keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Pikkuisia Kropparasvoja

Tämä loppukuukausi alkaa vaikuttaa jo paremmalta loppumisten osalta, vaikka vielähän toki purkkeja ehtii tullakin :p. Avonin tilaus lähtee tässä, kunhan saan tämän postauksen tehtyä ja eilen tein aika reippaan tilauksen Oriflamelle... Mutta näiden selittelyä sitten, kun tuotteet tulevat :D.

Mutta oon saanut nyt käytettyä pieniä kropparasvoja ja ensimmäisenä oli tämä Dermosilin 40ml Red Orange Body Lotion.
Minun käytöllä tämä riitti noin 6 käyttökertaan, kun laitoin tätä myös jalkapohjiin.
Tuttu punaisen appelsiinin tuoksu, riittävät kosteustehot mun iholle ja imeytyi myös melko nopeasti, eikä jäänyt iholle valkoisena pyörimään.
Ei mitään pahaa sanottavaa, mutta toisaalta tämä oli jollain tavalla hivenen tylsä...
En varmaankaan täysikokoista purkkia aio tästä ostaa, kun en halua koko ajan tuoksua tälle, kyllästyisin todella nopeasti tuoksuun. Minikokoisen voisin joskus ostaa uudelleen, jos on myynnissä :).

Sitten käytin myös pois tämän 15ml Jurliquen Rose Body Cream voiteen näytteen, joka tuli tämän kuun Livboxista.
Tästä riitti vajaaseen 3 käyttökertaan, kun jälleen jalkapohjiin levitin myös.
Tuoksu oli erittäin ruusuinen, valitettavasti sillä ikävällä tavalla eli en tällaisesta ruusun tuoksusta pidä yhtään ja se oli myös suhteellisen voimakas.
Tämä oli myös melko täyteläistä voidetta eli ei kovin paljoa tarvinnut kerrallaan levittää. Siitä myös kertoi se, että imeytyminen oli melko hidasta ja tämä jäi joksikin aikaa iholle pyörimään valkoisena ennen kuin suostui imeytymään. Joutui siis työstämään melko pitkään.
Jalkapohjiin tämä tuntui melko hyvin passaavan, tuli mukavan pehmeät jalat!
Paukkupakkasille ja jaloille tuntuisi olevan optimaalinen voide ja voisin ehkä jossain toisessa tuoksussa testata lisää. Tätä ruusu-sarjaa en taida tuoksun takia enää kokeilla muutenkaan, ellei jotain tule taas Livboxissa.

Nyt on sitten kropalle ja jalkapohjiin lähtenyt käyttöön seuraava hitusen vanhentunut voide, Avonin Planet Spa-sarjan African Shea Butter Whipped Body Balm.
Toivottavasti tästä tulee juttua jo ensi kuussa :).

Sitten olen saanut käytettyä vielä tämän minikokoisen 40ml Dermosilin Cooling Balsam voiteen, jota näköjään käytin melkein vuoden :p.
Tätä käytin kipeille lihaksille, lähinnä hartioille ja niskaan ja tämä oli oikein tehokasta!
Viilensi kyllä kunnolla eli sai kyllä tarkkaan annostella, ettei laita liikaa :D.
En tästä muuta osaa sanoa, kuin että voisin ostaa mielelläni täysikokoisenkin tuubin käyttöön, kun tehot oli kunnolliset!

Nyt olen viilennysvoiteen virkaan ottanut käyttöön tämän Jomo Ice kylmägeelin, jonka joskus aikanaan tilasin muistaakseni OrioNetshopista töiden kautta.
Tästäpä tulee sitten juttua joskus ensi keväänä, jos vanhat merkit pitää paikkaansa :D.Nyt alankin suoraan tekemään tilauksen Avonille!
Saan sittenkin taas kiittää onnea, ettei tilauksia tullut pahemmin, eli joudun miettimään omaanikin kunnolla ;).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit