maanantai 5. maaliskuuta 2012

Ja kuun ensimmäiset tilatut tuotteet...

Joo, ei todellakaan taas hyvin alkanut tämä kuu... Mr. Insinöörin sisko toi eilen päivällä tilaamani Dermosilin tavarat... Tällaista tuli sitten tilattua:

2011 joulun ajan tuotteita oli kaikki tilaamani yhtä lukuun ottamatta. Tässä siis se Himoitsemani käsisaippua-setti, nimeltään ne ovat Ice Blue ja Silver Snow. Todella kauniita <3. Saa nähdä millaisia ovat käytössä :).

Tämän Kaura-setin tahdoin puhtaasti Dermon sivuilla olevien ylistävien kommenttien perusteella (kyllä, olen niin vietävissä) :D. Setissä oli siis Kauran tuoksuinen vartalomaito ja 100g palasaippua.

Ja kolmas setti oli sitten Punainen Appelsiini-minisetti, jossa oli 5 kpl 40ml tuubeja (suihkugeeli, käsivoide, vartaloemulsio, shampoo ja hoitoaine) ja lisäksi tilasin kokeiluun pienen 30ml Tuuheuttavan hoitoaineen :).

Eli kaiken kaikkiaan jälleen "vain" 4kpl täysikokoisia tuotteita ;D. Esim. tuo minivartaloemulsiohan on varmaan 3-4 kerran jälkeen jo loppu ja käsisaippuat on 3kk:ssa käytetty pois ;).
Täysin hallinnassa siis ;D !!

Täällä mä mussutan Huovisen Leipomon sämpylöitä juuston kera, hitsi miten hyvää tuore leipä voikaan olla <3 !!!
Mr. Insinööri taas lähti käymään taloyhtiön hallituksen kokouksessa :). Muuten itselläni oli tosi väsyttävä päivä jälleen, ei vaan univelkoja saa pois maksettua... Oli kyllä taas tuskaisaa istua koneella sekvenssejä lukemassa, pelkkää pilkkimistähän se oli :D. Huomenna onneksi labraan pääsee tekemään taas PCR:ää, jospa se pitää vähän skarppina.
Mutta voisin tässä aikani kuluksi alkaa miettimään nuita postaus-luonnoksia, joita eilen tallentelin aika hyvän määrän :D. Lähinnä niitä haaste-vastauksia, joka mulla jäi aikanaan kesken :). Voi niitä julkistaa silloin, jos ei ole mitään muuta mielenkiintoista kerrottavaa.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit