sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Ei sittenkään vielä viimeiset!

Kävikin niin kivasti, että tänään suihkussa käydessäni sain vielä pari purkkia loppumaan ja viimeistään huomenna saan vielä yhden loppuun, niin tänään esiteltävät eivät olleetkaan viimeiset :). Huomenna tulee sitten esittelyt niistä ja sitten kuun vaihteessa yhteenveto, joka ei ihan kauhealta katastrofilta vaikuta, vaikka alun perin sitä pelkäsin :).

Yllättäen sainkin käytettyä loppuun tämän 100g vanhan Lushin Vanilla in the Mist Soap palasaippuan. Tässä on pala ennen käyttöä.
Tämänhän tilasin jo tosiaan aikaa sitten, joten valitettavasti tuoksu oli jo aika lailla hävinnyt :/.
Ihan nenään kun laittoi kädet kiinni, niin tämän ihanan tuoksun sai kiinni, mutta käsiä pestessä sitä ei suuremmin huomannut.
Sellainen vanilja-lattemainen tuoksu tässä oli ja pidin siitä tosi paljon.
Tämä myös pesi hyvin, mutta huomasin, että tämä ei kuivattanut kuitenkaan omia käsiani samalla lailla kuin monet muut saippuat.
Jos tätä tulisi vielä joskus myyntiin, niin voisin kyllä mielelläni ostaa lisää!

Seuraavaksi on käyttöön lähtenyt jälleen Lushin saippua, Lady Catrina nimeltään ja tuossa vanhassa tilaus-postauksessa näkyykin näyte tästä. Tämän palan olen tilannut myöhemmin.
Painoa tällä oli varmaan noin 60g eli ensi kuussa tulee todennäköisesti jo tarkempaa esittelyä :).

Sain myös vihdoin käytettyä tämän Avonin Clearskin Professional Deep Pore Cleansing Scrub kuorinnan.
Tämän tilasin aikanaan hiussuihkeen kanssa, kun 2 tuotetta maksoi alle 8e, niin sainpahan tämän ostaa testiin halvemmalla.
Ajattelin, että tämä olisi ollut yhtä hyvä kasvokuorinta kuin aikoja sitten käyttämäni vanha Clearskin-kuorinta (en pikaisesti etsimällä löytänyt postausta, vaikka kuvittelin käyttäneeni sen blogin olemassaolon aikana), mutta tämä Professional-kuorinta oli liian hellävarainen omaan makuuni.
Samanlainen mentholinen viilennysteho tässä oli kuin tuossa aiemmin käyttämässäni kuorinnassa eli kesäksi olisi kiva sen suhteen käytettäväksi.
Olin siis pettynyt tehoihin ja käytinkin tätä surutta aina runsaasti jokaisella suihkukerralla, että saisin tämän nopeasti käytettyä.
En siis ostaisi itselleni enää uudelleen.

Ja sain myös jälleen käytettyä meikkivoiteen, joka oli Avonin Calming Effects Foundation sävyssä Natural Beige.
Veljeni kihlattu palautti tämän aikanaan, mutta palautusaika oli ehtinyt mennä umpeen, niin jätin sitten tämän itselleni käyttöön, ettei hukkaan mene. Tässä oli silloin noin puolet tavaraa jäljellä.
Monta kertaa aioin ottaa kuvat tästä kasvoilla, mutta en sitten koskaan ehtinyt :/.
Mielestäni tämä oli ihan hyvin kosteuttava ja tämä onkin tarkoitettu normaalista kuivemmalle iholle. Sai myös peruspeittävyyden ja ihon sävyn tasoituksen aikaan. Piti kuitenkin peitevoidetta käyttää pahimmille punoituksille.
Sävy oli mulle ihan hivenen liian tumma, mutta ei onneksi kovin selkeästi. Omalla ihollani vaati siistimistä muutaman tunnin jälkeen, oli otsan uurteisiin hieman pakkautunut päivän päätteeksi.
Näin talviaikaan oli ihan ok, kun iho on hieman kuivempi, mutta en pystyisi käyttämään kesällä.
Lasipullosta tai pumpusta en tykännyt, kun ei saanut kaikkea käytettyä.
En ostaisi itselleni enää uudelleen tätä, ei ole omalle ihotyypilleni niin hyvä.

Huomenna tosiaan vielä viimeiset purkit näytille ja sitten onkin tämä maaliskuu loppuun taputeltu... Mihin tämä aika oikein menee ?!??!
Ihan järkyttävää tahtia tuo aika kuluu ja nyt ollaan taas kesäajassakin! Pelottavaa :D.
Mutta palataan huomenna asiaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Hyi apua, toi Lushin saippua Lady Catrina näyttää aivan kamalalta!! :D Anteeks ku tuun tänne vaan haukkumaan tällä kertaa mutta toi näyttää ihan oikeasti joltain aivon palalta, ainakin tossa kuvassa! :'D Enpäs ole kuullutkaan moisesta saippuasta, miltä se tuoksuu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahahhaah :D :D.
      Ei tuo yksinäinen pala kyllä kovin esteettisen kauniilta näytä, mutta se iso saippua oli tehty hatuksi :D
      Tuossa linkittämässäni tilaus-postauksessa olinkin laittanut siitä kokonaisesta "hatusta" Lushin sivuilta kuvan ja sitten löytyy täältä hyvin tietoa ja kuvaa:
      http://lush.pbworks.com/w/page/31483478/Lady%20Catrina%20Soap

      Poista
    2. Katos vaan, en tajunnu katella mitään linkkejä. :( Kiitos kun linkitit tyhmälle uudestaan! :D

      Poista
    3. Eihän tuossa nyt mitään tyhmää ole, ei kaikkea voi aina huomata :D.
      Ollos hyvä vaan :)!!

      Poista

Suositut tekstit