sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Ennusteluja maaliskuuksi

Tässäpä tulisi sitten jälleen ennustelu-yrityksiä tälle kuulle :). Suoraan sanottuna taitaa tulla aika köyhä kuukausi loppumisten osalta, suurin osa purkeista on ainakin puolillaan tällä hetkellä... Toivotaan, että kesää kohti mentäessä taas nuo loppumiset kiihtyisivät :).

Tässä ensin 100% varmat loppujat, joita ei ole montaa :p. Kasvopesua, vartalorasvaa, finnivoidetta, hajuvettä ja jälleen varmasti tuoksunäytteetkin vähenee :). Sitten loppuu varmasti myös tuo hiuksiin jätettävä viimein.
Olisiko vinkkejä antaa, miten saan viimeiset rippeet tuon purkin pohjalta pois?? Nyt vain tuon pumpun avulla yrittänyt kaivella...
Tai ehkä sitten vain kyllästyn siihen kaiveluun ja heitän tuon menemään :p.

Sitten nämä kaksi tulen heittämään pois varmaan aika piakkoin, kun hermot menevät näihin viimeisen kerran :p.

Ja sitten lopuksi on hieman isompi läjä tuotteita, jotka todennäköisesti voivat loppua, jos todella ahkerasti näitä käytän :D.
Lukekaa tuo edellinen lause niin, että ensi kuun ennustuksissa tulette näkemään 95% samat tuotteet ;D.
Niin ja vasemman puoleinen pala on saippua ja oikean puoleinen käsivoide!

Tämän enempää en jaksa keksiä höpöttelyjä. Väsyttää niin pirusti, kun ei oo tänä viikonloppunakaan saanu nukkua, kissat herättäny viimeistään 6 aikaan... Ja tuntuu että flunssaakin yrittäisi tulla, tukkoista oloa meinaa olla... Alkaa mieliala olla pikkuhiljaa aika paljonkin maassa, kun ei saa nukkua :/. Ja huomenna jälleen herätys klo 5.50... Huoh...
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Kokeile kääntää tuo pullo päälaelleen ja sitten aina ota pumppukorkki pois niin eiköhän sieltä ne viimesetki rippeet tuu ulos =) Uhhuh, tuo Avonin vaaleanpunainen kynsijuttu oli kamala. Tai siis mulla hajos heti se systeemi siitä. Olishan mun konsulttina pitäny valittaa siitä mutku en jaksanu... Tässä jutussa päpisinki siitä: http://purkkimeri.blogspot.com/2011/06/susi-jo-syntyessaan.html

  Hei, mikäs tuo palakäsivoide on, onko se Lushin Tiny hands? Kiinnostaa kun mulla on nyt se käytössä ja en oo hirvittävän ihastunut siihen. Olis kiva tietää onko muitakin palamuodossa olevia tassurasvoja =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ookrait, pitääpä tuota kääntöä kokeilla, jos vaan saan sen jotenkin pysymään pystyssä kaapissa :D. Onneksi siellä ei paljoa enää tavaraa ole!

   Luin muuten yksi päivä sun kaikki Avon-jutut ja tuokin postaus tuli luettua!! Tuossa pullossa taitaa olla joku yleisvika, sillä sain tuon asiakkaalta palautuksena, just samasta syystä. En itse palauttanut eteen päin, kun halusin testata itse tuon :). Mutta todella ärsyttävä "korkkisivellin" :(.

   Ja tuo käsivoide pala on se Lushin Tiny Handsiä edeltävä pala The Soft Touch :).

   Poista
 2. Minä täällä taas =D Heitin sua haasteella, en tiedä ootko jo tehny tämän... http://purkkimeri.blogspot.com/2012/03/7-faktaa-minusta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasinkin ja teinkin jo yhden luonnoksen tuonne odottamaan julkaisua jossain välissä :D.

   Poista
 3. Tuo blueberry suihkugeeli, onko se miten aidon tuoksuinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sen mustikaksi selkeästi tunnistaa, eikä se ollut häiritsevän teollisen tuoksuinen omasta mielestäni. Tuosta mustikasta (ja metsämansikasta, joka mulla myös on) tykkään enempi kuin siitä mustaherukasta :).

   Poista

Suositut tekstit