tiistai 25. maaliskuuta 2014

Kuukauden toivottavasti viimeiset plussat

Heipä hei taas!
Vihdoin sain viikonlopun jäljiltä itseäni niskasta kiinni blogin suhteen ja nyt esittelen eilen saamani Avonin tilauksen.

Jälleen tämä 4.jakson tilaus oli todella mini, joten piti omakin tilaus pitää kohtuudessa. Onneksi mulla ei sitten loppupeleissä kovin isoja intohimoja ollut mitään tiettyjä juttuja kohtaan, niin oma osuutenikin oli melko helppo tehdä :).

Ja tällaiselta oma tilaukseni näytti!
6.jakson kuvastojen lisäksi tilasin uuden Fleur-tuoksun 1,5ml suihkenäytteen, uuden Planet Spa-sarjan kahvia sisältävän kroppakuorinnan, uutuutena olleen meikin kiinnityssuihkeen, kulmakynän ja vihreän silmienrajauskynän.
Tuo suihke oli 4,95e, kun osti jonkun tuotteen tietyiltä sivuilta ja sitten nuo kynät oli niillä sivuilla.
Olisin muuten ostanut pelkän vihreän rajauksen (sillä se oli oikeasti tarpeellinen), mutta kuvastossa oli tarjous, jossa yksi huulipuna, huultenrajaus, kulmakynä, silmien rajauskynä tai kynsilakka maksoi 7,65e, mutta 2kpl maksoi 8e. Eli tottakai mun oli järkevää käyttää tarjous hyödyksi ja ottaa nuo sitten kaksin kappalein :D. Kulmakarvoille tarkoitettuja tuotteita mulla ei ole sen käytössä olevan kahden värin setin lisäksi muita, niin kulmakynä oli "järkevin" ratkaisu noista vaihtoehdoista :).
Tarkoin harkittuja tuotteita siis ;).

En tiedä, mikä mulla oikein on, kun tuntuu olevan niin ylitsepääsemättömän vaikeaa tänne alkaa iltaisin kirjoittamaan... Täytyy toivoa, että tämä "alakulo" nyt häipyisi jossain vaiheessa, niin tulisi taas se mukava tunne esiin. On vaan viime aikoina tuntunut, että pitäisi alkaa väkisin keksimään noista loppuneista jotain kerrottavaa (vaikka oikeasti niistä olisikin kerrottavaa), niin on ollut parempi pitää näitä taukopäiviä suosiolla.
Ehkä se tuo nuha vaikuttaa tähän omalla tavallaan, kun se ei vaan meinaa häipyä millään, niin jotenkin tarkkailee omaa fiilistä liikaakin :/. Mutta pidän peukkuja, että alkaa taas nämä kirjoitukset sujua paremmin! Olisi mulla nuita loppuneita jaettuna 3 postaukseen, joten jospa saisin ne tämän kuun puolella esiteltyä pois :D.
Ja noh, on mulla oikeastaan ollut muita juttuja nyt mielessä kuin kosmetiikka, kun työkaveri sai "loistavan" idean (ei työhön liittyvää) tuossa eräänä menneenä päivänä ja on jotenkin nyt ajatukset olleet enemmän siihen suuntautuneet. Kuumeista pohdintaa ja suunnittelua vaan ollut, että tuleeko kyseinen idea toteutumaan... Sen näkee sitten kuun vaihteessa ja kirjoittelen varmasti tännekin, jos nyt tulee kirjoiteltavaa ;p. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta ;D.
Katsotaanpa, jos huomenna saan eetteriin sitten seuraavat loppuneet tuotteet!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit