sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Lovely Blog Award

Sainkin tämän yhden haasteen eilen tehtyä suurin piirtein kokonaan, niin päätinkin sitten tämän julkaista :). Eli sain jokin aika sitten haasteen Zuzzurullonan Novalta, jossa pitää paljastaa 7 asiaa itsestä. Kiitokset tästä blogini ensimmäisestä tunnustuksesta :D.


Eli tehtävänä on:
1. Kiittää tunnustuksen antajaa linkittämällä hänen bloginsa postaukseesi.
2. Kirjoittaa 7 faktaa itsestäsi.
3. Lahjoittaa tämä tunnustus 15 blogille/bloggaajalle.

Ja sitten ne faktat, joitai oli loppupeleissä aika vaikea keksiä...
1.) Tämän nyt kaikki tietävät, jotka blogia ovat seuranneet tai yleensä minut tuntevat, että olen täysin suklaa-narkomaani. Parhaimmillaan olen pystynyt olemaan 3 viikkoa ilman suklaata, joka oli rangaistuksena huonosti menneelle tentille, mutta kauempaa en vain pystynyt olemaan. Joskus tosin tulee kausia, että saatan olla ilman montakin päivää eikä tee edes mieli, mutta pääasiassa mun pitää saada se päivittäinen annokseni suklaata (muutama konvehti/palanen tai yksi patukka vähintään), muutoin muutun todella äkäiseksi ja pirulliseksi ihmiseksi, jota ei kestä kukaan :D.

2.) Ja tuon yllä olevan syyn takia minusta on tullut myös liikunta-/urheiluhullu :D. Tosin ajatus lähti jo 2010 vuoden loppupuolella, kun kyllästyin katsomaan peilistä turvonnutta ulkomuotoani ja olo oli muutenkin niin tukkoinen. Samaan aikaan sitten niska- ja hartia seutu alkoi oirehtia huimaus- ja migreenikohtauksilla turhan usein, että ihan terveytenikin takia oli pakko alkaa jotain tekemään.
Ja yliopiston Spinning-vuorosta kaikki sitten lähti ja sillä tiellä olen :). Katunut en ole kertaakaan muuta kuin sitä, että olisi pitänyt aloittaa jo aiemmin!

3.) Kun olen jo viime syksynä Paljastanut fyysisen vajavaisuuteni, niin sama kertoa siitä muutama sananen. Eli olen CP-vammainen, joka alkuaan on määritelty aivohalvaukseksi, mutta nykyisin tarkempi määritelmä on "kehittyvien aivojen liikkeistä ja asennoista vastaavien keskuksien ja niiden yhteyksien kertavaurio, joka on syntynyt raskauden aikana tai varhaislapsuudessa (0-3v)". Ja se on siis oireyhtymä, jonka vakavuus vaihtelee vähäisistä toiminnan häiriöistä monivammaisuuteen. Täältä ja Täältä löytyy hyviä oppaita tarkempaan kuvaukseen.
Itselläni on "vain" lievä versio Spastisesta Hemiplegiasta, jonka vaikutus ulottuu oikeaan käteeni, jalkaani ja silmääni.
Oikea silmäni on lähes sokea ja jalkani on paljon vasenta heikompi ja se väsyy melko nopeasti. Tämän takia en pysty esim. korkokenkiä käyttämään, minkä takia sydämeni vuotaa verta joka kerta, kun näen upeita kenkiä joita en voi pitää ;( (ah-miten-pinnallista!).
Käteni on sitten kaikista vaikein tapaus. Sitä on operoitu 2 kertaa ja lisäksi olen kahdesti kokeillut Botox-hoitoa, mutta siitäkään ei ollut hyötyä kuin lyhyen aikaa. Lisäksi lapsuuden aikana tuli käytyä monta vuotta fysio- ja toimintaterapiassa.
Kädellä en pysty tekemään oikeastaan paljon mitään muuta kuin jotain suuripiirteistä (esim. pitämään kiinni jotain). Vuosien varrella on kuitenkin tullut opeteltua omat tavat esim. labratyöskentelyssä, vaikka vaikeina hetkinä on tullut mietittyä, mihin olen pääni pistänyt ryhdyttyäni tälle alalle...
Jaa, tästä tulikin pidempi kuin kuvittelin :p. Kysykää, jos jokin jäi mietityttämään!

4.) Tuohon vammaan osittain voi olla isona syynä se, että olen syntynyt keskosena 28+1 rv:nä eli 3kk ennen aikojaan hätäsektiolla. Syntymäpaino oli 1410g.

5.) Hmm... Noh, tästä blogistakin voi päätellä että yhtenä intohimon kohteenani on kosmetiikka :D. Heikkoutena ovat varsinkin luomivärit ja ihonhoidon puolelta suihkugeelit, saippuat ja vartaloemulsiot. No okei, huulikiiltoja, -punia ja -rasvojakin löytyy ihan kiitettävästi... Jos pitäisi valita ostanko kosmetiikkaa vai vaatteita/kenkiä, niin kosmetiikka veisi 100-0 :D.

