maanantai 12. maaliskuuta 2012

Käteni juovat voidetta...

Jälleen olisi yksi käsivoide loppunut. Täytyy sanoa, että olen kyllä todella onnellinen, kun hamstrasin niitä tuonne kaappiin! Kiitettävän nopeaa ne sieltä katoaa eikä kovin pitkään ehdi nykyisin vanheta!

Eli joulun aikaan hamstraamani The Body Shopin käsivoide Spiced Vanilla Hand Cream pääsi töihin ja ehtiköhän se pari kuukautta olla siellä ennen loppumistaan (kyllä vain, nimittäin Tällöin otin sen käyttööni) :).
Rakastuin tuoksuun ihan totaalisesti. Ihanan makea vanilja, jota kuitenkin taittoi sopiva mausteisuus! Tämä myös imeytyi nopeaan, mutta joutui kyllä pariin otteeseen lisäämään 5 minuutin sisään, että kädet sai kosteutta tarpeeksi. Plussaa kuitenkin siitä, ettei jäänyt sitä nihkeää kalvoa käsiin, mitä itselläni joistain käsivoiteista jää. Voisin ilman muuta joka tapauksessa ostaa tätä uudelleen, jos myyntiin tulee vielä ja myöskin muita tämän tuoksuisia tuotteita :).

Käyttöön lähti töihin sitten tämä joululahjaksi saamani Oriflamen Silk Beauty Hand Cream. Tästä olen pari tuubia käyttänyt vanhempaa versiota ja se oli kelpo tuote. Tänään käytin ensimmäistä kertaa tätä ja ihan hyvältä vaikutti. Saa nähdä, kuinka kauan tämän tuhoamiseen menee, sisältää kuitenkin tavaraa tuon 100ml :). Tosin, nyt tulee toimistossa istuttua muutama päivä sekvenssien kanssa, niin joutuu lisäilemäänkin useammin. Labrahommia tehdessä hanskat ovat usein kädessä, niin silloin ei kovin usein ehdi rasvailla :).

Mutta joo, tänään oli taas aika väsynyttä töissä ja kehittyipä myös migreenikin vaihteeksi... Kroppa meni eilisestä Pumpista aika tehokkaasti jumiin :p. Mutta yhdestä diagnoosi-näytteestä löytyi aika mielenkiintoinen muutos, joten voi olla askelta lähempänä, että saan tulevaisuudessa nimeni julkaisuun (tosin ihan loppupäähän, mutta kuitenkin) \o/.  Eli kyllä näitä omaan projektiin kuulumattomiakin hommia kannattaa tehdä :D. Ehkä nyt on parempi fiilis jatkaa huomenna nuiden loppujen sekvenssien läpikäymistä :).
Mutta ei kait mulla muuta, nyt lähden syömään, josko tuo pään jomotus vihdoin kokonaan loppuisi...
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit