torstai 22. maaliskuuta 2012

Maitomaista Hunajaa

Nyt taas välillä loppuneiden esittelyä ja tällä kertaa loppuikin yksi mun HG-tuotteista.
Ostan todella harvoin samaa vartalorasvaa uudelleen, kun haluan testata kaikkea mahdollista. Muutenkin siinä vaiheessa kun pääsen varastojeni kätköistä ottamaan käyttöön rasvan, joka osoittautuukin hyväksi, niin hyvin suurella todennäköisyydellä sitä ei enää ole myynnissä :D.

Tämä jo viime viikolla loppunut Oriflamen Milk & Honey Gold-sarjan  Nourishing Hand & Body Cream on kuitenkin yksi poikkeus sääntöön. Tätä olen ostanut useamman purkin vuosien mittaan ja tätä mulla on vielä jemmassakin 2 purkkia odottamassa.
Rakastan tätä koko sarjaa ja tuoksu tässä on todella mieleeni. Yllättäen tämä ei ole niin makea kuin voisi kuvitella, vaan tuntuu että tässä on makeuden lisäksi vähän jotain parfyymimäistä vivahdetta.
Mielestäni tämä sarja on sellainen ylellinen/luksusmainen ja normaali hinta tällä voiteella onkin 13,90e. Onneksi tämä on lähes joka jaksossa tarjouksessa ja nyt uudessa kuvastossa hinta on 6,90e.
Tämä myös kosteuttaa ihan hyvin, tosin tämä ei ehkä todella kuivalle iholle riitä. Itselläkin tänä talvena ollut normaalia kuivempi iho, niin joutui enempi voiteen kanssa läträämään. Silkkisen pehmeäksi iho kuitenkin jää tämän jäljiltä.
Tätä tulen varmasti ostamaan lisää, kunhan jemmat joskus pienenee ja tämän suhteen ei tarvi pelätä, että poistuisi myynnistä :). Tämä on tainnut jo muutaman vuoden olla myynnissä ja käsittääkseni melko suosittu voide, joten säilynee myynnissä.

Tässä sitten myös toinen poikkeus sääntöön, eli käyttöön lähti sitten toinen purkki Avonin aikaa sitten myynnissä ollut Naturalsin Banaani-Kookos vartaloemulsio.
Onneksi mulla on tästä vielä ne jätettävät hoidot, niin ei tarvi vielä pitkään aikaan luopua tuosta ihanasta tuoksusta :). Tästä tulee esittelyä sitten ensi kuussa, kun hyvin suurella todennäköisyydellä loppuu sitten :).

Mutta nyt alan odottamaan Mr. Insinööriä, kun hän tulee takas kotiin ja sitten pitäisi suunnata Avonin kokoukseen katsomaan uutuudet läpi :).
Huomenna näytän, mitä sieltä Fitnesstukun paketista paljastuu, saa tänään käydä hakemassa sen postista \o/.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit