keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Avowash

Jälleen on varasto pienentynyt yhdellä palasaippualla.

Vuorossa oli siis Lushin 2011 joulun aikaan myynnissä ollut Retro tuote Avowash.
Tämä suoraan sanottuna ei sykähdyttänyt mitenkään. Tämä oli tuoksultaan saman tyyppinen kuin myöskin jouluna myynnissä ollut Northern Lights-saippua, mutta tämän mäntyinen tuoksu ei ollut yhtä terävä, vaan paljon pehmeämpi ja kermaisempi. Silti en tykästynyt siihen, enkä tule hankkimaan toiste, jos tämä uudelleen joskus myyntiin tulisikin.

Tässä vielä Britti-Lushin sivuilta otettu sisällysluettelo :).
Pitäisikin tässä tehdä vihdoin sinnekin taas tilausta :). Työkaverin tilaus on jo odottamassa, itse pitäisi omat tuotteet osata päättää :D.

Tämä, myöskin jouluisin myynnissä oleva, Snowcake lähti sitten käyttöön. Puolitin tuon ja oikean puoleinen pala ollut jo tovin käytössä :). Saa nähdä, saanko koko n.100g köntin käytettyä huhtikuun aikana...

Vielä tälle kuulle odottaisi 2 loppunutta tuotetta esittelyä ja varmaan tänään tai huomenna loppuu vielä yksi purkki. Sitten olisi tämä kuu kasassa :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Musta tuntuu että minä kulutan suihkugeelit nopeammin kuin saippuat, jos haluaisi pihistellä niin pitäs varmaan siirtyä kokonaan saippuoihin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon myös aika yllättynyt, että noinkin nopeasti nuo palasaippuat ovat kuluneet mulla ja pelkästään käsien pesussa!!
   Ehkä tosin syynä voi olla se, että haluan nuista joistakin päästä nopeasti eroon, niin niitä tulee sitten runsaammin käytettyä :). Mutta nestemäistäkin saippuaa kuluu käsien pesussa noin 200ml/kk :D.

   Poista

Suositut tekstit