keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Hihii, mie sain sen :D

Tämä ihanuus oli tullut postin mukana tänään <3. Olin seurannut Ostolakkokirppis-blogia ja sieltä bongasin tämän, niin pakkohan mun oli sitten tämä yrittää saada huudetuksi itselleni. Tiukille se meni, mutta kannatti valvoa puoleen yöhön ja vähän oli tuuriakin matkassa :D. Kiitokset vain Virvelle, kun päätti laittaa kiertoon tämän kaunokaisen !!! Ihana oli kyllä vaihtaa tuo mun yli 10 vuotta vanha lompakko, vaikkei siinäkään vielä mitään vikaa ollut.
Tuossa oli paljon tilaa, vaan silti teki tiukkaa, että sain tuon kiinni :D. Kortteja siis "hieman" kertynyt... Rahaahan ei ollut kuin pari hassua euroa :p.

Tällaista kivaa vaihteeksi :). Huomennakin olisi tarkoitus käydä shoppaamassa, huomasin pari kivaa juttua Anttilan mainoksessa ja jos sitten kävisi siellä Stockalla käyttämässä sen 20% ale-kupongin ja ostamassa ihan oikeasti kunnolliset rintaliivit itselleni... Jos saisi sen oikean koon selvitettyä myös :p. On viime aikoina alkanut niin ärsyttämään nuo halppis-rintsikat, kun meinaa kiristää ja samalla olkaimet tippuu ym. kivaa...
Mutta joo, huomenna esittelen sitten seuraavia ostoksia :p. Sain nimittäin taas Oriflamen tuotteet tuossa hetki sitten :D. Antaa mennä kun on alamäki :p.
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Heh, minäki katselin Anttilan kuvastoa ja olin täpinöissäni kun bongasin Crocsin ballerinat älyttömän halvalla =D Siis en oo koskaan ollu mikään Crocs-fani, mutta ne ballerinat ei oo niiin kamalan näköiset ja ovat ilmeisen mukavat jalassa. Että saas nähdä pitääkö sitä raahautua Anttilaan niitä sovittelemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos et oo käyny vielä, niin ei kannata raahautua, katsoin juurikin niitä ja olivat vain tosi isoja kokoja ("pienimmät" oli kokoa 10, jotka mun 39-40 kokoiseen jalkaan oli 2cm liian isot...) :/.

   Poista
  2. Heh, kävinhän minä ja ennen lähtöä tuliki mieleen et olisko pitäny katsoa sun blogia, ties vaikka täältä olis löytyny infoa asiasta ja olishan sitä löytyny =D Joo, minäki katselin että onpas turhan isoja kokoja jäljellä... Vaan säästypähän rahat ja en kehtaa alkaa niitä tilaamaankaan. Onneksi ei kuitenkaa ollu turha reissu kun avokki löysi ostettavaa itselleen, minä selvisin ulos Anttilasta ilman ostoksia, uskomatonta mutta totta!

   Poista
  3. No hyvä, ettei turha reissu kuitenkaan ollut :).
   Itsekään en sitten mitään ostanut, vaikka katselin myös niitä Lumenen C-vitamin-tehohoitoja sillä silmällä :D.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kyyyyyllä :D.
   Rakastuin täysin tuohon lompakkoon, mulle just täydellinen :). Onhan Guessilla paljon aika överiksikin meneviä juttuja, mutta tuo lompakko oli just kiva ja sitten omistan yhden laukun, jonka sain Miamin tuliaisena :). Sekin oli täysin mun näköinen laukku, musta ja ketjua hihnassa, ihanan Rock-henkinen <3.

   Poista

Suositut tekstit