sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Buffy, the Dry Skin Killer

Olipas "hauska" otsikko :p. Tosiaan otsikosta voi jo päätellä, että seuraava loppunut on Lushin Buffy Body Butter/Scrub.
Siitähän ei jäänyt mitään jäljelle, joten kuvana toimii Britti-Lushin sivuilta otettu sisällysluettelo.

Tämä tosiaan oli kuoriva vartalovoi ja ajoi kyllä loistavasti asiansa!!
Kuori ihon tehokkaasti ja lisäksi laiskoja päiviä varten jätti ihon hyvin kosteutetuksi ja pehmeäksi. Ei tarvinnut rasvata kroppaa enää erikseen tämän käytön jälkeen.
Ostan tätä varmasti lisää jossain vaiheessa, mutta ajattelin seuraavaksi ostaa Aqua Mirabiliksen. Siitä olen näytteen kokeillut ja tuoksu oli parempi kuin Buffyssa :).

Tänään tuli taas kunnon jumpparääkki illalla suoritettua, kävin pitkästä aikaa Interval Spinningissä ja sen tuurasi yksi mies-ohjaaja, niin se osaa pitää vähän liiankin rankkoja spinning-tunteja :p. Hengissä selvisin, vaikka happi tuntui välillä loppuvan, kun sykkeet huiteli melko korkealla koko tunnin (keskisyke 155). Tuon jälkeen piti sitten vielä uusi Pumppi-ohjelma käydä kokeilemassa. Saman tyyppinen oli nytkin, mutta ojentaja-biisissä meinasin saada tangon otsaani, kun voimat meinasi loppua kesken :p. Mielestäni ei ollut aiempaa rankempi, mutta energiataso taisi vaan tippua liian alas... Noh, sehän käytiin sitten korjaamassa Hesburgerin kautta ja mussutin Mega-aterian kämpillä :D. Hyötyhän sitten oli...???
Ehkä se oli kuitenkin ansaittua, kun reilu 900kcal tuli kulutettua :).
Mutta nyt taas sohva kutsuu!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit