lauantai 8. maaliskuuta 2014

Maaliskuun Ennusteita

Heissan!
Pari päivää olen ollut hiukan väsyneempi ja Mr.Insinöörikin tuli takaisin kotiin eilen, niin oon nyt vaan yrittänyt ottaa hieman rennommin!
Tässä nyt tulee sittenkin tämän kuun mahdollisia loppujia, jatketaan sitten myöhemmin plussailuilla!

Ensin hiusjuttuja, joista luulen, ettei kovin moni taida kuitenkaan loppua... Pitäisi nyt innostua enemmän hiusten laitosta, mutta nyt sairaana ollessa oon yrittänyt vain päästä mahdollisimman helpolla... Yksi tosin näistä on jo loppunut kuitenkin :).

Naamalle tarkoitettuja juttuja. Tämä mun sairastelu ei oo vaan nyt kovin hyvää tehnyt tälle itseni huolta pitämiselle, mutta josko ensi viikolla pääsisi taas sen makuun. Kasvovoiteista en yhtään tiedä paljonko on jäljellä, Dermosil tuntuu melko kevyeltä ja Cliniqueta käytän päivä- ja yövoiteena, niin sen ajattelin loppuvan suht nopeasti... Katsellaan.

Pari kasvo-juttua unohtui edellisestä kuvasta, niin ne ovat nyt tässä ja lisäksi unohdin kuvata palasaippuan, jonka arvelen ainakin loppuvan. Käsien pesua on nyt ainakin tullut paljon enemmän harrastettua, kiitos niiskuttelun ja niistämisen.
Tästäkin satsista on jo yksi myös loppunut ja lisäksi pari muuta, joita en näihin kuviin siksi ottanutkaan mukaan.
Luulen, että tästä kuusta tulee varmaan plussalle menevä, kun tuntuu ettei millään jaksaisi käyttää mitään :p.
Toivotaan, että fiilis menee nopeasti ohi!!

Mutta nyt jatkan lukemista, en oo paljon edes koneella jaksanut olla parina päivänä :). Sekin tekee välillä ihan hyvää!!
Katsotaan, jos innostuisin huomenna kirjoittelemaan taas enemmän!
Miumoi <3

12 kommenttia:

 1. Ei hyvää päivää! Apu-va, oikeasti EI VOI olla olemassa näin typerää blogia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EI VOI olla olemassa näin typerää kommenttia....?! Ja vielä anonyyminä... Äly hoi!!! Enemmän tällainen oikeastaan vaan naurattaa. :D

   Poista
  2. Niinpä, jotkut jaksaa nähdä vaivaa tuollaisenkin takia.. Ihme hommaa.. :D

   Poista
  3. Kiitos arvoisa Anonyymi sunnuntai-päivän ja illan nauruista :D :D
   Onneksi kenenkään ei ole pakko lukea tätä typerää blogia :).
   Mielenkiintoista, että sua kiinnosti kuitenkin sen verran, että vaivauduit tuhlaamaan arvokkaasta elämästäsi monta minuuttia lukeaksesi tämän typerän postauksen (ja varmaan muitakin postauksia?) ja vielä kirjoittamaan erittäin rakentavan kriittisen mielipiteesi tästä blogistani ^_^.

   Kiitos tytöt ^_^.

   Poista
  4. :D :D :D :D Nössssssssssssssö.. Siis ano.

   Poista
 2. Se on jännä että ne on aina anonyymejä jotka heittävät jotain typeriä kommentteja. Ja vieläpä sellaisia anonyymejä jotka eivät edes viitsi (tai sitten heillä on niin surkea mielikuvitus) keksiä jotain nimimerkkiä =D Mua tosiaan tympii se jos ei oo mitään valtakunnan nimimerkkiä, siis mikä tahansa kelpaisi kunhan vaan osaisivat keksiä jonku nimimerkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse oon täsmälleen samaa miettinyt muita blogeja lukiessani!
   Mutta en mä oikeasti voinut tuohon kommenttiin muuten suhtautua kuin nauramalla :D.
   Onpahan taas yksi virstanpylväs saavutettu tämän blogin olemassaolon aikana :D.
   Ja en jaksa sen kummemmin vaivata päätä jonkun yhden anonyymin kommentista, kun oon saanut niin monta ihanaa lukijaa tänne, jotka pitävät näistä mun typeristä kirjoituksista ^_^.

   Poista
  2. Noniin! Eikö sitä niin sanota, että silloin olet onnistunut, kun sinusta sekä tykätään että sinua inhotaan? ;)

   Poista
  3. Täsmälleen, juuri näinhän se menee ;D.

   Poista
  4. Epäilemättä tällaisten kommenttien jättäjät ovat suht nuoria ja epäilemättä luulevat pahoittavansa bloggarin mielen. Se vaan etteivät aina taida olla ihan täysin perillä siitä minkä ikäinen sitä blogia kirjoittaa, joku nuori bloggari voikin pahoittaa mielensä, mutta me vähän vanhemmat lähinnä huvitutaan tuollaisista =)

   Poista
  5. No näinpä :).
   On tullut sen verran tätä elämää nähtyä ja kuultua, ettei tuollainen jaksa isommin enää liikuttaa :).
   Ehkäpä nämä anonyymit joku päivä heräävät ja tajuavat, ettei kannata sitä ainoaa elämäänsä tuhlata tällaisiin tyhjänpäiväisiin huuteluihin.

   Poista

Suositut tekstit