6.) Ja tätä elämää en olisi jaksanut ilman hyvää musiikkia! Musiikista löydän aina jotain täysin omaan fiilikseen sopivaa ja tunnen samalla, etten ole yksin tunteideni kanssa. Keikoilla haluaisin päästä jälleen käymään enemmänkin! Sentenced on kuulunut vuodesta 2000 ja kuuluu aina ja ikuisesti minun The Band-paikalle, vannon että kuuntelen levyjä vielä vanhainkodissakin, jos sinne asti elän ja levyt pysyvät tallessa !!
Ja vaikka nykyisin en enää juuri muuta kuuntelekaan kuin raskaampaa musaa (toki biletys-iltoina menee myös kunnon poppi), niin 4 vuotta lapsuudestani/varhaisnuoruudestani kului fanittaessa täysillä Backstreet Boysia :D. Ah niitä aikoja !!

7.) Viimeisenä sitten vaikka sellainen fakta, että suhteeni Mr. Insinöörin kanssa on elämäni ensimmäinen eli en ole seurustellut ennen Mr. Insinööriä. Pari jutun alkua ehti olla, mutta niistä ei sitten tullut mitään, kun toinen osapuoli ei mitään vakampaa halunnut... Ehdinkin jo alkaa vannomaan ikisinkkuutta, kun aina kaikki ihastukset oli yksipuolisia ja sain aina kokea ne sydänsurut :p. Ja nuo jutut tosiaan oli silloin, kun pääsin vihdoin baariin eli ei ole oikein mies-jutut luonnistuneet mulla :p.
Mutta sitten ystäväni kautta (jooh, en tosiaan itse saanut itselleni miestä hommattua...) tapasin Mr. Insinöörin ja 1.1.2005 aloimme seurustella, kun olin 19v. ja sillä tiellä siis edelleen olemme :).

Ihan oikeesti, tämän tekemiseen meni monta tuntia :D. Ihan hirveen vaikea oli näitä keksiä :D. Mutta tulipahan tehtyä :).
Ja 15 bloggaajaa en tiedä ja varmaan monet ovat tehneet tämän, niin haastan vain seuraavat (elleivät hekin ole jo tätä tehneet):
Dweia
Käpsy
Nane 
Lindsay 
Nuori sinkkunainen 
Kiitän :). Ensi viikko alkaakin sitten taas tuote-esittelyillä :).
Miumoi <3

8 kommenttia:

 1. Oot sinä melkoinen sissi kaikin puolin! =) Niin ja tuo kolmen viikon taukosi suklaasta kauhistuttaa, eih, minusta ei olis sellaiseen... ;) Heh, noista 'bäkkäreistä' tuli mieleen se et minä fanitin omassa lapsuudessani New Kids On The Blockia, se oli silloin kuumaa hottia =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) !
   Joo, tuo 3 viikkoa oli lähes elämäni kauheimmat ;D. Tarkoitus oli olla kuukausi lakossa, vaan eipä siihen pystynyt :D. Ja se kun koko ajan pyöri suklaa mielessä!
   Ei ainakaan minuun päde se, että kun on jonkin aikaa syömättä, niin enää ei haluaisi syödä ! Pötypuhetta :D.
   Tuosta NKOTBista oon kuullut, mutta sehän ehti hajota jo paljon ennen bäkkäreitä, niin siihen ei päässyt tutustumaan :).

   Poista
 2. OMG! Elämäni ensimmäinen blogihaaste :D Täytyypä tekaista niin tulee edes jotain päivitystä tuonne omankin blogin puolelle. Meinaan voi olla hiljaista lähiaikoina kun on keikkaa tiedossa ja pitäis jotenkin jaksaa palata tähän arkeenkin taas. :)

  Minusta tää oli hyvä postaus, by the way :) !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerta se on ensimmäinenkin :D.
   Tsemppiä keikkoihin! Mie tosiaan katson josko sinne Teatrialle pääsisi sitten :). Tosin suunnitelmissa olisi kokeilla, mitä kissat sanoo, jos käydään Mr. Insinöörin kotona niiden kanssa tutustumassa :).
   Mutta kiva jos tykkäsit tästä ^_^.

   Poista
 3. Kiitos tästä! Heheh :)Mielenkiintoista luettavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään :).
   Näitä on kyllä mielenkiintoista tehdä ja myös muiden juttuja lukea :).

   Poista
 4. Voi kun oli kiva postaus ja kiitos paljon, täytyykin tässä lähipäivinä tehdä tuo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit! Vähän aikaa mietin uskallanko/kehtaanko nuita joitain juttuja laittaa, mutta sit aattelin, että antaa mennä :D.

   Poista

Suositut tekstit