keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Kuorintoja ja hiusjuttuja

Nyt olisi vuorossa peräti neljän loppuneen esittelyt :).

Ensiksi sain jälleen pitkäaikaisen pullon loppumaan, joka oli tämä Avonin Naturals-sarjan tosi vanha Purifying Key Lime & Passion Flower 2-in-1 Shampoo & Conditioner.
Itse asiassa alkuperäinen sisältö on varmaan jo aikaa sitten loppunut, mutta käytin tätä pulloa täyttöpullona isommalle, jo aiemmin loppuneelle ja uudistetulle saman tuoksusarjan shampoolle.
Eipä mulla tuohon aiempaan tekstiin ole lisättävää, ihan kelvollista ja ihanan tuoksuista shampoota tämä oli ja voisin kyllä lisääkin ostaa... Ärsyttävää vaan, että tätä ei näytä olevan enää edes myynnissä :p.

Sitten käytin loppuun tämän toissa vuonna (eli 2012?) joulun aikaan myynnissä olleen Lushin Popcorn Lip Scrub huulten kuorinnan, joka taitaa olla nyt normaalisti myynnissä.
Pidin tätä lavuaarin reunalla välillä korkki alaspäin, kun mössö meinasi välillä kovettua ja huomasin tuossa eräänä päivänä, että tähän oli vettä päässyt.
Käytin sitten "kroppakuorintana" loput, kun oli päässyt pehmenemään sen verran, ettei olisi ollut hyötyä isommin enää huulilla käyttää.
Tehoiltaan kyllä asiansa ajoi mallikkaasti, mutta maku oli sellainen makean ja suolaisen sekoitus, joka ei itseäni oikein viehättänyt. Pidin huomattavasti enemmän edellisestä käyttämästäni huulten kuorinnasta ainakin maun osalta.
Niin kuin aiemmassakin tekstissä sanoin, niin onhan nämä turhuus-tuotteita, mutta tuleepahan edes välillä huuliakin kuorittua näiden avulla :).
Muun makuisena voisin kyllä ostaa taas purkin käyttöön.

Sainpas myös käytettyä Helmikuiselta Tampereen reissulta ostamani Kicksin Rhubarb & Strawberry Body Scrub kroppakuorinnan.
Tämä oli koostumukselta samanlainen kuin aiemmin käyttämäni kuorinta Lemon Curd-tuoksuisena.
Ei siis tehoiltaan ollut kovinkaan karheaa, mutta oli kuorivia suihkugeelejä kuorivampaa kuitenkin.
Tuoksuna tämä raparperi-mansikkakaan ei sykähdyttänyt, varmaan tuo raparperi teki sen, että tässä oli sellainen hitusen pistävä jälkituoksu makeuden lisäksi, hieman esanssinen myös.
En siis tätäkään tuoksua ostaisi enää muina tuotteina, mutta muita tuoksuja voisin edelleen ostaa kokeiluun kroppakuorintana, kun on nopea käyttää pois :).

Sitten viimeisenä tälle erää olisi Tammikuun Livboxista tullut Sim-merkin System 4-sarjan Bio Botanical Serum 10ml minikoossa.
Ehdin tätä kahdesti käyttää, mutta kun seuraavan kerran otin tämän käteeni käyttöä varten, niin korkki jäi hyllylle ja loput aineesta oli kadonnut johonkin.
Mysteeriksi jäi, miten tämä pääsi tällä tavalla rikkoutumaan, että tuo nokka oli kokonaan irronnut tuubista...
Mutta tätä tosiaan laitettiin hieroen päänahkaan ja kyllä tästä varmasti olisi ainakin mun hilsehtivälle päänahalle hyötyä pidemmällä aikavälillä. Tämä viilensi ja rauhoitti tosi ihanasti päänahkaa ja sen kutinaa, näin voimakasta viilennystä ei ole käytössäni olevilla Avonin ja Oriflamen päänahan hoidoilla.
Aion varmasti ostaa täysikokoisen pullon tätä, kunhan saan nuo Avonin ja Oriflamen vastaavat käytettyä ensin pois :).

Tässäpä oli loppuneita tällä erää! Jospa taas huomenna jatkuu :)!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit