sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Uutta vaatettakin välillä...

Eilen tosiaan Dweiuska kävi kylässä ja toi samalla mun pienen EMP:n tilauksen vaatteet :).

Eli tässä tilauksessa karsin 20 vaatteen Tahtooo-listan kahteen vaatteeseen ja mukaan lähti Forplayn Scale farkut ja Girlie-kerrospaita. Eli tällä kertaa ihan perusvaatetta :). Seuraavaan tilaukseen voisi harkita toiset samanlaiset farkut, kun olivat hyvät ja sopivat ja sitten jotain kivaa toppia ja paitaa :). Tosin sivuilla näytti olevan muitakin ihania (ja hintavampia) farkkuja, joten saa nyt nähdä, mitä lähtee mukaan :).
Mutta jälleen EMP täytti odotukset, mä vaan niin rakastan nuita vaatteita <3.

Tämä päivä meni nukkumisen osalta paremmin, kun pidettiin Neffiä hereillä iltasella suihkepullon avulla :p. Hyvin rauhallinen yö ja aamu oli !! Tänä iltana vois tuolla yhdella huiska-lelulla pitää sen hereillä, josko ensi yönkin saa nukkua...
Tänään käytiin taas pitkästä aikaa reilun 7km kävelylenkkikin, kun oli niin mukava auringonpaiste :). En jaksanut Pumppiin mennä, niin ensi sunnuntaina sitten kokeilemaan uusi ohjelma :).
Niin joo, pitihän se eilen tehdä myös reilu 200e tilaus Zooplussaankin, kun kissoilta alkaa ruuat käydä vähiin :D. Tosin edellinen tilaus olikin joulukuulta, joten nyt oli taas aika :). Sitten tein tilauksen myös Fitnesstukkuun, kun siellä oli viikonloppu-alennuksessa proteiinipatukoita, saa halvemmalla hinnalla testata niitä ja yleisestikin kokeilla, millainen tuo kyseinen kauppa on :). Juttua tulee näistä, kunhan tavarat tulee :).
Eipä tänne tämän kummempia, palataan taas huomenna !!
Miumoi <3

3 kommenttia:

  1. ilmoitapa kun teette uudelleen tilauksen emp:lle,voisin itekin jotain pinetä tilata.:)-R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Infotaan ^_^. Todennäköisesti huhtikuun aikana saattaa lähtä seuraava tilaus :).

      Poista

Suositut tekstit