa taaskaan pistä, kun olen sen esitellyt jo niiiiiiin monta kertaa...
Eli siis kyseessähän on Klippoteket Dry Shampoo kuivis :). Edelleen se ajaa hyvin asiansa ja vielä on yksi purkki varastossa, mutta nyt taidan ottaa kokeiluun Tampereelta ostamani Tigin Rockaholic kuiviksen. Katsotaan, vuotaako se jälleen muutaman käyttökerran jälkeen loppuun...

Toinen loppunut tälle erää oli sitten tämä 75ml Dermosilin Primo-sarjan Walnut Hand & Cuticle Peeling käsien kuorinta-aine.
Ei tämä mikään huippukarhea kuorinta ollut, mutta kaitpa tämä hieman ihoa tasoitti. Eroa ei sinällään huomannut, kun vartalokuorintaa käyttäessä tuli samalla pakostakin myös kädet kuorittua.
Mutta tuoksu!! Se oli ihanan ihana tuttu tuoksu, joka tässä saksanpähkinä-sarjassa on <3. Siksi mä tykkäsin käyttää tätä, kun sai nuuhkia ihanaa tuoksua :D.
Kaiken kaikkiaan hieman turha tuotehan tämä käsien kuorinta on, kun muut kuorinnat ajaa saman asian melkein, mutta tuoksua voisin kyllä fiilistellä tässäkin muodossa uudelleen :p.

Sitten eilen Mr.Insinööri kävi MP:n luona katsomassa pikkuista tyttöä, kun tuoreet isovanhemmatkin olivat vierailulla siellä. Itse en vielä uskalla mennä lapsukaisen lähelle, kun tuo nuha edelleen vaivaa ja näköjään se on taas ärtymään päin, kun tuli palelluttua kylmässä viimassa pyöräillessä -.-
Otin tosin töistä kasvosuojuksen, niin sitä toki voin sitten tarvittaessa käyttää, jos käyn vierailulla :). Nyt täytyy muutama päivä kuitenkin odotella, josko tuo rauhoittuisi...
Sain sitten Mr.Insinöörin välityksellä MP:ltä nämä 4 kpl Lily Lolon Mineral Foundation mineraali-meikkipuutereiden näytekokoja. Hän teki tilauksen Lily Lololle, niin päätin ostaa kokeiluun näytteet seuraavista sävyistä (ylhäältä alas):
Warm Peach, Blondie, Barely Buff ja Candy Cane. Salamavalolla otettu kuva, niin eipä nuo sävyt tuossa erotu...
Saa nähdä, milloin ehdin nämä testata, kun täytyy ensin saada edes ne pari loppuvaa nestemäistä meikkivoidetta käytettyä pois.
Mineraalimeikeistä ei olekaan muuten kokemusta, ainoastaan yksi Avonin "mineraalin tapainen" meikkipuuteri mulla on, mutta oikeista ei ole kokemusta.

Nyt ei tilauksia tule taas ennen ensi viikkoa, joten loppuneiden esittelyt sitten jatkuu :).
Nyt täytyy lähteä suihkuun!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. uu, tuo primon tuoksu.. <3 täälläki siitä tykätään tosi paljon, kyllästyminen saattais kyllä iskeä jos hommais kaikki walnut-sarjan tuotteet.. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tuo on kyllä niin ihana tuoksu, kunhan tosiaan pienissä erissä tuote kerrallaan käyttää :D.

      Poista

Suositut tekstit