torstai 15. maaliskuuta 2012

Plussaa taas.....

Jooh, niin kuin eilen sanoin niin sain illalla mun Oriflamen tilauksen purtilot... Uskon, että tämä kuukausi alkaa loppuvien osalta näyttää toivottomalta, mutta tässä on vielä 15 päivää peliaikaa ;). Kyllä miinustakin vielä tulee, lupaan sen :D.
Mutta tällaista siis paljastui pussukasta:
Pari käsivoidetta, kuoriva suihkugeeli (tämä tulee varmasti loppumaan nopeasti, kun käyttöön otan), huulivoide, geelimäinen kasvovesi ja korvikset.
Alkaa tosiaan todellisuus vähitellen tulla vastaan... Ei tuo iho enää nuorena pysy, joten pakko alkaa henkisesti varautumaan ja jemmaamaan kokeiluita varten nuita "aikuisen ihon" tuotteita... Ja kun halvalla lähti (4,90e), niin hyvä "syy" ostaa...

Sellaista siis tällä kertaa :D.
Tänään tuli halpa reissu, en ostanut niitä rintsikoita, kun ei apua tultu tarjoamaan, vaikka 5 myyjää kassalla pyöri... Mikähän siinä on, että just kun tuollaisessa jutussa tarvisi apua, niin sitä ei varmasti kukaan tule tarjoamaan, mutta sitten taas kosmetiikka-puolella on myyjät heti tulossa kysymään tarvitseeko apua???
Noh, paria kappaletta sovitin, vaan tursusi niistäkin nuo yläkropan ihrat niin hirveän näköisenä, että katsoin omantuntoni kannalta parhaaksi olla ostamatta... Käyn joku päivä katsomassa Sini Kaarre-nimisessä pienemmässä liikkeessä, josko sieltä saa palvelua... On se vaan jotenkin vaikea itse mennä avaamaan suu isolle joukolle ihmisiä, että joo oon täysin dorka enkä tiedä liiveissä oikeaa kokoani, voitteko auttaa... Ehkä se on sitten pienessä paikassa helpompaa...

Anteeksi, vaihteeksi tuli taas valitusta :p. Alkoi vaan oikeasti ahdistaa tuolla pitkästä aikaa ihan tosissaan, hyvä etten alkanu itkua vääntämään siellä sovituskopissa :/.
Oonko ainoa ahdistuja tässä asiassa, vai löytyykö sieltä muita samanlaisia ???
Mutta huomenna jatkuu loppujien esittelyt, jos ei mitään erityistä tapahdu :).
Miumoi <3

9 kommenttia:

 1. Hehheh, täällä ainakin yksi joka vihaa rintsikoiden ostoa.. mies varmaan arvostaa loppuunkulutettuja, kauhtuneita hirvityksiä mitä käytän.. :D on se niin vaikeeta, ja tissit paljaana hillua sovituskopissa (+se tuskanhiki), huoh... :/
  -sonja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se tuskanhiki tosiaan ja sitten ihan punaisena iho, kun yrittää saada niitä liivejä päälle...
   Mulla ei oo liivit loppuunkuluneita, mutta kun ne on aivan liian pienet ympärysmitaltaan, niin kaikki ylimääräinen vaan tursuaa joka puolelta... Nam, erittäin seksikästä :D.

   Poista
 2. Ei ne taida noissa isoissa liikkeissä neuvoa rintsikka-asioissa :P Ne on vain myyjiä. Itse olen oppinut, että oletetusta koosta kannattaa valita se kaksi kuppikokoa isompi koko ja rinnanympärykseksi sitten taas vähän pienempi. Eli erittäin todennäköisesti kuppikoko kasvaa ja rinnanympätys pienenee. Sen kyllä tuntee kun saa oikean kokoiset rintsikat päälle ;) Mutta juuuuh.. varmasti pienemmässä liikkeessä on asiantuntevaa porukkaa niin sinne siis ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimim. Isompaan kuppikokoon rohkeasti (ja kauhunsekaisin ilmein) siirtyneenä. :p

   Poista
  2. Mulla taas taitaa olla päin vastoin, että rinnanympärys täytyy olla nyt suurempi :D. Läskiä tainnu tulla lisää yläkroppaan :p. Tai kun kokeilin eilen isompaa kuppikokoa ja samaa rinnanympärystä, niin yhtä hirveät oli... Sitten kokeilin nykyistä kuppikokoa ja isompaa rinnanympärystä, niin vähän paremmin pystyi hengittämään vaikka edelleen oli hirveän näköinen.. Enempää en siinä tuskanhiessä jaksanut alkaa kokeilemaan, kun olisi pitänyt pukea ja käydä hakemassa lisää kokoja...
   Siksipä se olisikin hyvä, että on se myyjä apuna hakemassa lisää niitä liivejä, ettei itse tarvisi :).
   Mutta tosiaan tuonne pienempään liikkeeseen vierailulle jossain vaiheessa, kun rahatilanne antaa myötä :).

   Poista
 3. argh,nuo sovituskopit on varsinkin talvisaikaan TODELLA tuskaisia paikkoja ja voi sitä riisumisen/pukemisen määrää..siksipä odotankin suosiolla kevättä jolloin vaatteiden ostaminen on ehkä hieman kivuttomampaa.muutenkin itestä on tullut aika kehno vaatteiden shoppailija ja sen vähän mitä tarvitsen niin olen tilannut postimyynnistä tänä talvena.ja toinen argh on myyjät jotka eivät kyllä tule kirveelläkään auttamaan..mutta asiakashan "äänestää jaloillaan" eli suosittelen että käyt suosiolla siellä pienemmässä liikkeessä ostoksilla.:)-R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, talvella en itsekän tykkää yhtään shoppailla vaatteita, kun on ne hirveät vaatekerrokset päällä ja hiki vaan valuu... Tosiaankin nettitilaukset on IN :D.
   Ja tosiaan, normivaatteisiin en itse apua tarvitse, mutta juurikin liivien osto on ihan hirveää ilman apua... Mutta eiköhän sekin helpota, kun saa sen OIKEAN koon selville :). Ja mahdollisesti on myös helpompi löytää sitten sitä kokoa :).

   Poista
 4. Mä nyt sitten kommentoin oikeen urakalla ku en oo vähään aikaan sitä tehny! :) tosiaan munki pitäs rohkastua ja mennä johki pienempään asiantuntevaan rintsikkakauppaan hommaan oikeen kokoset! Ja vaatteitakin pitäis ostaa.. Varsinki farkkujen ostoa inhoan :D ja yleensä on se ahdistus ja tuskanhiki, koita siinä ny sitte löytää jotai kivaa ku ei kiinnosta mennä sovittaan.. Ja sitte eri kokoja ja argh ne valotki sielä on yleensä nii epäedustavat. :D eli joo meitä negatiivisia vaateshoppailijoita on monia!! xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun kommentteja tulee! Ne ovat aina tervetulleita ^_^.
   Nyt meidän täytyy vain rohkaistua ja astella sinne pienempään kauppaan! Kyllä ne vaan kunnolliset alusvaatteet tekee olon paljon paremmaksi :).
   Ihana tietää, etten tosiaan yksinäni tuskaile sovituskopissa ;D.

   Poista

Suositut tekstit